• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel

Onze winkels gaan open op afspraak vanaf woensdag 3 maart! Lees meer > | Plan een proefrit in

Fietsenwinkel.nl in Amsterdam

In Amsterdam vindt u middenin Watergraafsmeer onze e-bike winkel. Onze winkel in Amsterdam barst uit z'n voegen door een ruime collectie van e-bikes en een werkplaats voor monteurs.

Ons vaste team in Amsterdam bestaat uit Daan, Lennart, Frank, Aaron, Don en Arthur, en staat doorgaans 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie voor u klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Amsterdam echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. De volledige winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van veel verschillende merken als Giant, Cortina, Brinckers, Victesse en Moustache. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u) van onder meer Stromer. Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Service & reparaties

In de winkel in Amsterdam staat onze monteur Arthur voor u klaar. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!


Bekijk al onze winkels

E-bike specialist
Amsterdam


Producten vergelijken