• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel
Onze winkels gaan open op afspraak vanaf woensdag 3 maart | Plan nu alvast een proefrit in

Fietsenwinkel.nl in Eindhoven

In Eindhoven, vlakbij het Stadswandelpark, vindt u onze winkel aan de Stratumsedijk. Onze winkel in Eindhoven is circa 300m2 groot, bevat circa 110 verschillende e-bikes en een werkplaats voor monteurs.

Ons vaste team Eindhoven bestaat uit Dirk, Rik, Luna, Abdel-jalil en Rick, en staat normaal gesproken 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Eindhoven echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het grootste deel van de winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van liefst 11 verschillende merken en talloze verschillende motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs van onder meer Stromer (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Service & reparaties

In de winkel in Eindhoven kunt u ook terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!


Bekijk al onze winkels

E-bike specialist
Eindhoven


 

Producten vergelijken