Elektrische moederfietsen

(4) 4 producten gevonden
Elektrische moederfietsen

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-3 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan 10+ werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

De elektrische moederfiets

Alleen moeders die wel eens met kinderen en kinderzitjes gefietst hebben, weten dat dit net even wat anders is dan iemand die gewoon achterop zit. Niet iedere fiets is ook geschikt voor kinderzitjes (voor of achter) en zelfs al past het, dan nog zijn er sommige dingen die bij een gewone fiets met kinderzitjes niet vanzelfsprekend zijn. Hierbij kan gedacht worden aan het parkeren van de fiets; zonder middenstandaard is dit een lastige klus... De elektrische moederfiets of elektrische mamafiets is hiervoor dé oplossing, maar zelfs met zo'n specialist is het vervoeren van kinderen en/of boodschappen gewoon een zware klus!

Elektrische moederfiets biedt uitkomst

Uiteraard heeft Sparta dé oplossing voor bovenstaand probleem en wel in de vorm van de Amazone 4 Life Electric. Deze elektrische uitvoering van dé moederfiets van Sparta is van dezelfde gemakken voorzien en zo laat deze elektrische fiets u zonder moeite een tweetal kinderen én bagage vervoeren. De elektrische moederfiets biedt alle functionaliteiten en comfort van een "normale" moederfiets, echter hoeft u bij de elektrische variant veel minder kracht en inspanning te leveren om tot dezelfde gefietste afstand te komen. De elektrische moederfiets is daarmee echt een ontwikkeling die uw leven als moeder een stuk gemakkelijker kan maken en waarbij uw kleintjes het beste krijgen wat er is.

Reviews van elektrische moederfietsen van Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl wil goed voor haar klanten zorgen, zowel voor als na na de aankoop van de nieuwe fiets staat Fietsenwinkel.nl voor u klaar bij vragen of opmerkingen over uw nieuwe elektrische moederfiets.