fietsenwinkel

E-bike Outlet winkel in Rijswijk

In Rijswijk, op steenworp afstand van het winkelcentrum In de Bogaard, vind je onze E-bike Outlet met testcenter aan het Generaal Eisenhowerplein. Kom eens langs: wij zetten de koffie alvast voor je klaar. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de e-bike expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes, stadsfietsen & E-bike outlet

In onze fietsenwinkel in Rijswijk staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar, ook sportieve/hybride stadsfietsen. Test meer dan 6 verschillende merken en vergelijk motorsystemen en fietsmodellen. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Naast een nieuwe collectie e-bikes is deze winkel ook een E-bike Outlet, met stuntprijzen op showmodellen en testfietsen. Kom langs en profiteer van kortingen tot wel 50% op deze e-bikes!

Op zoek naar een racefiets of mountainbike?

Kom dan langs in één van onze sportieve winkels. Bekijk hier waar die zitten. In onze winkel in Rijswijk zijn sportfietsen zoals racefietsen en mountainbikes niet aanwezig.

Fiets-servicepunt

In onze winkel in Rijswijk staat het Fiets-servicepunt voor je klaar voor onderhoud en service. De ervaren monteurs verstaan hun vak en houden (of brengen) jouw fiets in topconditie.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets of e-bike af
  • Volop parkeergelegenheid

Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken