31 mei t/m 9 juni - E-bike Outlet 10-daagse in onze Megastore Utrecht! Lees meer »

Fietstassen

Van hoog naar laag sorteren
 1. Basil rugtas Flex
  Basil rugtas Flex
  0 reviews
 2. Basil SoHo Nordlight rugtas
  Basil SoHo Nordlight rugtas
  0 reviews
 3. Basil B-Safe Nordlight rugtas
  Basil B-Safe Nordlight rugtas
  0 reviews
 4. New Looxs Rugtas Odense
  New Looxs Rugtas Odense
  0 reviews
 5. New Looxs Rugtas Varo Waterdicht
  New Looxs Rugtas Varo Waterdicht
  0 reviews
Van hoog naar laag sorteren

Een fietstas kopen

fietstas

Fietstassen zijn erg handig wanneer je boodschappen, schoolspullen, kampeerspullen of simpelweg een bandenplakset wilt meenemen op de fiets. Een fietstas zorgt ervoor dat je bagage op een veilige manier op bestemming aankomt. Dit kan een dagelijks ritje naar je werk zijn of een snelle rit op de racefiets, maar ook een lange toertocht tijdens een avontuurlijke fietsvakantie. Wij hebben voor iedereen wat, van sportieve waterdichte fietstassen tot leren laptop fietstassen.

Wat voor soort fietstassen zijn er?

Voordat je een fietstas aanschaft, is het belangrijk om af te vragen wat voor soort fietstas je wilt, en waarvoor je de fietstas wilt gaan gebruiken. Fietsenwinkel.nl heeft een ruim assortiment fietstassen, welke zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

Voor zware boodschappen is het misschien handig als je een dubbele fietstas heeft op je bagagerek. Deze zorgt er niet alleen voor meer stabiliteit, ook is de inhoud een enorme plus. Enkele fietstassen hebben zo hun plus in het gemakkelijk op en afhalen. Ortlieb heeft hierbij een heel mooi systeem. Ook zijn hun tassen 100% waterdicht en erg robuust. Kies tot slot ook voor een mooi design en je bent klaar om op pad te gaan!

Waarom een fietstas kopen bij Fietsenwinkel.nl?

Groot, klein, kleurrijk of gewoon een eenvoudige fietstas. Fietsenwinkel.nl heeft een ontzettend breed aanbod aan fietstassen. De verschillende merken bieden fietstassen in bijna iedere prijscategorie. Zo kun je altijd een fietstas kiezen die bij je en uw fiets past! Het enige wat wel al vast staat is de goede kwaliteit die de diverse fietstas merken leveren!

Kies je favoriete fietstassen merk

fietstassen

Een nieuwe fietstas uitkiezen is nog niet zo makkelijk. Maar dankzij het grote assortiment van Fietsenwinkel.nl heeft een van de merken (zoals Basil, New Looxs of Ortlieb) een fietstas die perfect aansluit bij je eigen fiets.

Keuzehulp
Producten vergelijken