• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
 
 
Winkel op afspraak

Lange levertijden? Bij Fietsenwinkel.nl niet!

Bij Fietsenwinkel.nl hebben wij ons dit jaar volledig gespecialiseerd in e-bikes. Daardoor hebben wij groots ingekocht, en waardoor wij nu nog uitstekende voorraden in e-bikes hebben.

Bij veel winkels vindt u hoge levertijden, bij ons niet! Vul hieronder uw lichaamslengte in en wij tonen alle e-bikes voor uw lengte die binnen 2 weken aan u geleverd kunnen zijn!

Winkel op afspraak vanaf 3 maart!

Vanaf woensdag 3 maart is het toegestaan om op afspraak een winkel te bezoeken. U kunt daarvoor bij ons een proefrit inplannen. Wel geldt er volgens het kabinet nog een maximum aantal toegestane klanten per vierkante meter. Houd u daarom rekening met een aantal zaken:

  • Een ingeplande proefrit is verplicht voor een winkelbezoek. Per e-mail ontvangt u de bevestiging van een proefrit. Zonder ingeplande proefrit kunnen wij u niet toelaten.
  • Proefritten zijn te boeken in tijdsvakken van een uur. Daarna zou het kunnen dat er aansluitende proefritten met andere klanten gepland staan. In dat geval zijn we genoodzaakt om de proefrit na een uur af te ronden. Staat er geen aansluitende proefrit gepland, dan kunnen we langer door! Indien nodig kunnen we direct een vervolgafspraak maken, of een bestelling later telefonisch in orde maken.
  • Kom op tijd! Of liever een paar minuten te vroeg, en wacht indien nodig nog even buiten tot de vorige klant is vertrokken. Bent u 10 minuten te laat? Dan kan het zijn dat we na 50 minuten moeten stoppen.
  • Oriënteer u alvast goed online. Het kan helpen als u al wat onderzoek heeft gedaan op de website, dat kan de proefrit sneller laten verlopen. Wilt u deze informatie liever van de medewerker in de winkel? Ook geen enkel probleem!
  • Bent u onverhoopt toch verhinderd? Dan vragen wij u om een e-mail terug te sturen met een verhindering, zodat wij een afspraak met een andere klant kunnen inplannen.

Hieronder kunt u de proefrit inplannen.

Plan een proefrit in

Wist u dat wij ook een e-bike Megastore hebben? Meer dan 5500m2 aan de nieuwste collectie e-bikes, een 400m indoor testbaan en deskundig advies. Kom langs!

Producten vergelijken