1-op-1 met een Speed Pedelec specialist

1-op-1 met een Speed Pedelec specialist

Ben jij er uit? Je wilt een speed pedelec maar weet nog niet precies welke en wilt extra informatie. Plan een 1-op-1 afspraak met onze Speed Pedelec specialist. Zo weet jij je verzekerd van de juiste informatie voor jouw beslissing.

Onze speed pedelec specialist staat voor je klaar tijdens de 1-op-1 afspraak, het is een grote beslissing waar je mogelijk extra advies over inwint. Uiteraard is proefrijden ook mogelijk.

Gegarandeerde 1-op-1 tijd
Advies op maat van de specialist
Alle benodigde informatie voor een besluit
Plan een afspraak!Let op: deze 1-op-1 afspraken vinden plaats in onze Megsatore in Utrecht. Hier vind je de grootste collectie speed pedelecs en is er voldoende ruimte om te testen.

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties

Ook na aankoop zorgen wij goed voor uw e-bike! Wij onderhouden uw e-bike met monteurs in onze winkels en met onze 100 servicepartners in Nederland en België. Zo kunt u altijd bij u in de buurt terecht voor service! Bekijk hier al onze servicelocaties.

Onderhoud aan uw e-bike is zeer belangrijk om uw e-bike in goede conditie te houden, dit wordt nog wel eens onderschat. Onderhoud voorkomt mankementen en zorgt voor behoud van uw recht op garantie. Lees hieronder meer over onze onderhoudsbeurten en de servicepakketten die wij aanbieden.

Onderhoudsbeurten Servicepakketten

Wilt u een onderhoudsbeurt of reparatie inplannen? Klik op onderstaande knop en log in met uw e-mailadres en ordernummer om een serviceverzoek in te dienen. Hier kunt u de gewenste servicelocatie kiezen. Een monteur neemt vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen.

Inplannen service

Let op: onze werplaats in Utrecht is geopend op werkdagen, dat betekent maandag t/m vrijdag van 10:00u tot 18:00u.

Gesloten, opent om uur Bezoek onze Megastore in Utrecht!

Adres

Nu open, tot 18:00 uur Gesloten, opent om uur

Openingstijden

 • Maandag 13:00 - 18:00
 • Dinsdag 10:00 - 18:00
 • Woensdag 10:00 - 18:00
 • Donderdag 10:00 - 18:00
 • Vrijdag 10:00 - 18:00
 • Zaterdag 10:00 - 18:00
 • Zondag 10:00 - 17:00

Bereikbaarheid

Onze Fietsenwinkel in Utrecht vind je in Lageweide en is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg A2 en biedt ruime gratis parkeergelegenheid voor en naast het pand. Ook met het openbaar vervoer is de winkel goed bereikbaar met een goede busverbinding vanaf Utrecht Centraal, Maarssen Station of Station Utrecht Leidsche Rijn. De bushalte is naast het pand gelegen.

Over Fietsenwinkel Utrecht

Onze Fietsenwinkel in Utrecht is met een oppervlakte van 5.500m2 met recht een Megastore én de grootste e-bike winkel van Nederland . Je vindt hier een ruime collectie van ruim 750 e-bikes. De fietsenwinkel heeft zelfs een indoor testbaan van 400 meter waar je al onze e-bikes kunt proberen. Uiteraard is het mogelijk om onze fietsen, op aanvraag, ook buiten te proberen.

 • Ruim 750 e-bikes van 20 merken
 • Enorme collectie speed pedelecs (45km/u)
 • 2.000 m2 e-bike voorraad verkoop met kortingen tot 20%
 • 400 meter indoor e-bike testbaan

Onze Fietsenwinkel in Utrecht is net als alle winkels volledig gespecialiseerd in elektrische fietsen. In de Megastore vind je verschillende e-bike merken met alle bekende e-bike motorsystemen. Ook beschikt onze fietsenwinkel over een grote collectie passende accessoires voor e-bikes.

Ons team van 20 enthousiaste e-bike specialisten staat voor je klaar om te helpen in je zoektocht naar een e-bike.

Let op: de werkplaats in onze Megastore is in het weekend gesloten.

date
success
/ 2

Plan een proefrit

Plan een proefrit

Waarom een proefrit plannen?

 • We houden rekening met uw komst
 • We maken gewenste e-bikes klaar om te testen
 • U krijgt ruim de tijd van een e-bike specialist
1 / 1
Datum & uw gegevens

Plan mijn proefrit in !

Fietsenwinkel Utrecht: Megastore met 5.500m² e-bike beleving!

Fietsenwinkel Utrecht is de grootste e-bike winkel van Nederland, vlakbij de A2 in Utrecht! U bent welkom om eindeloos veel e-bikes uit te proberen en u te laten inspireren en adviseren.

In onze Megastore vindt u naast de 2.000m2 E-bike Outlet ook 3.500m² aan de nieuwste collectie e-bikes van 25 merken, allemaal te testen op onze 400m lange indoor testbaan.

Onze e-bike specialisten staan 6 dagen per week klaar om u de weg te wijzen in de grootste e-bike beleving van Nederland.

Let op: onze werkplaats in Utrecht is geopend op werkdagen, dat betekent maandag t/m vrijdag van 10:00u tot 18:00u.

Plan uw beleving
<p>Fietsenwinkel Utrecht: Megastore met 5.500m² e-bike beleving!</p>

Meer dan 750 e-bikes

Ruime keuze per type e-bike

Grootste speed pedelec shop van NL

A-merken als Stromer en Klever

400m indoor testbaan

Onbeperkt e-bikes testen

-25%

2.000m² E-bike Magazijn Opruiming

E-bikes met korting uit voorraad

Uitgelichte e-bikes

Bekijk alle e-bikes

25 e-bike merken in Megastore Utrecht

In onze Megastore in Utrecht vindt u ons hele assortiment e-bikes. Alle merken en modellen staan hier klaar om te bekijken en proef te rijden. Van veel andere merken staat in Utrecht een grotere collectie dan in onze andere winkels.


Ieder type e-bike is hier te vinden: van comfortabele tot sportieve e-bikes en van elektrische mamafietsen tot speed pedelecs.


In de Megastore staat altijd een groot aanbod modellen die direct uit voorraad mee te nemen zijn.

Producten vergelijken