Altijd de laagste prijs
90% tevreden klanten in november
fietsenwinkel

E-bike Outlet winkel in Rijswijk

In Rijswijk, op steenworp afstand van het winkelcentrum In de Bogaard, vind je onze E-bike Outlet met testcenter aan het Generaal Eisenhowerplein. Kom eens langs: wij zetten de koffie alvast voor je klaar. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de e-bike expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes

In onze fietsenwinkel in Rijswijk staan allerlei verschillende soorten outlet e-bikes voor je klaar. Oude showroommodellen en testmodellen die je voor een stuntprijs mee naar huis kunt nemen. Of je nu op zoek bent naar een e-bike met middenmotor of juist een voorwielmotor: in de E-bike Outlet in Rijswijk vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent. E-bikes met verschillende motorsystemen zoals Bosch, Bafang en Shimano Steps: je kunt ze allemaal uitproberen! Kom je langs?

Kortingen tot wel 50%

In deze Outlet kun je profiteren van stuntprijzen op heel veel e-bikes. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50% en je krijgt op al deze outlet modellen natuurlijk gewoon de fabrieksgarantie. En het mooiste is: je kunt je nieuwe e-bike dus meteen mee naar huis nemen! Outlet e-bikes bij Fietsenwinkel: net zo goed, maar dan een stuk voordeliger!

Op zoek naar splinternieuwe modellen?

Onze winkel in Rijswijk is een speciale E-bike Outlet, maar natuurlijk hebben wij ook winkels met splinternieuwe modellen (elektrisch en niet-elektrisch)!

  • Op zoek naar een e-bike of stadsfiets? Kom dan naar onze winkels in Den Haag, Delft of Rotterdam.
  • Op zoek naar een sportieve fiets? Kom dan naar onze gespecialiseerde sportieve winkel in Rotterdam.
  • Op zoek naar een speed pedelec? Ook deze kan je vinden in onze winkel in Rotterdam!

Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken