Accu Upgrade Weken! Tot en met 21 april een gratis accu upgrade bij héél veel e-bikes.

Ons verhaal begint in 2012

Als één van de eerste fietsenwinkels in Nederland begonnen wij met de online verkoop van fietsen. Dat begon goed. We verkochten veel en groeiden hard. Met de opkomst van de e-bike groeide de behoefte bij onze klanten om fietsen te testen in fysieke winkels, dus openden we winkels door heel Nederland.

 

Na verloop van tijd kwamen we erachter dat een goede fietsenwinkel niet alleen fietsen verkoopt, maar ook goed is in onderhoud en reparaties. Iets waar wij nog niet in uitblonken.

 

In 2020 ging het roer om. Al onze winkels werden uitgerust met een werkplaats en goede monteurs. En een sterk landelijk netwerk van servicepartners werd opgetuigd. Focus en klantbeleving werden de belangrijke pijlers in het bedrijf.

We geloven in focus

Niet veel dingen een beetje doen maar weinig dingen heel goed doen. Daar geloven we in!


Daarom richten we ons op één productgroep en op één markt: e-bikes verkopen en onderhouden in Nederland.


We hebben veel specialistische kennis van e-bikes opgebouwd en iedere e-bike krijgt bij ons de aandacht die het verdient.

Alles draait om klantbeleving

Een e-bike koop je niet om in de schuur te zetten, maar om kilometers mee te maken. Jouw fietsplezier is onze drijfveer.

 

Een duidelijke website, aantrekkelijke winkels, breed assortiment, vriendelijke collega’s en vooral goede service. Daar staan we voor.

Ook wij maken wel eens een foutje, maar dan doen we ons uiterste best om het snel op te lossen.

Ons team

Wij zijn in totaal met zo’n 150 collega’s verdeeld over 10 winkels, 1 megastore, een distributiecentrum en een kantoor.

We hebben verkopers, monteurs, bezorgers, logistieke en klantenservice medewerkers die het elke dag een beetje beter willen doen.

Service in de buurt

Onze winkels en megastore liggen verspreid door heel Nederland. Toch is niet voor iedereen een winkel dichtbij.

 

Voor het maken van een proefrit wil je misschien nog wel wat afstand afleggen. Maar voor de aflevering en het onderhoud niet. Dat komt goed uit! Wij bezorgen je e-bike ook aan huis. En voor onderhoud kun je naast onze winkels terecht ook bij 80 servicepartners door heel Nederland. En als het nodig is kunnen we zelfs je fiets ophalen voor onderhoud. Zo is onze service altijd in de buurt!

Producten vergelijken