Welkom bij de grootste e-bike winkel van Nederland 5.500m² e-bike Megastore in Utrecht Lees meer
E-bike keuzehulp Vind de e-bike die bij u past Doe de keuzehulp

Speed pedelecs - E-bikes 45 km/u

(6)

Speed pedelecs - E-bikes 45 km/u

(6)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Snel leverbaar
  QWIC Performance RD11 Speed 2022 Heren
  QWIC Performance RD11 Speed 2022 Heren
  TDCM achterwielmotor | 900W Kracht | Kettingaandrijving
 2. Snel leverbaar
  QWIC Performance MA11 Speed 2022 Heren
  4 (1 reviews)
  QWIC Performance MA11 Speed 2022 Heren
  Brose middenmotor | 612W Kracht | Riemaandrijving
 3. Snel leverbaar
  QWIC Performance RD11 Speed 2022 Dames
  QWIC Performance RD11 Speed 2022 Dames
  TDCM achterwielmotor | 900W Kracht | Kettingaandrijving
 4. Snel leverbaar
  QWIC Performance MA11 Speed 2022 Dames
  QWIC Performance MA11 Speed 2022 Dames
  Brose middenmotor | 612W Kracht | Riemaandrijving
 5. Snel leverbaar
  QWIC Performance MD11 Speed 2022 Heren
  QWIC Performance MD11 Speed 2022 Heren
  Brose middenmotor | 612W Kracht | Kettingaandrijving
 6. Snel leverbaar
  QWIC Performance MD11 Speed 2022 Dames
  QWIC Performance MD11 Speed 2022 Dames
  Brose middenmotor | 612W Kracht | Kettingaandrijving

Speed pedelecs - E-bikes 45 km/u

(6)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een speed pedelec?

Een speed pedelec is een e-bike die ondersteuning biedt tot 45 km per uur, in tegenstelling tot de meeste e-bikes die ondersteuning tot 25 km per uur bieden. De speed pedelec is een opkomende trend en is sinds enkele jaren niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De speed pedelec wordt dan ook gezien als een serieus alternatief voor de auto, scooter en het openbaar vervoer. De speed pedelecs zijn vooral in trek bij forenzen die geen zin hebben om in de file te staan of eindeloos moeten zoeken naar dat ene vrije parkeerplekje op kantoor. Daarnaast hoeft u ook niet bang te zijn dat het zweet uitbreekt. De speed pedelec of speedbike biedt namelijk enorm krachtige ondersteuning en zorgt er daarmee voor dat u vliegensvlug en zonder zwaar te trappen op uw bestemming aankomt. Ondanks de elektrische ondersteuning, bent u toch lekker in beweging en krijgt u een fijne dosis frisse lucht. Dit alles zorgt er voor dat je de dag goed begint en lekker fris ook weer afsluit. Maar speed pedelecs zijn natuurlijk niet alleen voor woon-werk verkeer! Dit type elektrische fiets is ook uitstekend geschikt voor plezier ritjes en recreatie. Dankzij de krachtige motor en ruime actieradius is het heerlijk om met een speed pedelec te toeren door de bossen of steden te ontdekken tijdens vakantie. Het maakt niet uit wat voor weer u buiten moet trotseren, een speed pedelec brengt u moeiteloos en met plezier van A naar B!

Speed pedelec kopen?

De speed pedelec, ook wel e-speed of high-speed e-bike, is verkrijgbaar van verschillende merken, bijvoorbeeld Stromer, Klever en Cube. De speed pedelec trend blijft alsmaar groeien wat zich weerspiegeld in het groeiende aanbod speed pedelecs op de markt. Bij Fietsenwinkel.nl groeit ons speed pedelec aanbod daarom ook! In onze 10 e-bike winkels en e-bike megastore kunt u de bekendste speed pedelec merken en speed pedelec accessoires vinden. Hier kunt u natuurlijk ook testrijden op diverse speed pedelecs waarbij u persoonlijk advies ontvangt van ons deskundig opgeleid personeel. Maak hier gemakkelijk een afspraak voor een testrit op een stijlvolle speed pedelec.

Speed pedelecs en Wetgeving

Omdat er trappers op zitten, zou u zeggen dat een speed pedelec gewoon een elektrische fiets is, toch? In theorie is dat ook wel zo, maar omdat ze best snelheden van 45 km/u halen, worden speed pedelecs volgens de wet gezien als bromfietsen. Dit betekent dat speed pedelecs een kenteken dienen te hebben, RDW geregistreerd moeten zijn en verzekerd moeten worden. Ook mag u er pas op rijden vanaf 16 jaar en is een bromfietsrijbewijs (AM) verplicht. Sinds 1 januari 2017 bent u ook verplicht om een NTA-8876 gekeurde Speed Pedelec helm te dragen. Een reguliere fietshelm biedt namelijk onvoldoende bescherming voor een speed pedelec. Wilt u meer weten over hoe u het beste kunt voorbereiden op het aanschaffen en berijden van een speed pedelec? Neem dan een kijkje op de Speed Pedelec Wetgeving pagina. Ook staan er op deze pagina een aantal veel gestelde vragen (en antwoorden) over belangrijke zaken rondom de high speed e-bikes. Als u een Speed Pedelec aanschaft, dienen er dus een aantal zaken in orde gemaakt te worden. Voor meer informatie hierover kun je terecht op onze speciale Speed Pedelecs pagina.

Speed pedelec leasen

De speed pedelec is een goed alternatief voor woon- werkverkeer voor mensen die tot 30 kilometer van hun werk wonen. Dankzij de hoge maximum snelheid van 45km/u en het omzeilen van files en vertragingen is de kans groot dat u zelfs sneller bent. Ondertussen komt u ook nog eens aan uw dagelijkse lichaamsbeweging. Vandaar ook dat een speed pedelec leasen tot één van de populaire keuzes hoort.

Producten vergelijken