Zakelijk Elektrisch Fietsen

Elektrische Fiets van de zaak: wat is er mogelijk?

Ook voor een e-bike van de zaak bent u bij Fietsenwinkel.nl op de juiste plek. Wij bieden de mogelijkheid aan bedrijven en ZZP’ers om elektrische fietsen te leasen én te kopen. Wij werken bijvoorbeeld samen met Lease a Bike, Hellorider en Friesland Lease. Benieuwd welke opties er voor u zijn? Hieronder vindt u de verschillende opties.

U bent al volledig op de hoogte van de opties die er zijn voor u of werkgever? Voor meer informatie, berekeningen en/of een offerte op maat neemt u direct contact op met Fietsenwinkel.nl Zakelijk.

Heeft u vragen over de zakelijke mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en/of vragen te bespreken.

E-mail ons | Tel +3130 - 30 72 777

Alle opties van zakelijk fietsen


Fiets zakelijk leasen

Fiets zakelijk leasen

Benieuwd naar de mogelijkheden om een e-bike van de zaak te leasen? Met Fietsenwinkel.nl Zakelijk biedt het team achter Fietsenwinkel.nl een uitgebreid assortiment e-bikes, uitgebreide expertise in de fietsenbranche en een landelijk netwerk aan winkels en servicepunten.

E-bike leasen bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk

Fiets van de zaak ter beschikking stellen

Fiets van de zaak ter beschikking stellen

Leasen (en ook kopen) is een vorm waarbij een fiets van de zaak ter beschikking wordt gesteld. En respectievelijk de werkgever en de leasemaatschappij eigenaar zijn van de fiets. Het ter beschikking stellen aan de werknemer brengt aanzienlijke fiscale voordelen met zich mee.

BTW aftrek en overige fiscale voordelen

Zakelijke fiets verstrekken

Zakelijke fiets verstrekken

Wanneer u als werkgever een fiets zakelijk verstrekt, geeft u die aan de werknemer. Die dus ook daadwerkelijk de eigenaar wordt.

Fiets verstrekken

Zakelijke fiets vergoeden

Zakelijke fiets vergoeden

Het voordeel van een fiets van de zaak (deels) vergoeden is dat de werkgever een bijdrage levert, terwijl de werknemer de eigenaar van de fiets wordt.

Meer info fiets vergoeden

Elektrische fiets van de zaak via renteloze lening

Elektrische fiets van de zaak via renteloze lening

Ook een renteloze lening aan uw werknemer(s) is een optie waarmee een fiets van de zaak aangeboden kan worden.

Meer info renteloze lening

Kia, Mia en Vamil regeling voor ZZP'ers

Kia, Mia en Vamil regeling voor ZZP'ers

Als ZZP'er heeft u de mogelijkheid om via de Kia en de milieu subsidies Mia en Vamil behoorlijk te besparen op een speed pedelec of een bakfiets. De combinatie van de Kia, Mia en Vamil regelingen kan oplopen tot belastingvoordeel van meer dan 40% van de aanschafprijs.

Meer info Kia, Mia en Vamil regeling voor ZZP'ers

Een greep uit ons zakelijk aanbod

Bekijk alle e-bikes

Onze partners in zakelijke e-bike lease

  • hellorider e-bike lease
  • friesland lease e-bikes
  • lease a bike - e-bikes

Offerte op maat

Offerte op maat

Bij Fietsenwinkel kunt u ook terecht voor voordeel bij aankoop van meer dan één elektrische fiets. Wilt u een fietswagenpark aanschaffen voor uw bedrijf? Laat één van onze accountmanagers dan een offerte op maat voor u maken! We bieden elektrische fietsen aan die aansluiten op uw bedrijf en behoeftes. Dit doen we al sinds 2012, voor organisaties uiteenlopend van 1 tot 50.000 werknemers. Hier komt schaalvoordeel bij kijken: de prijs wordt relatief lager wanneer u meer bij ons afneemt.

Offerte aanvragen

Topartikelen van onze specialisten

Producten vergelijken