fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Amsterdam

Vlakbij station Sloterdijk vind je onze winkel met testcenter aan de Gyroscoopweg in Amsterdam. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes & stadsfietsen

In onze fietsenwinkel in Amsterdam staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar, ook sportieve/hybride stadsfietsen. Test meer dan 10 verschillende merken en vergelijk motorsystemen zoals Bosch, Bafang, Shimano Steps, Panasonic en Ecomo. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Speed Pedelec testcenter

Op zoek naar speciale speed pedelecs waarmee je wel 45 km/h kunt rijden? Kom langs in Amsterdam! Amsterdam is één van de 9 winkels in Nederland die naast stadsfietsen en e-bikes ook gespecialiseerd is in speed pedelecs. Testmodellen van Stromer en Riese & Müller staan voor je klaar en ook vind je er meteen handige speed pedelec accessoires die je eigenlijk niet kunt missen. Onze specialisten weten werkelijk alles over deze snelheidsmonsters en kunnen samen met jou de ideale speed pedelec uitzoeken. Je kunt hem zelfs naar wens samenstellen!

Dichtbij Zaandam

Deze winkel bevindt zich op slechts 15 minuten rijden van Zaandam.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets, e-bike of speed pedelec af
  • Volop parkeergelegenheidBekijk al onze winkels

Producten vergelijken