QWIC speed pedelecs

Van hoog naar laag sorteren
 1. QWIC Performance RD11 Speed Heren
  QWIC Performance RD11 Speed Heren
  1 review
  • Achterwielmotor
  • 525-735Wh accu
  • 30-80km actieradius
 2. QWIC Performance MD11 Speed Heren
  QWIC Performance MD11 Speed Heren
  0 reviews
  • Middenmotor
  • 525-735Wh accu
  • 30-80km actieradius
 3. QWIC Performance RD11 Speed 2022 Dames
  QWIC Performance RD11 Speed 2022 Dames
  1 review
  • Achterwielmotor
  • 525-735Wh accu
  • 30-80km actieradius
 4. QWIC Performance MD11 Speed Dames
  QWIC Performance MD11 Speed Dames
  0 reviews
  • Middenmotor
  • 525-735Wh accu
  • 30-80km actieradius
Van hoog naar laag sorteren

QWIC speed pedelecs

Ruim 80% van de autoritten is onder de 20 kilometer. Dit zijn perfecte afstanden om af te leggen met een speed pedelec. Juist om die reden is QWIC 15 jaar geleden innovatieve e-bikes en high speed e-bikes gaan ontwikkelen. Duurzamer, persoonlijk transport draagt bij aan een duurzamere wereld. Met een pedelec van QWIC draag je bij aan een duurzame wereld.

Een fiets van QWIC is meer dan alleen een bijdrage aan een duurzamere wereld. Met een speed pedelec van QWIC rijd je op een ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’. QWIC waarborgt deze kwaliteit door alle frames met de hand te maken en deze uitvoerig te testen op kwaliteit en rijeigenschappen. Tel daarbij op dat QWIC uitsluitend werkt met de beste toeleveranciers en het wordt begrijpelijk dat QWIC zoveel prijswinnende e-bikes bouwt.

Het comfort van de speed pedelecs van QWIC

De speed pedelecs van QWIC kenmerken zich door het uitstekende rijcomfort. Deze snelle e-bikes zijn standaard uitgerust met zadel- en voorvorkvering. Erg comfortabel wanneer je met snelheden van 45km p/u naar kantoor fietst. Iedere berijder moet een prettige houding kunnen aannemen op een QWIC. Daarom is het stuur in hoogte verstelbaar, zodat je altijd de meest comfortabele houding voor jezelf kunt instellen. Dit maakt de pedelecs van QWIC toegankelijk voor een breed publiek.

De pedelecs van QWIC worden geleverd met een midden- of achterwielmotor, afhankelijk van welk model je kiest. Zo is de RD11 serie uitgerust met een achterwielmotor. De middenmotor is terug te vinden op de MD11 en MA11 series. Binnen deze drie series is er te kiezen voor een 525- of 735Wh accu. Met laatstgenoemde accu kun je 40 tot 80km rijden waarna deze weer opgeladen dient te worden.

QWIC high speed e-bike met derailleur of riemaandrijving?

Deze snelle e-bikes van QWIC zijn verkrijgbaar met ketting- of riemaandrijving. De ketting maakt snel op- en afschakelen makkelijker, waardoor er sportiever gefietst kan worden. Deze aandrijvingsvorm vergt wel iets meer onderhoud. Zoek je een onderhoudsvriendelijke speed pedelec? Dan is een QWIC met riemaandrijving een goede optie.

QWIC speed pedelec kopen?

Ben je op zoek naar een QWIC speed pedelec? Op onze website vergelijk je de verschillende series en modellen eenvoudig met elkaar. Kom je er niet helemaal uit? Uiteraard helpen we je graag op weg. Via de mail, chat of telefoon kom je gemakkelijk in contact met ons. Liever direct een proefrit maken op een speed pedelec van QWIC? Deze 45km p/u e-bikes zijn exclusief te testen in onze Megastore in Utrecht.

Producten vergelijken