• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel

Speed pedelec winkels bij Fietsenwinkel.nl

Files, volle treinen of parkeerproblemen? Allemaal verleden tijd met een speed pedelec! In onze gespecialiseerde speed pedelec winkels staan verschillende merken voor u klaar om te proberen en ook vindt u er meteen handige accessoires die u eigenlijk niet kunt missen! Onze specialisten weten werkelijk alles over speed pedelecs en ze kunnen samen met u de ideale speed pedelec uitzoeken.

Kom langs!

  • Test bekende speed pedelec merken
  • Advies van specialisten
  • Stel uw ideale speed pedelec samen
  • Van tas tot helm: alles wat u nodig heeft

Nederland of België?

Op Fietsenwinkel.nl kunnen zowel Nederlandse als Belgische klanten een speed pedelec aanschaffen. Alleen verloopt het afleverproces net even anders. Zo leveren wij speed pedelecs voor Nederlandse klanten alleen af in de winkel, waar uw nieuwe speed pedelec direct op naam gezet wordt en een kenteken krijgt. Voor Belgische klanten geldt dat de speed pedelec alleen bij u thuis afgeleverd kan worden, waarna u zelf de fiets moet registreren/invoeren. Ook zijn er voor Nederland andere merken beschikbaar (Giant, Riese & Müller en Stromer) dan voor België (HNF Nicolai). Lees hieronder meer informatie over de regelgeving in uw land.

fietsenwinkel

fietsenwinkel

Vind uw speed pedelec

Op Fietsenwinkel.nl vindt u wel tientallen speed pedelecs. En ook in onze speciale speed pedelec winkels staan verschillende modellen voor u klaar. Probeer ze eens op het testparcours! Maar we hebben natuurlijk ook handige accessoires zoals speciale fietshelmen en -tassen voor u klaar liggen. Kortom: genoeg om te zien en te beleven! Maar wat als u nog niet zo goed weet wat u eigenlijk nodig hebt? Ook dan helpen wij u verder! Kom langs voor persoonlijk advies van onze experts.

Fietsenwinkel.nl: uw speed pedelec specialist!Tijdelijk GRATIS RDW registratie & helm t.w.v. €238,95

45 km/h: mag dat zomaar?

Een speed pedelec (ook wel high speed e-bike of e-speed genoemd) is een sportieve e-bike waarmee je wel tot 45 km per uur kunt rijden. Even vergelijken: een normale elektrische fiets ondersteunt tot maximaal 25 km per uur! Volgens de wet valt de speed pedelec onder de bromfietsen: daarom moet zowel de fiets als de rijder aan speciale regels voldoen. Waar moet u op letten?

U bent ≥16 jaar
U heeft een bromfiets- of autorijbewijs
Draag een goedgekeurde helm
Het kenteken is verplicht
Houd u aan de maximale snelheid!
Sluit een WA-verzekering af
Producten vergelijken