fietsenwinkel

Speed Pedelec Outlet | 30 & 31 oktober | Tot 30% korting op 2020 collectie | Lees meer

Fietsenwinkel.nl in Amsterdam

In Amsterdam vindt u middenin Watergraafsmeer onze e-bike winkel. Onze winkel in Amsterdam barst uit z'n voegen door een ruime collectie van uitsluitend e-bikes, en biedt ook plaats aan 2 fietsmonteurs.

Ons vaste team Amsterdam bestaat uit Daan, Frank, Martijn, Sjoerd en Arthur, en staat doorgaans 5 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie voor u klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Amsterdam echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. De volledige winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van veel verschillende merken als Giant, Cortina, Brinckers, Victesse en Moustache. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u) van onder meer Stromer. Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Op zoek naar een stadsfiets, racefiets of mountainbike?

Onze winkel in Amsterdam heeft géén stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes in de collectie, alleen e-bikes. Voor deze types fietsen kunt u wel terecht in onze winkels in Utrecht en Rotterdam.

Service & reparaties

In de winkel in Amsterdam staat monteur Arthur voor u klaar. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken