• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel
Onze winkels zijn open op afspraak! Lees meer > | Plan een proefrit in

Fietsenwinkel.nl in Tilburg

In hartje Tilburg vindt u onze winkel aan de Schouwburgring. Onze winkel in Tilburg is circa 400m2 groot en bevat circa 110 verschillende e-bikes.

Ons vaste team Tilburg bestaat uit Niels, Dani en Bob, en staan normaal gesproken 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Tilburg echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het grootste deel van de winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van liefst 10 verschillende merken en talloze verschillende motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs van onder meer Stromer (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Service & reparaties

In de winkel in Tilburg staat onze ervaren monteur Dani. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!


Bekijk al onze winkels

E-bike specialist
Tilburg


 

Producten vergelijken