Voorzitjes

Van hoog naar laag sorteren
 1. Qibbel Air Kinderzitje Voor
  Qibbel Air Kinderzitje Voor
  0 reviews
 2. Thule Yepp Nexxt 2 Mini Voorzitje
  Thule Yepp Nexxt 2 Mini Voorzitje
  0 reviews
 3. Thule Yepp Nexxt 2 Mini Voorzitje
  Thule Yepp Nexxt 2 Mini Voorzitje
  0 reviews
 4. Urban Iki Voorzitje Bio
  Urban Iki Voorzitje Bio
  0 reviews
 5. Urban Iki Voorzitje Ta-ke
  Urban Iki Voorzitje Ta-ke
  0 reviews
 6. Bobike Go Mini Voorzitje
  Bobike Go Mini Voorzitje
  0 reviews
Van hoog naar laag sorteren

Voorzitjes - Het ideale kinderzitje voorop uw fiets

Voorzitje

Dankzij de voorzitjes van Fietsenwinkel.nl is het voortaan mogelijk om uw kind tijdens een fietstocht lekker mee te nemen. Voorzitjes zijn eenvoudig aan het stuur te bevestigen, en zijn voorzien van alle veiligheidseisen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en uiteraard makkelijk te monteren. Een voorzitje heeft een gemiddelde draagkracht van 9 tot 15 kilogram. Met een voorzitje maakt u uw fietstocht dus lekker gezellig.

Windschermen en voorzitjes

Ook bieden wij op Fietsenwinkel.nl verschillende accessoires aan die u eigenlijk niet kunt missen. Een windscherm is natuurlijk hartstikke fijn: zo heeft uw kleine geen last van wind, regendruppeltjes of vervelende beestjes. Maar wat dacht u van een slaaprol voor het kinderzitje? Zo kan uw kleine lekker in slaap dommelen op de fiets. En is uw kind het voorzitje ontgroeid? Kies dan een achterzitje, dit fietsstoeltje is eenvoudig op een bagagedrager te plaatsen. Bekijk hieronder de categorieën:

Populaire merken kinderzitjes

Fietsenwinkel.nl streeft ernaar om een zo breed mogelijk assortiment kinderzitjes aan te bieden. Hierdoor hebben wij fietsstoeltjes beschikbaar van verschillende merken. Klik op een van onderstaande om alle voorzitjes en achterzitjes te bekijken:

Keuzehulp
Producten vergelijken