Puch Elektrische fietsen

(3) 3 producten gevonden
Puch Elektrische fietsen

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-3 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan 10+ werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Puch Elektrische fiets

Wanneer u kiest voor een elektrische fiets van het merk Puch, dan weet u dat u kwaliteit in huis haalt. De Puch elektrische fietsen zijn stuk voor stuk comfortabel en stijlvol afgewerkt. Zo zijn kabels netjes weggewerkt in het frame, zodat u minder kans heeft op kabelbreuk of slijtage. Het ziet er ook nog eens een stuk strakker uit! U vindt binnen de collectie van Puch verschillende elektrische fietsen met verschillende elektrische systemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

Verder kunt u een keuze maken uit Puch elektrische fietsen met een middenmotor of voor een Puch elektrische fiets met een voorwielmotor. Zo kunt u precies die elektrische fiets kiezen die het beste bij u en uw wensen past. Wat u dus ook zoekt: binnen de collectie van Puch vindt u vast een geschikte elektrische fiets!

Dus bent u op zoek naar een comfortabele, maar tegelijk ook een trendy en unieke elektrische fiets? Dan vindt u binnen de collectie van Puch op Fietsenwinkel.nl ongetwijfeld wat u zoekt! Bekijkt u hierboven eens onze modellen!