fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Rotterdam

In Rotterdam Noord, aan de Kleiweg, vind je onze winkel met testcenter. De deuren staan daar 7 dagen per week wagenwijd voor je open: ook op zondag! Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes & stadsfietsen

In onze fietsenwinkel in Rotterdam staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar. Test meer dan 11 verschillende merken en vergelijk motorsystemen zoals Bosch, Bafang, Shimano Steps en Ecomo. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Gespecialiseerd in sportfietsen

Deze winkel in Rotterdam is gespecialiseerd in sportfietsen! In deze winkel kun je de specialisten (en tegelijk ook liefhebbers) alles vragen over racefietsen en mountainbikes. Amateur of prof: in deze winkel staat een groot assortiment aan sportfietsen voor je klaar. Voor ieder budget zit er wel iets tussen en het mooiste is: je kunt ze allemaal proberen! Daarnaast hebben we ook onmisbare accessoires voor je, zodat je compleet de weg op kunt.

Speed Pedelec testcenter

Op zoek naar speciale speed pedelecs waarmee je wel 45 km/h kunt rijden? Kom langs in Rotterdam! Rotterdam is één van de 9 winkels in Nederland die naast stadsfietsen en e-bikes ook gespecialiseerd is in speed pedelecs. Testmodellen van Stromer en Riese & Müller staan voor je klaar en ook vind je er meteen handige speed pedelec accessoires die je eigenlijk niet kunt missen. Onze specialisten weten werkelijk alles over deze snelheidsmonsters en kunnen samen met jou de ideale speed pedelec uitzoeken. Je kunt hem zelfs naar wens samenstellen!

E-bike outlet in Rijswijk

Wist je dat we een heuse E-bike outlet hebben in Rijswijk? Hier vind je showmodellen en testfietsen voor absolute bodemprijzen. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%! Daarnaast is op deze modellen natuurlijk gewoon de standaard fabrieksgarantie van toepassing.

Fiets-servicepunt

In onze winkel in Rotterdam staat het Fiets-servicepunt voor je klaar voor onderhoud en service. De ervaren monteurs verstaan hun vak en houden (of brengen) jouw fiets in topconditie.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets, e-bike of speed pedelec af
  • Volop parkeergelegenheid

Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken