Contact met een Stromer specialist? Bel 030-3072700! Bekijk ook onze showmodellen of plan een proefrit »

Stromer ST1 LCI Comfort

Maat en lichaamslengte

Kleur

Stromer accu

Stuurpen

Zadelpen (geveerd/ongeveerd)

Voorvork (geveerd/ongeveerd)

RDW-registratie

  • 1 - 3 weken
 5.168,-
€ + 39,95 Afleverkosten
information

Wat zijn de afleverkosten?

We geven hier de afleverkosten aan voor dit product.

Je betaalt bij Fietsenwinkel.nl altijd maar één keer afleverkosten per bestelling, die van het product met de hoogste afleverkosten.

Onderaan de winkelwagenpagina zie je de afleverkosten voor jouw gehele bestelling.

Plan een proefrit Levertijd: 1 - 3 weken

Gespreid betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan! Betaal in 12 tot 60 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Verzekering

Verzeker uw e-bike tegen diefstal en/of schade met een ENRA fietsverzekering

Meer informatie »

  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie op een e-bike
  • Service op 120 locaties

Stromer ST1 LCI Comfort

Dit is de Stromer ST1 LCI Comfort. Een nog luxere uitvoering van de Stromer ST1. Net zoals de Stromer ST1 is dit een ideale fiets om in te stappen in het wereldje van de speed pedelecs. Of je deze fiets nou voor je werk gaat gebruiken of voor langere tochten, deze fiets maakt het mogelijk. Door alle mogelijke opties die je bij deze fiets kunt selecteren kan je de fiets helemaal afstemmen naar waar jij hem voor wilt gaan gebruiken.

Wat is het verschil tussen de Stromer ST1 LCI Comfort en ST1?

De Stromer ST1 LCI Comfort is, in tegenstelling tot de Stromer ST1 Comfort, uitgerust met dagrijverlichting. Dit houdt in dat je naast de felle koplamp die op de fiets zit ook een kleinere lamp ingebouwd hebt in het frame die je zelf aan en uit kunt zetten. Dit zorgt ervoor dat mensen je niet kunnen missen in het verkeer en je op een veilige manier naar je bestemming kunt rijden.

Verder is de Stromer ST1 LCI Comfort al standaard uitgerust met een Omni C display. Dit display is uitgerust met een nog krachtigere processor dan de Omni B display en is verbonden met een 3g verbinding, hierdoor kan je updates via de app ontvangen en op deze manier de fiets vanaf je telefoon updaten. Verder is het display voorzien van een smart lock die ook via de app te besturen is en een 3-voudige diefstalbeveiliging.

Snel en comfortabel naar je bestemming met de Stromer ST1 LCI Comfort

Met de Stromer ST1 LCI Comfort kom je zeker geen motorkracht tekort. Dit model is voorzien van een sterke achterwielmotor met maar liefst 35 Nm trekkracht. Dit is voor een achterwielmotor ruim voldoende trekkracht om je een flink duwtje in je rug te geven. Mocht je toch comfortabeler willen rijden in plaats van sportief, dan is de gevoeligheid van de motor op het display in te stellen waardoor de motor iets minder snel op gang komt.

Stromer Road Assistance

E-bikes van Stromer zijn nu standaard voorzien van Stromer Road Assistance, een hulpdienst die naar u toekomt in geval van een pech onderweg. De dienst is voor de looptijd van 1 jaar inbegrepen, en kan daarna eenvoudig worden verlengd.

Registreren en verzekeren

Je haalt met de Stromer ST1 LCI Comfort snelheden tot wel 45km/u, doordat de ondersteuning langer doorgaat dan bij een gewone e-bike. Ter vergelijking: met een normale elektrische fiets stopt de ondersteuning bij 25km/u. Bij snelheden van maximaal 45km/u is het verplicht een kenteken te registreren en de e-bike WA te verzekeren.

Lees meer »

E-bike specialist aan het woord

Dit 2022 model heeft dagrijverlichting en is voorzien van de nieuwste technologieën
De Stromer ST1 is vorig jaar uitgeroepen tot testwinnaar in de categorie Speed Pedelecs t/m €5.000 in de AD Fietstest
De krachtige achterwielmotor heeft een vermogen van 670W en ondersteunt moeiteloos tot 45 km/u
Het geïntegreerde display van Stromer biedt dankzij de Omni B app, de mogelijkheid om de motorinstellingen in te stellen naar wens, om ritstatistieken te achterhalen en de fiets op afstand te vergrendelen
De derailleurversnelling vergt meer onderhoud dan de ST2 met belt en een naafversnelling
De ST1 is niet standaard uitgerust met de Omni C app. Bij de 2022 vindt de upgrade rechtspreeks plaats bij Stromer via de Stromer app

Specificaties Stromer ST1 LCI Comfort