Nieuwsoverzicht

Pagina:
  1. 1
  2. / 8

Ben je op zoek naar een e-bike, maar weet je nog niet zeker welk elektrisch systeem het beste bij je past? Kom dan een elektrische fiets testen bij een van onze E-bike Testcenters bij onze winkels en ervaar de verschillen tussen de diverse systemen zelf!

Lees meer

Header speed pedelec blog

Sinds 1 januari 2017 is de regelgeving voor high speed e-bikes (Speed Pedelecs, elektrische fietsen die ondersteunen tot 45 km/h) flink op de schop gegaan. Deze veranderde regelgeving is niet alleen relevant voor nieuwe kopers van Speed Pedelecs, maar ook voor fietsers die al op een Speed Pedelec rijden.

Lees meer

Voor veel mensen staat er wel iets met bewegen op hun lijstje goede voornemens. Omdat ze willen afvallen of gewoon om lekker fit te worden. Bij jou ook? Dan hebben wij de ultieme tips voor je. Lees snel verder!

Lees meer

Wij gaan dit jaar met een enorme knaller het jaar uit. Met de eindejaars 5-daagse luiden we het nieuwe jaar op spectaculaire wijze in: met leegverkoop deals op wel 20 fietsen! Zie je tussen al deze bomen het bos niet meer? Geen zorgen, wij hebben een kleine voorselectie voor je gemaakt. Lees snel verder…

Lees meer

We gaven je al eerder tips om fietsend goed de winter door te komen, met deze accessoires wordt het nóg makkelijker! Het allermooiste? Ze zijn nog in de aanbieding ook. Lees dus snel verder!

Lees meer

Het is de laatste tijd weer volop in het nieuws, er worden veel fietsen gestolen. Vervelend als je daardoor te laat op je werk of school komt. Wij kennen dat gevoel maar al te goed. Daarom krijg je van ons 5 tips om te voorkomen dat jouw stalen ros gestolen wordt.

Lees meer

De winter staat inmiddels al te trappelen om zijn intrede te maken. We hebben al een aantal dagen vorst gehad, en er zullen er ook nog wel een aantal bij komen. Wij geven je 5 tips om zo veilig mogelijk de weg op te gaan.

Lees meer
2016-11-29

Tips voor de Sint

Sint en Piet zaten te denken.... Wat ze jou dit jaar moesten schenken. Echt goede tips voor de Sint, deze blog is waar je ze vindt!

Lees meer

De afgelopen jaren is Black Friday ook in Nederland steeds populairder geworden. Dit jaar doet Fietsenwinkel.nl ook mee! En het beste? Je bestelt onze scherpe deals gewoon gemakkelijk vanuit huis. Lees onze blog voor de beste aanbiedingen.

Lees meer

Wil je ook tijdens de koudere dagen je fiets optimaal blijven gebruiken? Dan is goed onderhoud enorm belangrijk. Ook als je je fiets wat langer in de kou stil laat staan, is het van belang om de fiets zo nu en dan goed te verzorgen. Onze tips helpen jou je fiets in absolute topconditie te houden. Lees dus snel verder!

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. / 8