• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel
 
 

Fietsenwinkel.nl in Amsterdam

Onze winkel in Amsterdam is verhuisd! Vanaf 21 mei vindt u ons aan aan het begin van de Overtoom, met zicht op het Leidseplein. De ruime winkel is 350m2 groot en bevat een collectie van circa 120 verschillende e-bikes.

Ons vaste team in Amsterdam bestaat uit Koen, Aaron en Arthur, en staat doorgaans 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service.

Testrijden in de drukke stad

Een testrit maken bij Fietsenwinkel.nl Amsterdam is natuurlijk ook mogelijk! Onze winkel zit aan de Overtoom met een fietspad voor de deur. Wilt u liever op een rustigere plek uw e-bike testen, dan is het Vondelpark op steenworp afstand van onze winkel. Hier heeft u alle ruimte om de e-bike uitvoerig uit te proberen. 

100% e-bikes

Winkel Amsterdam is net als al onze winkels volledig gespecialiseerd in elektrische fietsen. In de winkel vindt u 12 verschillende e-bike merken met alle bekende e-bike motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (tot 25 km/u) heeft de winkel een ruime collectie speed pedelecs (tot 45 km/u) van onder meer Stromer. Ook beschikt de winkel over een grote collectie passende accessoires voor e-bikes.

Service & reparaties

In winkel Amsterdam staat onze ervaren monteur Arthur. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw e-bike!

E-bike specialist
Amsterdam

E-bike merken in Amsterdam


Sfeerimpressie van winkel Amsterdam

Producten vergelijken