Fiets van de zaak? Kies voor een leasefiets

Fiets van de zaak? Kies voor een leasefiets

Een fiets of e-bike lease je op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling.

Snel en makkelijk geregeld Advies op maat met full-service fietsoplossingen
Fiscaal voordeel Belastingvoordeel bij zowel leasen als kopen
Inclusief service door heel Nederland In onze winkels en bij 100+ servicepartners

Populaire e-bikes

Bekijk alle e-bikes

Zo snel kan het gaan

Fietsenwinkel.nl Zakelijk: leasen of kopen

Fietsenwinkel.nl Zakelijk is opgezet door het team achter Fietsenwinkel.nl. Naast het verkopen voor de recreatieve markt via Fietsenwinkel.nl, bieden wij ook een online platform waar je fietsen via de zaak kunt leasen of kopen. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de fietsenbranche en zijn uitgegroeid tot leidende fietsretailer van Nederland. Wil je het beste fietsadvies? Dan ben je bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk aan het juiste adres!

Het slimmere, gezondere en duurzame alternatief bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk

Bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk willen we de manier waarop we naar mobiliteit kijken veranderen. Het woon-werk verkeer wordt nog steeds vaak met de auto afgelegd, terwijl de afstanden relatief kort zijn. Het slimmere, gezondere en duurzame alternatief is de elektrische fiets. En dat vraagt verandering. Die verandering is Fietsenwinkel.nl Zakelijk.

Fietsenwinkel.nl Zakelijk biedt oplossingen voor het mobiliteitsbeleid van organisaties. Of iets simpeler gezegd: wij bieden e-bikes van de zaak aan. Met onze full-service fietsoplossingen ondersteunen wij organisaties met koop of lease-constructies voor verschillende e-bikes en mooie fietsen. Ons aanbod bestaat uit elektrische stadsfietsen, elektrische bakfietsen, elektrische fatbikes en speed-pedelecs.

Elke situatie is anders en dat begrijpen we. Bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk kun je kiezen tussen zakelijk leasen of zakelijk kopen. Net wat voor jou financieel het aantrekkelijkst is. Door de bijtellingsregeling voor het zakelijk leasen van fietsen en de eventuele milieusubsidies is het soms lastig om de rekensom te maken. Je kan daarom ook bij ons terecht voor advies op maat. Vertel ons jouw situatie en wij helpen je met het vinden van de beste optie.  Zodat ook jouw bedrijf een goede en groene toekomst tegemoet gaat.

Meer lezen Minder lezen

Keuzehulp
Proefrit plannen
Producten vergelijken