fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Eindhoven

In Eindhoven, vlakbij het Stadswandelpark, vindt u onze winkel aan de Stratumsedijk. Onze winkel in Eindhoven is circa 300m2 groot, bevat circa 110 verschillende fietsen en e-bikes, en 2 werkplaatsen voor monteurs.

Ons vaste team Eindhoven bestaat uit Niels, Dirk, Rick, Rens, Luna, Sven en Abdeljalil, en staat normaal gesproken 7 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Eindhoven echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het grootste deel van de winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van liefst 11 verschillende merken en talloze verschillende motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs van onder meer Stromer (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Fietsenwinkel.nl gaat stoppen met de verkoop van stadsfietsen. Dit betekent dat we de gehele collectie stadsfietsen in de uitverkoop doen! Winkel Eindhoven heeft nog wel een zeer ruime collectie stadsfietsen staan die nu tot 50% is afgeprijsd!

Op zoek naar een racefiets of mountainbike?

Onze winkel in Eindhoven heeft géén racefietsen en mountainbikes in de collectie. Voor deze types fietsen kunt u wel terecht in onze winkels in Utrecht en Tilburg.

Service & reparaties

In de winkel in Eindhoven kunt u ook terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken