fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Groningen

Onze winkel in Groningen vindt u aan het water bij de Reitdiephaven. Onze winkel in Groningen is circa 350m2 groot, bevat circa 110 verschillende fietsen en e-bikes, en 2 werkplaatsen voor monteurs.

Ons vaste team Groningen bestaat uit Ben, Danny, Jordy en Alex, en staat normaal gesproken 5 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Groningen echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het grootste deel van de winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van liefst 11 verschillende merken en talloze verschillende motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een aantal speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Stadsfietsen uitverkoop

Fietsenwinkel.nl gaat stoppen met de verkoop van stadsfietsen. Dit betekent dat we de gehele collectie stadsfietsen in de uitverkoop doen! Deze winkel heeft een ruime collectie stadsfietsen nu tot 50% afgeprijsd!

Service & reparaties

In de winkel in Groningen staat onze ervaren monteur Alex. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken