fietsenwinkel
Het is BLACK FRIDAY | Onze deals zijn te koop vanaf 27-11 om 0:00 uur | Nog | Maak wel nu alvast een proefit! | Bekijk alle deals >

Fietsenwinkel.nl in Rijswijk

In Rijswijk, op steenworp afstand van het winkelcentrum In de Bogaard, vindt u onze winkel aan het Generaal Eisenhowerplein. Onze winkel in Rijswijk is circa 350m2 groot, bevat circa 120 verschillende fietsen en e-bikes, en 2 werkplaatsen voor monteurs.

Ons vaste team Rijswijk bestaat uit Rick, Wessel, Mandy en Hossein, en staat normaal gesproken 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat.

E-bike Outlet

Onze winkel in Rijswijk is een e-bike outlet met ruim 250 e-bikes op voorraad, waarop we grote kortingen geven tot wel 50%. Bent u op zoek naar de beste deal op een e-bike, kom dan langs in Rijswijk. Bent u op zoek naar onze nieuwste collectie e-bikes, bezoek dan onze winkel in Rotterdam.

Stadsfietsen uitverkoop

Fietsenwinkel.nl gaat stoppen met de verkoop van stadsfietsen. Dit betekent dat we de gehele collectie stadsfietsen in de uitverkoop doen! Deze winkel heeft een ruime collectie stadsfietsen nu tot 50% afgeprijsd!

Op zoek naar een racefiets of mountainbike?

Onze winkel in Rijswijk heeft géén racefietsen en mountainbikes in de collectie. Voor deze types fietsen kunt u wel terecht in onze winkel Rotterdam.

Service & reparaties

In de winkel in Rijswijk staat onze ervaren monteur Hossein. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken