• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel
Onze winkels zijn open! | Het is mogelijk om onze winkel in Tilburg te bezoeken. Plan uw proefrit hier.

Fietsenwinkel.nl in Tilburg

In hartje Tilburg vindt u onze winkel aan de Schouwburgring. Onze winkel in Tilburg is 450m2 groot en bevat circa 110 verschillende e-bikes.

Ons vaste team Tilburg bestaat uit Niels, Dani en Bob, en staan normaal gesproken 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service.

Testrijden in de drukke stad

Een testrit maken bij Fietsenwinkel.nl Tilburg is natuurlijk ook mogelijk! Onze winkel zit aan de Schouwburgring met een fietspad voor de deur. Wilt u liever op een rustigere plek uw e-bike testen, dan hebben wij achter onze winkel een parkeerterrein langs het Louis Bouwmeesterplein. Hier heeft u alle ruimte om de e-bike uitvoerig uit te proberen. 

100% e-bikes

Winkel Tilburg is net als alle winkels volledig gespecialiseerd in elektrische fietsen. In de winkel vindt u 11 verschillende e-bike merken met alle bekende e-bike motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (tot 25 km/u) heeft de winkel een ruime collectie speed pedelecs (tot 45 km/u). Ook beschikt de winkel over een grote collectie passende accessoires voor e-bikes.

Service & reparaties

In de winkel in Tilburg staan onze ervaren monteurs Rick en Dani. Bij hen kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!

E-bike specialist
Tilburg

E-bike merken in Tilburg


Sfeerimpressie van winkel Tilburg

Producten vergelijken