Enkele fietstassen

Enkele fietstassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Enkele Fietstassen: Gemakkelijk al uw spullen mee

Ook op de fiets wilt u al uw bagage en of boodschappen zo gemakkelijk en veilig mogelijk mee kunnen nemen. Met een enkele fietstas heeft u altijd uw boodschappentas bij de hand. De fietstas is zeer eenvoudig op uw fiets te bevestigen en af te pakken, waardoor u uw fietstas overal mee naar toe neemt. Op  Fietsenwinkel.nl vindt u verschillende enkele fietstassen: canvas fietstassen, pakaftassen, trendy tassen en enkele fietstassen die geschikt zijn voor e-bikes. Zo kiest u de enkele fietstas die bij u past!

Vele merken bieden enkele fietstassen aan

Indien u heeft besloten om uw fiets te voorzien van een enkele fietstas, danwel pakaftas, heeft u ruime keuze uit verschillende merken. Waar het ene merk zich richt op praktische fietstassen, ontwikkelt de ander weer hippe en kleurrijke fietstassen. Kies hieronder uw merk om een dubbele fietstas uit te kiezen.

Het voordeel van een enkel model is dat je vaak de tas los kan halen waardoor je deze ook kan gebruiken wanneer je niet op de fiets zit. Wel kun je minder spullen kwijt dan bij een dubbele tas. Voordat je tot aankoop over gaat is het dus verstandig om voor jezelf op te schrijven wat voor kenmerken je belangrijk vindt (inhoud, materiaal, design, etc.).

enkele fietstas

Niet op zoek naar een enkele fietstas?

Fietsenwinkel.nlheeft een ruim assortiment fietstassen, bekijk daarom ook eens onderstaande categorieën:

Producten vergelijken