Knaap Bikes / Fatbikes

Knaap Bikes / Fatbikes

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Knaap AMS
  Knaap AMS
  Elektrische fatbikes / Universeel
  • Achterwielmotor
  • 750Wh accu
  • 50-80km actieradius
  4.65 (3 reviews)
 2. Knaap LON
  Knaap LON
  Elektrische fatbikes / Universeel
  • Achterwielmotor
  • 960Wh accu
  • 50-120km actieradius
  5 (1 reviews)
 3. Knaap BCN
  Knaap BCN
  Elektrische fatbikes / Universeel
  • Achterwielmotor
  • 960Wh accu
  • 50-120km actieradius
 4. Knaap RTD
  Knaap RTD
  Elektrische fatbikes / Universeel
  • Achterwielmotor
  • 1008Wh accu
  • 50-120km actieradius
  3.5 (2 reviews)

Knaap Bikes / Fatbikes

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Knaap Bikes, de casual ride voor stad en stand

Als één van de pioniers in het fat e-bike segment maakt Knaap Bikes sinds 2019 naam. Het merk heeft niet alleen een oer-Hollandse naam, het bedrijf is dat ook. Knaap Bikes maakt moderne, hippe en veilige e-bikes en draagt daarbij graag op een stoere manier bij aan de duurzame revolutie.

Knaap heeft vanaf dag één een grote schare fans, met name in de stedelijke gebieden is de Knaap fiets een graag geziene gast. Zeker omdat in deze gebieden als eerste in Nederland de fatbikes omarmt werden. Het is dan ook niet gek als er een bekende zanger/zangeres of stervoetballer voorbij komt op één van de modellen van Knaap Bikes. Inmiddels rijden de Knaaps ook door Scandinavische landen, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Duitsland en zelfs overzees in Canada.

De Knaap Fatbike

Dat de Knaap fatbikes populair zijn is geen geheim, maar hoe komt dit nu precies? Het begon voor Knaap met de AMS, een model dat in 2019 geïntroduceerd werd en binnen korte tijd ongekend populair werd in Amsterdam. Niet gek omdat scooters en brommers door de gemeente geweerd werden uit de binnenstad. De hippe en stoere Amsterdammers hadden een alternatief in de AMS, met de robuuste bouw die stoer en hip toont, het lange zadel en de motor en batterypack een waardige vervanger voor onder andere de Vespa.

Inmiddels zijn de fatbikes van Knaap door heel het land een normaal beeld, deze e-bike is door de jaren heen verder verbeterd en uitgebreid met nieuwe modellen. De Knaap RTD is hier een goed voorbeeld van. Het merk heeft met meerdere modellen meer opties voor jou als klant. Zo kun je gaan voor de basis fatbike, die stoer is en fijn voor de korte urban ritten. Met een luxere model, met onder andere volledige vering, is er ook voor de langere ritten buiten de stad een mooi aanbod. Daarmee kun je met de fatbikes van Knaap cruisen door de stad, op de boulevard of een langere tourrit maken.

Specificaties Knaap Bikes

Knaap Bikes zadel

Voor de e-bikes van Knaap geldt dat zij allen het kenmerkende lange zadel hebben. Dit lange zadel is als buddyseat te gebruiken. Net als op de ouderwetse brommers en scooters kun je ook op dit nieuwe duurzame vervoersmiddel met zijn tweeën op pad. De fietsen zijn verder voorzien van een krachtige achterwielmotor, 20 inch fat-tyers, LED-verlichting, groot LCD-display en een Samsung batterij die bij de hoogste ondersteuning tot wel 60km meegaat. Rijdt je zuiniger? Dan kun je zelfs 140km halen op een volle batterij.

 

Knaap Bikes verlichting

Voor de e-bikes van Knaap geldt dat zij allen het kenmerkende lange zadel hebben. Dit lange zadel is als buddyseat te gebruiken. Net als op de ouderwetse brommers en scooters kun je ook op dit nieuwe duurzame vervoersmiddel met zijn

Knaap biedt je de mogelijkheid om jouw Knaap te personaliseren, zo kun je andere banden kiezen en de fiets uitbreiden met een bagagerek en seat boosters. Voor veiligheid en bescherming zijn er diverse hoezen, een alarm en sloten beschikbaar.

Een Knaap e-bike kopen?

 

Wil jij een Knaap e-bike kopen en ben je er al helemaal uit wat je wilt? Op onze website configureer je jouw Knaap in een handomdraai en reken je deze veilig af met een betaalmethode naar keuze. Liever (nog) een keer proefrijden en meerdere Knaap modellen vergelijken? Dat kan uiteraard in één van onze winkels en Megastore. De e-bike specialisten van Fietsenwinkel.nl staan voor je klaar om je alles over de Knaap e-bikes te vertellen, de verschillen toe te lichten en je op weg te helpen bij je proefrit.

Producten vergelijken