fietsenwinkel

BLACK FRIDAY WEEKEND | 27 t/m 29 november | Alle winkels óók zondag geopend | Bekijk alle deals >

Fietsenwinkel.nl in Utrecht

In stadion Galgenwaard vindt u onze winkel in Utrecht. De winkel bevat circa 400m2 aan e-bikes, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes.

Ons vaste team Utrecht bestaat uit Bradley, Brennan, Maaike, Nicky en Ali, en staat normaal gesproken 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie voor u klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Utrecht gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het grootste deel van de winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van liefst 11 verschillende merken en talloze e-bike motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Service & reparaties

In de winkel in Utrecht staat onze ervaren monteur Ali. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken