• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel
Onze winkels zijn open op afspraak! Lees meer > | Plan een proefrit in

Fietsenwinkel.nl in Rijswijk

In Rijswijk, op steenworp afstand van het winkelcentrum In de Bogaard, vindt u onze winkel aan het Generaal Eisenhowerplein. Onze winkel in Rijswijk is circa 350m2 groot, bevat circa 120 verschillende e-bikes en een werkplaats voor monteurs.

Ons vaste team Rijswijk bestaat uit Phylicia en Hossain, en staat normaal gesproken 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Zwolle echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het grootste deel van de winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van liefst 11 verschillende merken en talloze verschillende motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Service & reparaties

In de winkel in Rijswijk staat onze ervaren monteur Hossein. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!


Bekijk al onze winkels

E-bike specialist
Rijswijk


 

Producten vergelijken