Donderdag 2 mei koopavond in alle winkels. Bekijk de openingstijden »

Meet the brand: Huyser

Fietsenwinkel.nl is de grootste e-bike specialist van Nederland. Met een e-bike platform, vestigingen door het hele land én ook nog eens 100+ servicepartners voor ieder wat wils van oriëntatie tot onderhoud.
3 min leestijd - Geschreven door Fietsenwinkel.nl
Meet the brand: Huyser

We hebben een nieuw merk in onze collectie; Huyser. Huyser maakt stijlvolle stadsfietsen voor zowel de woon- werkverkeer gebruiker, als de fietser die graag een tocht door de natuur maakt. 

Huyser staat voor vakmanschap. Dit is goed te zien in de afwerking van de verschillende fietsen. Zo zijn de lasnaden netjes weggewerkt waardoor het frame mooi in elkaar overloop. De focus van Huyser ligt niet bij de fietsen met de nieuwste technologieën maar op de functionaliteit van de fiets. De elektrische fietsen zijn handzaam, stijlvol, gebruiks- én onderhoudsvriendelijk.

We bieden vijf modellen van de Huyser e-bikes aan, meer weten over deze modellen? Lees dan verder. 

Domaso

Domaso

De Domaso is het eerste model van Huyser. Met de intube accu, de nagenoeg onzichtbare lasnaden en de verlichting weggewerkt in het frame werd met dit model het kenmerkende Huyser design geïntroduceerd.

80Nm Bafang Middenmotor
500-600Wh Accu capaciteit
Schijfremmen

Novara

Novara

De Novara is een sportieve uitvoering van Huyser. Deze elektrische fiets is uitgerust met een Enviolo trekking versnelling én een krachtige Bafang M420 motor wat samen zorgt dat je een fijn fietstempo kunt behouden bij verschillen in weerstand.

Met traploze versnelling
Vering in zadel en voorvork
Bafang M420 motor

Maleo

Maleo

De Maleo is de meest verkochte variant van Huyser. Deze sportieve stadsfiets heeft zowel een rotatie- als een krachtsensor. Dit zorgt voor een extra fijne ondersteuning bij een fietsrit.

Enviolo City naaf
Riemaandrijving
Bafang M300 motor

Sorrento

Sorrento

De Huyser Sorrento is een stevige en betrouwbare fiets. Deze fiets heeft een robuust design en bredere banden waardoor de fiets stevig op de weg ligt. Met de Enviolo City versnelling schakel je soepel door zonder te stoppen met bewegen.

Enviolo City
Bafang M300 motor
Geïntrigeerd achterlicht

Ultremo

Ultremo

De Huyser Ultremo is standaard uitgerust met een 530Wh. De Ultremo is een stevige elektrische fiets met een Enviolo Trekking versnelling. Deze variant is naast licht- en donkergrijs ook verkrijgbaar in fel rood.

Robuust en stoer design
Standaard 530Wh accu
Hydraulische schijfremmen

De elektrische fietsen van Huyser hebben één overeenkomst, ze voelen natuurlijk aan. De fietsen liggen goed op de weg en hebben een krachtige Bafang motor die je ondersteund bij elke tocht. Kortom een fiets waar je alle kanten mee op kunt. 

Producten vergelijken