Accu Upgrade Weken! Tot en met 21 april een gratis accu upgrade bij héél veel e-bikes.

Elektrische transportfietsen

De transportfiets is vooral favoriet bij scholieren. De elektrische transportfiets kenmerkt zich door het stevige frame en de zowel achter- als voordrager. Scholieren kunnen hun tas voor of achterop zetten waardoor zij bij langere ritten geen last krijgen van hun rug. Elektrische transportfietsen hebben ook veel mogelijkheden qua accessoires. Zo is het mogelijk om verschillende tassen, manden of kratten op de voor- en bagagedrager te laten monteren. Naast scholieren is de transportfiets ook populair bij mensen in de stad. De voordrager is handig bij het vervoeren van boodschappen of het ophalen of wegbrengen van pakketten. Daarbij is een elektrische transportfiets vaak voordelig geprijsd.

Waarom een elektrische transportfiets?

Waarom een elektrische transportfiets?

De transportfiets een uitkomst voor scholieren. Geen last van je rug door zware tassen maar een fiets met een bagagedrager en een voorrekje. Daarbij zijn transportfietsen er in veel verschillende kleuren en zijn er ontzettend veel accessoire mogelijkheden.
Zowel achter als voordrager
Stevig en sterk
Veel accessoire mogelijkheden

Elektrische transportfietsen uitgelicht

Alle modellen

Onze merken

Voor- of middenmotor

Voor- of middenmotor

De wegligging en het rijgevoel worden voornamelijk bepaald door de motor. Elektrische transportfietsen hebben een middenmotor of een voorwielmotor. De voorkeur hierin ligt aan wat je zelf prettigst vind fietsen..

 

Een voorwielmotor trekt vaak snel op en het voelt of je voortgetrokken wordt. Elektrische fietsen met een voorwielmotor hebben daarbij vaak een lagere vanaf prijs. Een middenmotor voelt vaak wat natuurlijker aan. Een middenmotor zorgt voor meer stabiliteit omdat de motor in het midden van de fiets zit.

store
date
success
/ 3

Plan een proefrit

Plan een proefrit

Waarom een proefrit plannen?

  • We houden rekening met uw komst
  • We maken gewenste e-bikes klaar om te testen
  • U krijgt ruim de tijd van een e-bike specialist
1 / 2
Winkel

Waar wilt u langskomen?

Vul uw postcode of plaats in en bekijk welke winkel bij u in de buurt zit.

Sorry, we kunnen in de buurt van jouw locatie geen winkel vinden

Producten vergelijken