fietsenwinkel
Onze e-bike winkels zijn geopend op 2e Pinksterdag. Kom langs: wij nemen de juiste veiligheidsmaatregelen.

Fietsenwinkel.nl in Tilburg

In hartje Tilburg vindt u onze winkel aan de Schouwburgring. Onze winkel in Tilburg is circa 400m2 groot, bevat circa 110 verschillende fietsen en e-bikes, en 2 werkplaatsen voor monteurs.

Ons vaste team Tilburg bestaat uit Niels, Frank, Bob en Damyan, en staat normaal gesproken 5 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Tilburg echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het grootste deel van de winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van liefst 10 verschillende merken en talloze verschillende motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs van onder meer Stromer (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Stadsfietsen & sportfietsen

Naast e-bikes heeft winkel Tilburg ook een uiteenlopende collectie stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes van merken als Cube, Sensa, VanTuyl en Laventino.

Service & reparaties

In de winkel in Tilburg kunt u ook terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

Niels winkelmanager
Tilburg


Producten vergelijken