Fietskratten

(4)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Alleen in winkels
  Blixum Houten Krat
  Blixum Houten Krat
 2. Alleen in winkels
  Fastrider Fietskrat Groot Zwart
  Fastrider Fietskrat Groot Zwart
 3. Alleen in winkels
  Kerri Krat Groot Zwart
  Waardering:
  92%
  Kerri Krat Groot Zwart
 4. Alleen in winkels
  Kerri Krat Groot Wit
  Kerri Krat Groot Wit
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ruimte zat met een mooie fietskrat

Wanneer je de trotse eigenaar bent van een mooie transportfiets, profiteer je pas echt optimaal van jouw fiets wanneer je tevens een mand of krat aanschaft. Het is de ideale fietsaccessoire voor iedereen die spullen wil meenemen. De manden zijn over het algemeen wat groter en van riet, en uitermate geschikt voor mensen die hun fiets binnen kunnen zetten. Voor mensen uit de grote stad bijvoorbeeld, biedt een fietskrat vaak uitkomst. De houten of plastic fietskratten zijn duurzamer en de plastic varianten zijn echt totaal waterbestendig.

Kwaliteit voor de juiste prijs

In veel landen gebruiken mensen de fiets alleen voor sportieve doeleinden. Dat is in Nederland wel anders. Voor ons is het een onderdeel van ons dagelijkse leven en daarom willen wij ook spullen mee kunnen nemen. Eerst werden hiervoor alternatieve producten gebruikt, zoals bierkratten of oude melkkratten. Niet erg praktisch en ook niet heel mooi. Gelukkig zijn de kratten die wij aanbieden een stuk beter. Zowel een goedkoop fietskrat of een a-merk, de kwaliteit is altijd goed. En uiteraard goed geprijsd, zoals je van ons gewend bent!

fietskrat

Fietskratten in alle soorten en maten

Door het grote aanbod van Fietsenwinkel.nl kun je er vanuit gaan dat er altijd wel een fietskrat is die op jouw fiets past. Dus of je nu op zoek bent naar een houten fietskrat of een kunststof fietskrat, er is altijd wel een fietskrat dat past bij jou en je fiets. Bovendien zijn er ook vele andere accessoires voor je fiets zoals dekhoezen. Zo kan jouw bagage in de regen ook gewoon droog blijven. Bekijk hieronder het assortiment van verschillende merken fietskratten.

 • Basil fietskratten
 • Kerri fietskratten
 • Two-O fietskratten

De maten die wij hebben zijn verdeeld in de categorieën klein, middel en groot. Sommige hebben speciale features zoals een bekerhouder en een gat waar je jouw paraplu in kan stoppen. Zoek je een kratje voor je kinderfiets, of een stevige fietskrat voor jezelf? Wij hebben altijd de juiste aanbieding.

Producten vergelijken