Image

Zakelijk fietsen

Fiets van de zaak: wat is er mogelijk?

Ook voor de fiets van de zaak kan je bij Fietsenwinkel.nl terecht. Van stadsfiets tot e-bike: voor veel mensen is de fiets het favoriete vervoermiddel voor woon-werkverkeer. En wij vinden dat dit er nog veel meer moeten worden!

Het oorspronkelijke Nationale Fietsplan is er dan niet meer, maar ook onder de WKR (Werkkostenregeling) zijn er uitstekende mogelijkheden. Zolang de kosten onder 1,7% van het totale fiscale loon tot €400.000 (en daarboven 1,2%) van je bedrijf valt. Dit heet de vrije ruimte.

Buiten de WKR bestaat verder de mogelijkheid tot het vergoeden van gemaakte kilometers en het verschaffen van een renteloze lening. Hieronder vind je de mogelijkheden met meer detail beschreven.

Zakelijk fietsen

Fiets zakelijk leasen
Fiets van de zaak ter beschikking stellen
Zakelijke fiets verstrekken
Zakelijke fiets vergoeden
Fiets van de zaak via renteloze lening
Kia, Mia en Vamil regeling voor ZZP'ers

Vragen over zakelijk fietsen?

Liever persoonlijk contact om zo het antwoord op al je vragen over zakelijk fietsen te krijgen? Bel ons vrijblijvend op 020-7052828 (NL).

Offerte op maat

Daarnaast kun je bij Fietsenwinkel natuurlijk ook terecht voor voordeel bij aankoop van meer dan één fiets. Wil je een fietswagenpark aanschaffen voor je bedrijf? Laat één van onze accountmanagers dan een offerte op maat voor je maken! We bieden (elektrische) fietsen aan die aansluiten op jouw bedrijf en behoeftes. Dit doen we al sinds 2012, voor organisaties uiteenlopend van 1 tot 50.000 werknemers. Hier komt schaalvoordeel bij kijken: de prijs wordt relatief lager wanneer je meer bij ons afneemt.


Zakelijke Expert

De Zakelijke Expert van Fietsenwinkel.nl kan je alles vertellen over het voordelig aanschaffen van fietsen van de zaak. Belastingvoordelen, tips en trucs of juist do’s & don’ts: je bent bij onze expert in goede handen!


Zakelijke Expert op Fietsenwinkel.nl

Mathijs - Zakelijke Expert


Bekijk hieronder zijn meest populaire expertartikelen en ontdek wat de verschillende regelingen precies inhouden. Wie weet kun jij als werkgever of ZZP’er wel bakken met geld besparen!


Topartikelen van de expert:Bekijk meer artikelen

Producten vergelijken