fietsenwinkel

Speed pedelec winkels bij Fietsenwinkel.nl

Files, volle treinen of parkeerproblemen? Allemaal verleden tijd met een speed pedelec! In onze gespecialiseerde speed pedelec winkels staan verschillende merken voor je klaar om te proberen en ook vind je er meteen handige accessoires die je eigenlijk niet kunt missen! Onze specialisten weten werkelijk alles over speed pedelecs en ze kunnen samen met jou de ideale speed pedelec uitzoeken.

Kom langs!

  • Test bekende speed pedelec merken
  • Advies van specialisten
  • Stel jouw ideale speed pedelec samen
  • Van tas tot helm: alles wat je nodig hebt

Nederland of België?

Op Fietsenwinkel.nl kunnen zowel Nederlandse als Belgische klanten een speed pedelec aanschaffen. Alleen verloopt het afleverproces net even anders. Zo leveren wij speed pedelecs voor Nederlandse klanten alleen af in de winkel, waar je nieuwe speed pedelec direct op naam gezet wordt en een kenteken krijgt. Voor Belgische klanten geldt dat de speed pedelec alleen bij je thuis afgeleverd kan worden, waarna je zelf de fiets moet registreren/invoeren. Ook zijn er voor Nederland andere merken beschikbaar (Giant, Riese & Müller en Stromer) dan voor België (HNF Nicolai). Lees hieronder meer informatie over de regelgeving in jouw land.

fietsenwinkel

fietsenwinkel

Vind jouw speed pedelec

Op Fietsenwinkel.nl vind je wel tientallen speed pedelecs. En ook in onze speciale speed pedelec winkels staan verschillende modellen voor je klaar. Probeer ze eens op het testparcours! Maar we hebben natuurlijk ook handige accessoires zoals speciale fietshelmen en -tassen voor je klaar liggen. Kortom: genoeg om te zien en te beleven! Maar wat als je nog niet zo goed weet wat je eigenlijk nodig hebt? Ook dan helpen wij je verder! Kom langs voor persoonlijk advies van onze experts.

Fietsenwinkel.nl: jouw speed pedelec specialist!Tijdelijk GRATIS RDW registratie & helm t.w.v. €238,95

45 km/h: mag dat zomaar?

Een speed pedelec (ook wel high speed e-bike of e-speed genoemd) is een sportieve e-bike waarmee je wel tot 45 km per uur kunt rijden. Even vergelijken: een normale elektrische fiets ondersteunt tot maximaal 25 km per uur! Volgens de wet valt de speed pedelec onder de bromfietsen: daarom moet zowel de fiets als de rijder aan speciale regels voldoen. Waar moet je op letten?

Je bent ≥16 jaar
Je hebt een bromfiets- of autorijbewijs
Draag een goedgekeurde helm
Het kenteken is verplicht
Hou je aan de maximale snelheid!
Sluit een WA-verzekering af
Producten vergelijken