fietsenwinkel

 

Onze winkels zijn gesloten tijdens de lockdown voor verkoop. De werkplaats is wel geopend. Meld uw onderhoud of reparatie aan op mijn.fietsenwinkel.nl. Online bestellingen leveren wij juist met extra gemak thuis! Lees meer >

Fietsenwinkel.nl in Groningen

Onze winkel in Groningen vindt u aan het water bij de Reitdiephaven. Onze winkel in Groningen is circa 350m2 groot en bevat circa 110 verschillende e-bikes.

Ons vaste team bij Fietsenwinkel Groningen bestaat uit Ben, Danny, en Pascal, en staat normaal gesproken 6 dagen per week voor u klaar! U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als al onze andere winkels, is winkel Groningen echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het grootste deel van de winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van liefst 11 verschillende merken en talloze verschillende motorsystemen. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een aantal speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u). Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

 

Producten vergelijken