Accu Upgrade Weken! Tot en met 21 april een gratis accu upgrade bij héél veel e-bikes.

Fietsenwinkel Megastore Utrecht

Nu open , sluit om 18:00 Gesloten , opent om
Alle winkels

Over deze winkel

Fietsenwinkel Utrecht is de grootste e-bike winkel van Nederland, vlakbij de A2 in Utrecht! U bent welkom om eindeloos veel e-bikes uit te proberen en u te laten inspireren en adviseren. In onze Megastore vindt u naast de 2.000m2 E-bike Outlet ook 3.500m² aan de nieuwste collectie e-bikes van 25 merken, allemaal te testen op onze 400m lange indoor testbaan. Onze e-bike specialisten staan 6 dagen per week klaar om u de weg te wijzen in de grootste e-bike beleving van Nederland.

Highlights

 • Voorzien van een werkplaats
 • 5.500m2 e-bike beleving incl. Outlet
 • Gratis Wifi
 • Rolstoel toegankelijk
 • Bushalte voor de deur (Halte Ambachtsweg)
 • 400m indoor testbaan
 • Adviesgesprek op afspraak
 • Uitgifte op de begane grond

Onderhoud & reparaties

Ook na aankoop zorgen wij goed voor uw e-bike! Wij onderhouden uw e-bike met monteurs in onze winkels en met onze 100 servicepartners in Nederland en België. Zo kunt u altijd bij u in de buurt terecht voor service! Bekijk hier al onze servicelocaties.

Onderhoud aan uw e-bike is zeer belangrijk om uw e-bike in goede conditie te houden, dit wordt nog wel eens onderschat. Onderhoud voorkomt mankementen en zorgt voor behoud van uw recht op garantie. Lees hieronder meer over onze onderhoudsbeurten en de servicepakketten die wij aanbieden.

Servicebeurt plannenAlle service locaties Servicepakketten

Openingstijden

 • Zondag
  12:00 - 17:00
 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00

Let op: De werkplaats in Utrecht is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00. Op maandagen is de werkplaats gesloten.

Aangepaste openingstijden

Koningsdag 2024: 27/04/2024 Gesloten Bevrijdingsdag: 05/05/2024 Gesloten

Let op: Onze winkels zijn gesloten op Koningsdag. De Megastore Utrecht is zondag 28 april wel geopend.

Plan een proefrit in WhatsApp sturen Servicebeurt inplannen

Maak een proefrit

Maak een proefrit

Probeer ons mega aanbod zelf op de 400m lange indoor testbaan. Je test eenvoudig meerdere e-bikes, zo heb je een duidelijke vergelijking tussen de verschillende e-bikes en daarbij krijg je ook nog eens advies!

Gratis proefrijden op 100+ e-bikes
Advies van onze e-bike experts
Proefrijden wanneer het jou uitkomt

We zien je graag snel bij ons in de Megastore, de grootste indoor e-bike beleving van Nederland. Meer dan 5.500m2 oppervlakte en een 400m testbaan wachten op jou!

Plan nu een proefrit

Gratis accu upgrade

Gratis accu upgrade

Het zijn de Accu Upgrade Weken bij Fietsenwinkel.nl, je ontvangt een gratis accu upgrade op wel héél veel e-bikes!

Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Je kiest een e-bike* waar een accu upgrade mogelijk is, je ontvangt een gratis accu upgrade van Fietsenwinkel.nl. Kies je voor een extra upgrade, dan ontvang je op deze upgrade korting.

*Deelnemende merken: Brinckers, Cortina, BSP, Huyser, Klever (m.u.v. modellen 2022), Lovens, Phatfour en Stromer (m.u.v. ST1).

Verder fietsen voor dezelfde prijs!

Bekijk onze e-bikes

 

Veelgestelde vragen

Verkopen jullie ook niet-elektrische fietsen en kinderfietsen?

Nee, wij verkopen sinds 2020 uitsluitend elektrische fietsen. Door te specialiseren in e-bikes zijn we nog beter in staat om e-bike klanten goed te helpen. Zo trainen wij onze monteurs in elektrotechniek en onze verkopers in motorsystemen en accu’s. Zodra u de overstap maakt naar een e-bike staan we voor u klaar! We verkopen overigens wel elektrische mountainbikes en elektrische schoolfietsen.

Hoe weet ik of jullie een specifiek model in de winkel hebben?

Om daar zekerheid over te krijgen zult u contact met ons moeten opnemen. De merken die in deze winkel staan ziet u op deze pagina. Van deze merken hebben we een ruime collectie in de winkels staan, maar niet altijd ieder model uit de collectie.

Is het verplicht om een proefrit te maken om e-bikes te testen?

