fietsenwinkel

E-BIKE SALE | Extra kortingen op de online prijs, exclusief in onze winkels | Lees meer »

Fietsenwinkel.nl in Arnhem

In hartje Arnhem vindt u onze winkel aan de Boulevard Heuvelink. Onze winkel in Arnhem biedt ruim 350m2 aan e-bikes en stadsfietsen, en heeft 2 werkplaatsen voor fietsmonteurs.

Ons vaste team Arnhem bestaat uit Ron, Levi en Lex, en staat doorgaans 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Arnhem gespecialiseerd in elektrische fietsen. De winkelcollectie bestaat uit e-bikes van 11 verschillende merken en talloze e-bike motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruim aanbod in speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Stadsfietsen uitverkoop

Fietsenwinkel.nl gaat stoppen met de verkoop van stadsfietsen. Dit betekent dat we de gehele collectie stadsfietsen in de uitverkoop doen! Winkel Arnhem heeft nog een ruime collectie stadsfietsen staan die nu tot 50% zijn afgeprijsd!

Op zoek naar een racefiets of mountainbike?

Onze winkel in Arnhem heeft géén racefietsen en mountainbikes in de collectie. Voor deze types fietsen kunt u wel terecht in onze winkel in Zwolle.

Service & reparaties

In de winkel in Arnhem staat monteur Lex. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken