• Thuisbezorgd in NL en BE
 • 10.000 e-bikes snel leverbaar
 • 120 servicepartners in Nederland

Fietsonderdelen

(7)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Bafang snellader 3A, 43V
  Bafang snellader 3A, 43V
 2. Cortina AVS Adapter Mat Zwart
  Cortina AVS Adapter Mat Zwart
 3. Union Pedalen Alu Zwart
  Union Pedalen Alu Zwart
 4. Union Pedalen Zwart
  Union Pedalen Zwart
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fietsonderdelen: Alles voor jouw fiets!

Toe aan nieuwe fietspedalen, stuurlinten of fietsbanden? Wij hebben alle fietsonderdelen waarnaar je op zoek bent! Alleen onderdelen voor jouw fiets met een goede kwaliteit worden aangeboden. Denk aan fiets onderdelen van topmerken zoals Basil, Shimano, Gazelle en XLC. Zo weet je zeker dat jouw fietsonderdelen niet snel slijten en je dus ook niet snel kapot gaan! Het aanbod groeit met de week. Zowel de sportieve fietser als de competitieve liefhebber kunt bij ons terecht. Denk aan specifieke fietsonderdelen voor jouw racefiets of een comfortabel zadel voor je stadsfiets

Compleet aanbod

Wij zijn de grootste fietsenwinkel van Nederland, en dat is niet voor niets. Doordat wij nog steeds groeien kunnen wij de klant steeds beter bedienen. Jullie feedback wordt zeer gewaardeerd en zorgt ervoor dat wij de behoeftes steeds beter in kaart kunnen brengen. Dit heeft ertoe geleid dat we nu een mega groot aanbod in fietsonderdelen kunnen aanbieden. Denk hierbij aan onder andere:

 • Zadelpennen
 • Remmen
 • Banden
 • Sturen
 • Zadels
 • Kettingschermen
 • Fietswielen

Om het juiste product te vinden kan je werken met de navigatie aan de linkerkant van het scherm. Ook is het mogelijk om je product in te typen in de zoekbalk bovenaan het scherm. Ook voor accessoires ben je bij Fietsenwinkel.nl aan het juiste adres. Accessoires zijn alle artikelen die niet standaard op een fiets zitten en er ook weer afgehaald kunnen worden (fietsmanden, fietstassen etc.)

Waarom online fietsonderdelen kopen?

We zijn niet allemaal experts of fietsenmakers. Online een onderdeel voor fiets kopen kan erg lastig zijn zonder kennis. Online bestellen is alleen interessant als het daadwerkelijk gemakkelijk gaat. Van gemak is geen sprake als de door jouw bestelde fietsonderdelen niet blijken te passen. Om dit te voorkomen staan er constant medewerkers voor je klaar. Onze medewerkers weten alles en helpen je graag bij het maken van een keuze. Heb je vragen over een bepaald fietsonderdeel? Bel, chat of mail gerust met een van onze verkoopexperts! Bij zeer veel artikelen geldt een levertijd van slechts 1 werkdag. In combinatie met de laagste prijsgarantie is er geen reden meer om niet via het internet te bestellen. Als je toch fysieke begeleiding wenst kun je uiteraard terecht bij onze fysieke winkels.

Producten vergelijken