Enkele fietstassen

(9) 9 producten gevonden
Enkele fietstassen

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon gratis terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
33 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Enkele Fietstassen: Gemakkelijk al uw spullen mee

Ook op de fiets wilt u al uw bagage en of boodschappen zo gemakkelijk en veilig mogelijk mee kunnen nemen. Met een enkele fietstas heeft u altijd uw boodschappentas bij de hand. De fietstas is zeer eenvoudig op uw fiets te bevestigen en af te pakken, waardoor u uw fietstas overal mee naar toe neemt. Op  Fietsenwinkel.nl vindt u verschillende enkele fietstassen: canvas fietstassen, pakaftassen, trendy tassen en enkele fietstassen die geschikt zijn voor e-bikes. Zo kiest u de enkele fietstas die bij u past!

Vele merken bieden enkele fietstassen aan

Indien u heeft besloten om uw fiets te voorzien van een enkele fietstas, danwel pakaftas, heeft u ruime keuze uit verschillende merken. Waar het ene merk zich richt op praktische fietstassen, ontwikkelt de ander weer hippe en kleurrijke fietstassen. Kies hieronder uw merk om een dubbele fietstas uit te kiezen.

Het voordeel van een enkel model is dat je vaak de tas los kan halen waardoor je deze ook kan gebruiken wanneer je niet op de fiets zit. Wel kun je minder spullen kwijt dan bij een dubbele tas. Voordat je tot aankoop over gaat is het dus verstandig om voor jezelf op te schrijven wat voor kenmerken je belangrijk vindt (inhoud, materiaal, design, etc.).

enkele fietstas

Niet op zoek naar een enkele fietstas?

Fietsenwinkel.nlheeft een ruim assortiment fietstassen, bekijk daarom ook eens onderstaande categorieën: