Al onze e-bike winkels zijn het hele pinksterweekend open! Meer info »

Thule accessoires

Thule accessoires

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Thule EasyFold XT3 Fietsendrager
  Thule EasyFold XT3 Fietsendrager
 2. Thule Velospace XT2 Fietsendrager
  Thule Velospace XT2 Fietsendrager
 3. Thule Easyfold XT2 Fietsendrager
  Thule Easyfold XT2 Fietsendrager
  5 (1 reviews)
 4. Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje
  Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje
 5. Thule Yepp Nexxt Maxi Achterzitje
  Thule Yepp Nexxt Maxi Achterzitje
  1.35 (1 reviews)
 6. Thule EasyFold XT Opvouwbare Oprijgoot
  Thule EasyFold XT Opvouwbare Oprijgoot

Thule accessoires

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Thule inspireert

Al sinds 1942 inspireert Thule, opgericht door de Zweed Eril Thulin, mensen tot een actief buitenleven. Thule wist wereldwijde bekendheid te verwerven met innovatieve dakdragers. De accessoires van Thule worden ontwikkeld aan de hand van vier kernwaarden: kwaliteit, veiligheid, design en gebruiksgemak. Voor e-bikes ontwikkelt Thule vooral kinderzitjes en fietsendragers.

Thule kinderzitjes

De kinderzitjes van Thule zijn de meest verkochte kinderzitjes in Nederland. Deze zitjes zijn eenvoudig te (de)monteren en hebben een fris design. Het belangrijkste: ze voldoen aan alle veiligheidsnormen en zelfs nog meer. Thule test al hun producten in het Thule testcenter in Zweden. Hier worden de kinderzitjes van Thule getest op vijfentwintig testnormen, die verder gaan dan de huidige ISO-normen.

De fietsendragers van Thule

Thule fietsendragers zijn ontworpen voor het vervoeren van zwaardere e-bikes. Binnen enkele minuten zijn deze fietsendragers op de trekhaak te monteren. De fietsendragers van Thule zijn beschikbaar in een Easyfold of in een Velospace variant. Zoals de naam al doet vermoeden is de Easyfold eenvoudig op te vouwen tot een compact pakket. Zo neemt de drager minder ruimte in wanneer je deze opbergt. Om te voorkomen dat je last krijgt van je rug met het opladen van jouw e-bike, heeft Thule handige accessoires ontwikkeld zoals een opvouwbare oprijgoot.

Producten vergelijken