fietsenwinkel

Winkel Uitverkoop | Nu tot 30% éxtra korting op alle showmodellen in de winkel! Op=Op

Fietsenwinkel.nl in Utrecht

In stadion Galgenwaard vindt u onze winkel in Utrecht. De winkel bevat circa 400m2 aan e-bikes, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes.

Ons vaste team Utrecht bestaat uit Bradley, Brennan, Sandor, Gustavo, Nicky en Ali, en staat normaal gesproken 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie voor u klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Utrecht gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het grootste deel van de winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van liefst 11 verschillende merken en talloze e-bike motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Stadsfietsen, racefietsen & mountainbikes uitverkoop

Fietsenwinkel.nl gaat stoppen met de verkoop van stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes. Dit betekent dat we de gehele collectie daarvan in de uitverkoop doen! Winkel Utrecht heeft nog een zeer ruime collectie stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes die nu tot 50% is afgeprijsd!

Service & reparaties

In de winkel in Utrecht staat onze ervaren monteur Ali. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken