Image

Zakelijk fietsen

Fiets van de zaak: wat is er mogelijk?

Ook voor de fiets van de zaak kunt u bij Fietsenwinkel.nl terecht. Wij bieden de mogelijkheid aan bedrijven en ZZP’ers om fietsen leasen én te kopen. Benieuwd welke optie het beste bij u past? Hieronder vindt u de mogelijkheden met meer detail beschreven. 

Ga direct door naar Fietsenwinkel.nl Zakelijk

Alle opties van zakelijk fietsen

Fiets zakelijk leasen
Fiets van de zaak ter beschikking stellen
Zakelijke fiets verstrekken
Zakelijke fiets vergoeden
Fiets van de zaak via renteloze lening
Kia, Mia en Vamil regeling voor ZZP'ers

 

Offerte op maat

Daarnaast kunt u bij Fietsenwinkel natuurlijk ook terecht voor voordeel bij aankoop van meer dan één fiets. Wilt u een fietswagenpark aanschaffen voor uw bedrijf? Laat één van onze accountmanagers dan een offerte op maat voor u maken! We bieden (elektrische) fietsen aan die aansluiten op uw bedrijf en behoeftes. Dit doen we al sinds 2012, voor organisaties uiteenlopend van 1 tot 50.000 werknemers. Hier komt schaalvoordeel bij kijken: de prijs wordt relatief lager wanneer u meer bij ons afneemt.

Vraag een offerte aan

Zakelijke Expert

De Zakelijke Expert van Fietsenwinkel.nl kan u alles vertellen over het voordelig aanschaffen van fietsen van de zaak. Belastingvoordelen, tips en trucs of juist do’s & don’ts: u bent bij onze expert in goede handen!


Zakelijke Expert op Fietsenwinkel.nl

Mathijs - Zakelijke Expert


Bekijk hieronder zijn meest populaire expertartikelen en ontdek wat de verschillende regelingen precies inhouden. Wie weet kunt u als werkgever of ZZP’er wel bakken met geld besparen!


Topartikelen van de expert:Bekijk meer artikelen

Of ga naar Fietsenwinkel.nl Zakelijk

Producten vergelijken