fietsenwinkel
Onze winkels zijn gesloten tijdens de lockdown voor verkoop. De werkplaats is wel geopend. Meld uw onderhoud of reparatie aan op mijn.fietsenwinkel.nl. Online bestellingen leveren wij juist met extra gemak thuis! Lees meer >

Fietsenwinkel.nl in Tilburg

In hartje Tilburg vindt u onze winkel aan de Schouwburgring. Onze winkel in Tilburg is circa 400m2 groot en bevat circa 110 verschillende e-bikes.

Ons vaste team Tilburg bestaat uit Niels, Bob en Rens, en staan normaal gesproken 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Tilburg echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het grootste deel van de winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van liefst 10 verschillende merken en talloze verschillende motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs van onder meer Stromer (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

 

Producten vergelijken