Accu Upgrade Weken! Tot en met 21 april een gratis accu upgrade bij héél veel e-bikes.

2.000m2 E-Bike Magazijnopruiming in Megastore Utrecht

Op zoek naar een voorradige elektrische fiets met korting? Kom dan naar onze Megastore in Utrecht! Op de 2e verdieping van onze Megastore staan honderden e-bikes klaar die je direct uit voorraad mee kunt nemen. E-bikes met een korting die kan oplopen tot 25%!

Het assortiment van de Magazijnopruiming bestaat uit groots ingekochte modellen en uitlopende collecties van 10 verschillende merken. Er is ruime keuze in comfortabele e-bikes, elektrische transportfietsen, sportieve e-bikes, speed pedelecs (45 km/u) en urban e-bikes. Alle e-bikes zijn uitgebreid te testen op onze indoor testbaan!

-25%

Tot 25% korting op 500+ e-bikes

Extra korting op de online verkoopprijs

Direct mee naar huis

Dus neem alvast een fietsendrager mee

Zolang de voorraad strekt

De voorraad wordt doorgaans aangevuld

Voorradige e-bikes met extra korting op de online prijs

Bekijk alle e-bikes 

Showmodellen

Op de 2e verdieping zijn ook enkele showmodellen te vinden, zoals: elektrische stads- en transportfietsen, sportieve e-bikes en speed pedelecs (45 km/u). Deze modellen (met lichte gebruikssporen) hebben doorgaans een aantal kilometers gemaakt bij in- en outdoor testritten. Een showmodel is dan ook de uitgelezen kans om tegen een extra hoge korting eigenaar te worden van een e-bike. Ook deze modellen kunnen direct mee worden genomen.

3.500m2 nieuwe collectie e-bikes

Naast onze Magazijn Opruiming en showmodellen vindt je op de 1e verdieping van de Megastore nog 3.500m2 met de nieuwste collectie e-bikes van meer dan 20 merken. Deze test je op onze 400m lange indoor testbaan.

Kan je tussen de Magazijn Opruiming en showmodellen niet de e-bike naar wens vinden? Loop dan ook een rondje door de nieuwe collecties en laat je verrassen door ons scherp geprijsde aanbod.

Plan een beleving

 

Producten vergelijken