Speed pedelecs - Elektrische fietsen tot 45km per uur

(38) 38 producten gevonden
Speed pedelecs met de laagste prijsgarantie
Speed pedelec expert Speed pedelec expert Cedric 020-7052800

Zorgeloos bestellen

100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij bij aanschaf van een speed pedelec een bedenktijd van 14 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×

Eerste jaar gratis service bij garantie

Altijd service in de buurt

Voor service en onderhoud kun je terecht bij een van onze ruim 250 servicepunten. Het eerste jaar komen we in geval van garantie je fiets gratis ophalen en terugbrengen, of er komt zelfs een mobiele monteur bij je langs. Wel zo gemakkelijk! Bij een comfort of deluxe servicepakket doen we dit zelfs de eerste 2 jaar!

×

Gratis persoonlijk advies

Wij helpen u graag

Dagelijks bereikbaar tot 20u, zondag tot 17u: wij staan voor je klaar! Wij helpen je graag via de telefoon, mail of online chat. Natuurlijk kun je ook in onze testcentra terecht voor vragen en persoonlijk advies.

×

Laagste prijsgarantie op alle fietsen

Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar de beste service te bieden en dat onze prijzen altijd concurrerend zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 3

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 3

Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Voor wie graag een tandje harder wil rijden zijn er nu ook snelle e-bikes. Grote merken als Gazelle en Riese & Müller hebben met deze zogenaamde speed pedelecs een nieuw soort e-bike geïntroduceerd welke blijft ondersteunen tot ongeveer 45 km/h. Met gewaagde modellen en snelle namen hebben Gazelle en Riese & Müller het op de jongere generatie e-bikers gemunt die graag de fiets pakken in plaats van de auto!

Speed pedelec; fiets of scooter?

Omdat er trappers op zitten, zou je zeggen dat het een elektrische fiets betreft en in theorie is dat ook wel zo... Maar omdat ze best aardige snelheden halen, worden ze gezien als bromfietsen. Dit heeft als gevolg dat er ook een kentekenplaatje op hoort en dat ze verzekerd moeten worden. Daarnaast ben je ook verplicht om een speciaal goedgekeurde Speed Pedelec helm te dragen. Sinds 1 januari is het namelijk verplicht om een NTA 8776 gekeurde helm te dragen. Een 'reguliere' fietshelm biedt niet genoeg bescherming voor dit type fiets.

Als je een Speed Pedelec aanschaft, dienen er dus een aantal zaken in orde gemaakt te worden. Voor meer informatie hierover kun je terecht op onze speciale Speed Pedelec uitlegpagina.

Elektrische fietsen tot 45 km per uur

De Speed pedelecs zijn dus eigenlijk elektrische fietsen die ondersteunen tot 45km/h. Deze elektrische fietsen bieden ook ondersteuning als je zelf nog niet meetrapt. De 45km per uur e-bike wint de laatste tijd hard aan populariteit!