Accu Upgrade Weken! Tot en met 21 april een gratis accu upgrade bij héél veel e-bikes.

Vele bedrijven leasen al een fiets via onze partners, waaronder KPN, ING en Leaseplan. Zij gingen al voor een oplossing voor minimale kosten met maximale productiviteit. Ook voor uw bedrijf geldt het aanbieden van fietslease als een positieve bijdrage aan bedrijf en medewerkers. Medewerkers die met de fiets naar het werk komen, melden zich minder vaak ziek en komen gemotiveerder naar het werk. Alle reden om jouw werknemers op de (elektrische) fiets te krijgen. Jouw bedrijf profiteert dan direct van fiscale voordelen en minder kosten aan bijvoorbeeld parkeerplekken. Fietsenwinkel.nl Zakelijk regels alles voor zowel de werkgever als werknemer, zodat leasen nooit lastig en tijdrovend hoeft te zijn.

Leasen als werkgever

De helft van de werknemers in Nederland heeft interesse in een fiets van de zaak. Daarmee is een fiets de meest populaire secundaire arbeidsvoorwaarde in ons land. Daarnaast is een leasefiets zonder kosten voor jou als werkgever en valt de constructie buiten de werkkostenregeling. Werknemers profiteren vervolgens van een fiscaal voordeel vanaf 25% en kan je vaak kosteloos een bijdrage doen vanaf 20,- per maand per medeweker.

Een kosteloos fietsplan
Vrij van administratie
Leaseconstructie buiten de WKR

Contact

Leasen stap voor stap

Stap 1: Meld je aan

Stap 1: Meld je aan

Schrijf je (bedrijf) in slechts een paar klikken in. Bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk is leasen geen tijdrovend proces en binnen een paar dagen kan het geregeld zijn.

Aanmelden

Stap 2: Voorwaarden bepalen

Stap 2: Voorwaarden bepalen

Wij gaan je aanmelding onderbrengen bij een leasemaatschappij. Het aangaan van een leaseovereenkomst voor een e-bike geldt voor een periode van 36 maanden waarbij de maandelijkse bijdrage kan drukken op de financiële situatie. Om (potentiële) risico's op financieel gebied in te kunnen schatten en betalingsproblemen te voorkomen, wordt na aanmelding ook een kredietcheck gedaan.

Stap 3: Kies je e-bike(s)

Stap 3: Kies je e-bike(s)

Zodra alle voorwaarden goed zijn bevonden, kan er een keuze gemaakt worden uit e-bike(s) die aansluit(en) bij de liquide mogelijkheden. Zodra de contracten getekend zijn, gaan wij aan de slag met de bestelde fietsen.

Alle e-bikes

Stap 4: Uitlevering

Stap 4: Uitlevering

Bij het plaatsen van de bestelling informeren wij direct over de te verwachten levertijd. Zodra de bestelde e-bike(s) binnen is/zijn, zorgen ervaren monteurs ervoor dat de fiets(en) tiptop in orde zijn en klaar voor gebruik. Haal vervolgens de leasefiets(en) op in een van de 12 winkels van Fietsenwinkel.nl

Alle winkels

Stap 5: Onderhoud

Stap 5: Onderhoud

Vanaf het moment dat je de fiets(en) hebt opgehaald, is voorzien in onderhoud van de leasefiets. Gedurende de gehele leaseperiode wordt binnen de leaseovereenkomst service en onderhoud geboden waar nodig. Bij het uitleveren van de fiets(en) Zodra we je definitieve bestelling binnen hebben, regelen we dat de gekozen fiets(en) zo snel mogelijk voor je klaar staan. Ook service en onderhoud achteraf is geregeld.

Servicepunten

Bereken direct een maandbedrag

Bereken direct een maandbedrag

Je voordeel berekenen doe je eenvoudig en snel via de onderstaande calculators. Misschien is je werkgever al aangesloten bij een van deze leasemaatschappijen en kun je direct een gerichte berekening laten maken. Vul anders beide in om een vergelijking te kunnen maken en gemiddeld wat fietslease betekent voor jou.

Op fiscaal gebied leert de ervaring dat met name de aanschafprijs van een elektrische fiets voor de wat langere woon-werkafstanden een drempel kan zijn. Op fiscaal gebied bieden wij dan ook in iedere situatie een passende oplossing, voor zowel lease én koop. Zowel voor jou als werknemers, zzp-er of werkgever. Het kunnen aanbieden van een leasefiets geeft namelijk extra mogelijkheden op zowel gebruik als fiscaal gebied die werkgevers en werknemers ontzorgt.

Alles geregeld en klaar om op weg te gaan. Zodra de leasefiets in gebruik genomen wordt, ben je gedurende de gehele lease periode van service verzekerd door heel Nederland. Zo kun je bij ons terecht bij een werkplaats in een van onze winkels of bij een van de aangesloten servicepartners.

Bereken maandbedrag

Onze lease partners

  • hellorider e-bike lease
  • lease a bike e-bikes
  • friesland lease e-bikes

Waarom Fietsenwinkel.nl Zakelijk?

Zakelijk leasen voor werkgevers:

Zakelijk leasen voor werkgevers:

Bij Fietsenwinkel.nl regel je een lease constructie makkelijk en snel via vijf overzichtelijke stappen. Daardoor kan het aanmelden tot de keuze maken voor een e-bike al binnen een dag geregeld zijn. Daarna is het (afhankelijk van de beschikbaarheid) alleen nog wachten op het uitleveren, wat in de meeste gevallen niet langer dan 3 weken duurt.

Snel en makkelijk geregeld
Fiscaal voordeel bij leasen én kopen
Inclusief service door heel Nederland

Producten vergelijken