Altijd de laagste prijs
90% tevreden klanten in november
fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Eindhoven

In Eindhoven, vlakbij het Stadswandelpark, vind je onze winkel met testcenter aan de Stratumsedijk. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes & stadsfietsen

In onze fietsenwinkel in Eindhoven staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar, ook sportieve/hybride stadsfietsen. Test meer dan 7 verschillende merken en vergelijk motorsystemen zoals Bosch, Bafang, Shimano Steps en Ecomo. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Op zoek naar een racefiets of mountainbike?

Kom dan langs in één van onze 8 sportieve winkels. Bekijk hier waar die zitten. In onze winkel in Eindhoven zijn sportfietsen zoals racefietsen en mountainbikes niet aanwezig.

E-bike outlet in Valkenswaard

Wist je dat we een heuse E-bike outlet hebben in Valkenswaard? Hier vind je showmodellen en testfietsen voor absolute bodemprijzen. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%! Daarnaast is op deze modellen natuurlijk gewoon de standaard fabrieksgarantie van toepassing.

Fiets-servicepunt

In onze winkel in Eindhoven staat het Fiets-servicepunt voor je klaar voor onderhoud en service. De ervaren monteurs verstaan hun vak en houden (of brengen) jouw fiets in topconditie.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets, e-bike of speed pedelec af
  • Volop parkeergelegenheid

Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken