fietsenwinkel

1e en 2e paasdag open! Deze winkel is 1e paasdag (12-17u) en 2e paasdag (10-18u) open. Kom langs en krijg €100 extra kassakorting op alle e-bikes!

Fietsenwinkel.nl in Amsterdam

Vlakbij station Sloterdijk vind je onze winkel met testcenter aan de Gyroscoopweg in Amsterdam. De deuren staan daar 7 dagen per week wagenwijd voor je open: ook op zondag! Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

E-bikes & stadsfietsen

In onze fietsenwinkel in Amsterdam staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar. Test meer dan 10 verschillende merken en vergelijk motorsystemen zoals Bosch, Bafang, Shimano Steps, Panasonic en Ecomo. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Speed Pedelec testcenter

Op zoek naar speciale speed pedelecs waarmee je wel 45 km/h kunt rijden? Kom langs in Amsterdam! Amsterdam is één van de 11 winkels in Nederland die naast stadsfietsen en e-bikes ook gespecialiseerd is in speed pedelecs. Testmodellen van Stromer en Riese & Müller staan voor je klaar en ook vind je er meteen handige speed pedelec accessoires die je eigenlijk niet kunt missen. Onze specialisten weten werkelijk alles over deze snelheidsmonsters en kunnen samen met jou de ideale speed pedelec uitzoeken. Je kunt hem zelfs naar wens samenstellen!

Fiets-servicepunt

In onze winkel in Amsterdam staat het Fiets-servicepunt voor je klaar voor onderhoud en service. De ervaren monteurs verstaan hun vak en houden (of brengen) jouw fiets in topconditie.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier winkel jouw nieuwe fiets, e-bike of speed pedelec af
  • Volop parkeergelegenheid

Een nieuwe look

Je kunt het niet gemist hebben: onze website is compleet vernieuwd! Maar ook onze winkels krijgen een hele nieuwe look en we zijn hard bezig om ze allemaal te verbouwen.

Benieuwd wat we allemaal doen tijdens zo’n verbouwing? Bekijk de video!

Bekijk al onze winkels