Nee, dat is niet verplicht. Maar we raden het wel aan. Zo kunnen we rekening houden met uw komst en kunnen we u het best van dienst zijn. Plant u een proefrit op een specifieke e-bike en wij hebben die e-bike niet in de winkel staan? Dan proberen we u te bellen om dit te bespreken.

Hoe kom ik erachter of ik mijn bestelde e-bike al kan afhalen?

U ontvangt van ons een e-mail zodra de e-bike klaar staat om af te halen. Ook indien de levertijd van uw e-bike onverhoopt wordt uitgesteld ontvangt, informeren we daarover per mail. Wat dit dan rustig af. Indien u direct meer informatie over uw levering wilt hebben, neem dan contact op met de winkel door te bellen of per mail.

Hoe kom ik erachter of mijn e-bike al is gerepareerd?

Heeft u uw fiets in reparatie in onze winkel? Bel ons dan of stuur een e-mail om te vragen naar de status van de reparatie. Heeft u de fiets in reparatie bij een servicepartner? Log dan in op mijn.fietsenwinkel.nl voor de status, of neem contact op via de contactgegevens van de winkel.

Kan ik zonder afspraak de winkel inlopen voor een reparatie?

Nee, onze werkplaatsen werken met een planning waarin het werk meerdere dagen of zelfs weken vooruit wordt gepland. Wanneer u een reparatie of onderhoudsbeurt wilt inplannen, kunt u dat doen via mijn.fietsenwinkel.nl, waar u met uw ordernummer en e-mailadres kunt inloggen om een service verzoek in te dienen. De monteur neemt vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen. Indien u zonder afspraak naar de winkel komt, is de kans groot dat er u met de fiets weer terug naar huis moet gaan in afwachting van een afspraak.

Ik kocht mijn e-bike ergens anders, kan ik deze toch laten repareren?

Dat kan. Houd er wel rekening mee dat ons werkplaatstarief voor niet-Fietsenwinkel.nl klanten hoger ligt (€120,- per uur) dan voor Fietsenwinkel.nl klanten (90,- per uur). Bel of mail de winkel om een afspraak te maken. U kunt ook onaangekondigd langskomen in de winkel, maar dan loopt u wel het risico dat er op dat moment geen plaats is voor uw reparatie.

Hoe kan ik jullie het best bereiken?

Bovenaan deze pagina staat het telefoonnummer en e-mailadres van de winkel. Bel gerust. Mochten u ons onverhoopt niet te pakken krijgen, stuur dan een e-mail. Doorgaans reageren wij binnen een dag. In het drukke seizoen (van maart t/m september) kan dat soms wel iets langer duren.

Lees meer FAQ

E-bike fietsverzekeringen

Dekking diefstal en/of schade. Wij regelen alles voor je! Gemakkelijk een fietsverzekering afsluiten.

Lees meer »
---BASE64---RS1iaWtlIGZpZXRzdmVyemVrZXJpbmdlbg==

E-bike servicepakketten

Ontstaat er onverhoopt een defect aan uw e-bike? Dan worden alle reparaties onder garantie kosteloos voor u gerepareerd.

Lees meer »
---BASE64---RS1iaWtlIHNlcnZpY2VwYWtrZXR0ZW4=

Onderhoud en reparatieservice

Wilt u een onderhoudsbeurt of reparatie inplannen? Dit kan eenvoudig en snel online.

Servicebeurt inplannen »
---BASE64---T25kZXJob3VkIGVuIHJlcGFyYXRpZXNlcnZpY2U=

Speed Pedelecs 1-op-1

Je wil gaan voor een Speed Pedelec, maar weet nog niet precies welke. We helpen je graag bij de keuze.

Lees meer »
---BASE64---U3BlZWQgUGVkZWxlY3MgMS1vcC0x

E-bike keuzehulp

Vind je e-bike die echt bij je past door het beantwoorden van een aantal zorgvuldig samengestelde vragen.

E-bike keuzehulp starten »
---BASE64---RS1iaWtlIGtldXplaHVscA==

15+ e-bike merken in Megastore Utrecht

In onze Megastore in Utrecht vind je ons mega veel e-bikes. Alle merken en modellen staan hier klaar om te bekijken en mee proef te rijden. Je vindt hier e-bikes die jij in onze andere winkels niet ziet, zoals het complete aanbod Stromers.


Echt ieder type e-bike is hier te vinden: van elektrische stadsfietsen tot sportieve e-bikes en van elektrische mamafietsen tot fatbikes.

Een greep uit ons MEGA assortiment e-bikes!

Bekijk alle e-bikes

Bekijk ook

 

Producten vergelijken