Accu Upgrade Weken! Tot en met 21 april een gratis accu upgrade bij héél veel e-bikes.

Voor wie graag zelf z'n dag indeelt. Als zelfstandige kies je voor vrijheid. Ontdek ook de vrijheid die een (elektrische) leasefiets met zich meebrengt. Trap lachend de file voorbij, bepaal je eigen uren en kom nooit meer bezweet aan op een afspraak. Met Fietsenwinkel.nl Zakelijk komt die vrijheid heel dichtbij!

Alles in één pakket

Onderhoud, 24/7 pechhulp en verzekering tegen schade en diefstal inbegrepen

Gezond op de fiets

Minder kans op gezondheidsklachten bij 30 minuten fietsen per dag

Fiscaal voordeel

Minimaal 25% belastingvoordeel en al leasen vanaf €52 per maand

Zowel zakelijk als privé fietsen

Geen verplichte zakelijke registratie van 10% van de gereden kilometers zoals bij koop

Leasen stap voor stap

Stap 1: Meld je aan

Stap 1: Meld je aan

Schrijf je (bedrijf) in slechts een paar klikken in. Bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk is leasen geen tijdrovend proces en binnen een paar dagen kan het geregeld zijn. Bedenk wel dat je bedrijf minimaal 3 jaar moet bestaan om in aanmerking te kunnen komen voor fietslease.

Aanmelden

Stap 2: Voorwaarden bepalen

Stap 2: Voorwaarden bepalen

Wij gaan je aanmelding onderbrengen bij een leasemaatschappij. Het aangaan van een leaseovereenkomst voor een e-bike geldt voor een periode van 36 maanden waarbij de maandelijkse bijdrage kan drukken op de financiële situatie. Om (potentiële) risico's op financieel gebied in te kunnen schatten en betalingsproblemen te voorkomen, wordt na aanmelding ook een kredietcheck gedaan.

Stap 3: Kies je e-bike(s)

Stap 3: Kies je e-bike(s)

Zodra alle voorwaarden goed zijn bevonden, kan er een keuze gemaakt worden uit e-bike(s) die aansluit(en) bij de liquide mogelijkheden. Zodra de contracten getekend zijn, gaan wij aan de slag met de bestelde fietsen.

Alle e-bikes

Stap 4: Uitlevering

Stap 4: Uitlevering

Bij het plaatsen van de bestelling informeren wij direct over de te verwachten levertijd. Zodra de bestelde e-bike(s) binnen is/zijn, zorgen ervaren monteurs ervoor dat de fiets(en) tiptop in orde zijn en klaar voor gebruik. Haal vervolgens de leasefiets(en) op in een van de 12 winkels van Fietsenwinkel.nl

Alle winkels

Stap 5: Onderhoud

Stap 5: Onderhoud

Vanaf het moment dat je de fiets(en) hebt opgehaald, is voorzien in onderhoud van de leasefiets. Gedurende de gehele leaseperiode wordt binnen de leaseovereenkomst service en onderhoud geboden waar nodig. Bij het uitleveren van de fiets(en) Zodra we je definitieve bestelling binnen hebben, regelen we dat de gekozen fiets(en) zo snel mogelijk voor je klaar staan. Ook service en onderhoud achteraf is geregeld.

Servicepunten

Voordelen als ZZPer

Kilometervergoeding blijft van kracht

Bij woon-werkverkeer heb je met een leasefiets helaas geen recht op onbelaste kilometervergoeding. Dat blijft wel het geval als je rijdt met een ander vervoersmiddel. Zo kun je deze kilometervergoeding combineren met fietslease. Resterende dagen dat je naast op de fiets zakelijk kilometers aflegt met bijvoorbeeld de auto of ov mag je blijven uitkeren.

Fiscaal extra interessant

Gebruik je jouw fiets minimaal 10% voor zakelijke ritten? Dan mag je deze op naam van je bedrijf zetten. Het voordeel daarvan is dat je alle gemaakte kosten mag opvoeren als aftrekpost van de winst uit onderneming. Dat geldt zowel voor het aankoopbedrag als de kosten voor eventuele verzekeringen en onderhoud. Ook de btw die je betaalt, is fiscaal aftrekbaar.

Overname na de leasetermijn

Nadat de leasetermijn is verstreken is het standaard mogelijk de leasefiets over te nemen. Dat is mogelijk voor circa 20% van de verkoopprijs. In totaal bespaar je tijdens de leaseperiode minimaal 25% van de winkelprijs van de fiets.

Let op: Het bedrijf waarmee het leasecontractie aan wordt gegaan, moet minimaal 3 jaar bestaan.

Populaire leasefietsen

Alle e-bikes

Bereken direct je voordeel

Producten vergelijken