Speed pedelecs - Elektrische fietsen tot 45km per uur

(61) 61 producten gevonden

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 4
Altijd de beste deal Altijd de beste deal

Bij aankoop van een speed pedelec bij Fietsenwinkel.nl krijg je nu tijdelijk een gratis Abus Vouwslot (t.w.v. €99,95) en RDW kentekenregistratie (t.w.v. €99,-) . Bekijk hier alle speed pedelec modellen.

×
11 speed pedelec testcenters Winkels in de Benelux

11 winkels door heel Nederland zijn omgetoverd tot gespecialiseerde speed pedelec winkels. Deze winkels beschikken over speciaal opgeleid personeel, de grootste speed pedelec collectie en de mogelijkheid te testrijden. Kortom: de ideale speed pedelec ervaring! Bekijk al onze gespecialiseerde Speed Pedelec winkels.

×
Pick-up & return service bij onderhoud Pick-up & return service

Heeft jouw speed pedelec onderhoud nodig? Dan komen wij de fiets bij je ophalen en brengen we hem weer bij je terug. Wel zo makkelijk!

×

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 4

Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Speed pedelecs bij Fietsenwinkel.nl

Een speed pedelec is een e-bike die ondersteuning biedt tot 45 km per uur in tegenstelling tot de meeste e-bikes die ondersteuning tot 25 km per uur bieden. Dit opkomende fenomeen, de speed pedelec, is sinds enkele jaren niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld en is een serieus alternatief voor de auto en het OV.

De speed pedelec, ook wel e-speed of high speed e-bike, is verkrijgbaar bij verschillende merken. Wat opvalt is dat zowel de producenten als aanbieders van deze high speed e-bikes steeds professioneler worden en zich meer verdiepen in de markt. Dit is ook het geval bij Fietsenwinkel.nl, 11 van de winkels zijn omgebouwd tot gespecialiseerde speed pedelecs testcenters. Deze testcenters zijn voorzien van de bekendste speed pedelec merken, speed pedelec accessoires maar natuurlijk ook de mogelijkheid om te testrijden en vragen te stellen aan ons deskundig opgeleid personeel.

Speed pedelec; fiets of scooter?

Omdat er trappers op zitten, zou je zeggen dat het een elektrische fiets betreft en in theorie is dat ook wel zo... Maar omdat ze best aardige snelheden halen, worden ze gezien als bromfietsen. Dit heeft als gevolg dat er ook een kentekenplaatje op hoort en dat ze verzekerd moeten worden. Daarnaast ben je ook verplicht om een speciaal goedgekeurde Speed Pedelec helm te dragen. Sinds 1 januari is het namelijk verplicht om een NTA 8776 gekeurde helm te dragen. Een 'reguliere' fietshelm biedt niet genoeg bescherming voor dit type fiets.

Als je een Speed Pedelec aanschaft, dienen er dus een aantal zaken in orde gemaakt te worden. Voor meer informatie hierover kun je terecht op onze speciale Speed Pedelec pagina