Altijd de laagste prijs
89% tevreden klanten in januari
fietsenwinkel

Wist je dat...

...je via mijn.fietsenwinkel.nl
heel veel zelf kunt regelen?

Contactgegevens

Heb je een vraag? Zit je met een probleem en kom je er niet uit? Dan zijn wij er om je te helpen! Op onze klantenservicepagina kun je het antwoord op bijna alle vragen al vinden. Hier vind je namelijk de veelgestelde vragen en de antwoorden daarop. Het antwoord op jouw vraag zit er vast tussen!

Is dat niet het geval? Dan kun je ons op verschillende manieren bereiken:


Live chat
Je kunt live chatten met onze experts tijdens de openingstijden van onze klantenservice. Dat is op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.
WhatsApp
Stuur een WhatsApp bericht. We zijn via WhatsApp bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Wij streven ernaar binnen één werkdag op je bericht te reageren. Op maandag behandelen wij de WhatsApp berichten van het weekend.
Telefoon
Wij zijn ook telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Bel 020-7052800 (NL) of 07-8482141 (BE).
E-mail
Je kunt via ons e-mailformulier een bericht achterlaten. Dit bericht wordt dan direct verzonden naar info@fietsenwinkel.nl, net zo makkelijk!
Testcenters
Natuurlijk ben je ook bij onze winkels (testcenters) van harte welkom met vragen. Onze specialisten geven graag advies over jouw elektrische fiets. Meer informatie over openingstijden en adressen? Klik hier.

Algemene informatie

Adresgegevens

Fietsenwinkel.nl
(onderdeel van International Bike Group BV)
Gyroscoopweg 6, 1042 AB Amsterdam

KVK- & BTW-nummer

KvK-nummer: 27096790
BTW-nummer: NL807298542B01

Pers

Voor persgerelateerde vragen kun je contact opnemen via: pr@fietsenwinkel.nlProducten vergelijken