Accu Upgrade Weken! Tot en met 21 april een gratis accu upgrade bij héél veel e-bikes.

Elektrische bedrijfsfietsen zakelijk kopen

Op zoek naar meerdere elektrische fietsen voor uw onderneming? Bij Fietsenwinkel.nl kunt u ook terecht voor voordeel bij aankoop van meerdere e-bikes. Onze accountmanagers kunnen een passende offerte op maat voor u maken. We bieden elektrische fietsen aan die aansluiten op uw bedrijf en behoeftes. Hier hebben wij al jarenlang ervaring in!

Wij hebben dit voor organisaties uiteenlopend van 1 tot 50.000 werknemers mogen doen. Van zorgcentra tot vakantieparken, iedere organisatie kan bij ons terecht. Hier komt schaalvoordeel bij kijken: de prijs wordt relatief lager wanneer u meer bij ons afneemt.

Naast dat we een scherpe deal maken, kunnen wij dankzij onze korte levertijden binnen 3 weken e-bikes leveren. Als specialist in e-bikes hebben wij een breed assortiment hebben in 10 verschillende e-bike segmenten. Zo kun je bij ons terecht voor elektrische stadsfietsen, speed pedelecs én ook urban e-bikes. Kortom, volledig ontzorgd op pad met een betrouwbare partner in mobiliteit.

Neem contact op met één van onze accountmanagers of vraag een offerte aan!

-30%

Scherpe deal bij aankoop van meerdere e-bikes tot wel 30%

Extra korting bovenop de online verkoopprijs

10.000 e-bikes uit voorraad leverbaar

Binnen 3 weken zetten we medewerkers op de e-bike

Ruim assortiment met e-bikes

De voorraad wordt het hele jaar door aangevuld

Populaire e-bikes van de zaak

Bekijk alle e-bikes

 

5.500m2 e-bike beleving

Onze Megastore in Utrecht biedt op de 1e verdieping 3.500m2 aan de nieuwste collectie e-bikes van meer dan 15 merken. Test deze gerust op onze 400 meter lange indoor testbaan.

Tussen de nieuwe e-bikes geen fiets naar wens kunnen vinden? Dan is er op de 2e verdieping nog ruim 2.000m2 aan E-bikes in de Outlet voor een zeer scherpe prijs.

Plan een beleving

Producten vergelijken