31 mei t/m 9 juni - E-bike Outlet 10-daagse in onze Megastore Utrecht! Lees meer »

 49,95
€ + 6,95 Afleverkosten
information

Wat zijn de afleverkosten?

We geven hier de afleverkosten aan voor dit product.

Je betaalt bij Fietsenwinkel.nl altijd maar één keer afleverkosten per bestelling, die van het product met de hoogste afleverkosten.

Onderaan de winkelwagenpagina zie je de afleverkosten voor jouw gehele bestelling.

Levertijd: In bestelling

vanaf €75,-
Gratis verzending

Bij bestelling van accessoires is de verzending vanaf €75,- gratis! Bij een e-bike zijn er geen extra verzendkosten voor accessoires.

Voorwaarden

Gratis verzending vanaf €75,-

  • - Bij bestelling van minimaal €75,- aan accessoires, is de verzending bij Fietsenwinkel.nl gratis.
  • - Gratis verzending geldt voor van het totale orderbedrag inclusief BTW, ongeacht het aantal accessoires dat is besteld.
  • - Bij bestelling van accessoires onder de €75,- zijn de verzendkosten € 6,95.
  • - Bij bestelling van een e-bike gelden uitsluitend de verzendkosten die daarop van toepassing zijn. Bijbestelde accessoires worden dan gratis meegeleverd!

Meer informatie over bezorgkosten. Lees meer »

Juice Lubes Scrub and Buff pack

  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar e-bike fabrieksgarantie
  • Service op 90 locaties of aan huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar e-bike fabrieksgarantie
  • Service op 90 locaties of aan huis

Productomschrijving

Productomschrijving

De Juice Lubes Scrub and Buff pack biedt alles dat jij nodig hebt om je e-bike zelf goed te onderhouden. Met een e-bike is het extra belangrijk deze goed te onderhouden. Dit doordat je vaak consistent 25km/u rijdt, hierdoor slijten onderdelen zoals je ketting net wat sneller waardoor hier op lange termijn meer onderhoudskosten bij komen kijken. Met dit alles in één onderhoudspakket van Juice Lubes verricht je zelf gemakkelijk onderhoud aan snel slijtende onderdelen. En dit ook nog eens zonder je handen vies te maken!

Juice Lubes Scrub and Buff pack

Dit onderhoudspakket van Juice Lubes bestaat uit de volgende reinigingsmiddelen: Chain lube, dirt juice, super dirt juice, frame juice en als laatst een no hands chain cleaner waarmee je je ketting reinigt zonder je handen vies te maken.

Juice Lubes Chain Lube - Dit smeermiddel graaft zich diep in de ketting om zo roest en vuil tussen de kettingschakels te bestrijden. Hierdoor gaat de ketting langer mee en blijf je langer soepel schakelen.

Juice Lubes dirt juice - Reinig je fiets met deze krachtige dirt juice. De spray is vriendelijk tegen verf maar wreed tegen modder. Het enige wat je hoeft te doen is de dirt juice aan te brengen op het frame en vervolgens het vuil met een doek weg te vegen. Naast zijn snel reinigende functie werkt deze spray ook als ontvetter en laat een mooie glans achter op de lak / verf.

Juice Lubes super dirt juice - Gebruik de super dirt juice als hardnekkige ontvetter om vet en roet uit te bannen en nieuw leven te blazen in kapotte stukjes en je e-bike weer glanzend te maken. Verdun het in een verhouding van 9:1 met water en het verandert op magische wijze in een snelle, krachtige, ontzettend voordelige modder afstotende bike wash

Juice Lubes frame juice - Deze frame juice is ideaal om aan te brengen na een modderige rit. De spray verwijdert modder en laat het frame weer glimmen na het aanbrengen. Ook werkt de spray als krachtveld tegen modder na het aanbrengen en voorkomt zo modder aanslag in jouw volgende rit.

Juice Lubes no hands chain cleaner - zie hoe je ketting in een paar draaien van de cranks verandert van gruwelijk naar glorieus. Het gebruik is makkelijk, zet de tool op de ketting, draai de cranks, en zie het resultaat!

De Juice Lubes Scrub and Buff pack biedt alles dat jij nodig hebt om je e-bike zelf goed te onderhouden. Met een e-bike is het extra belangrijk deze goed te onderhouden. Dit doordat je vaak consisten...

Specificaties Juice Lubes Scrub and Buff pack

Specificaties

Accessoire:
Onderhoudsproducten
Type serviceproduct:
Onderhoudsets
Specificaties

Algemeen

Meer informatie
Barcode: 5060268050327
Merk: Juice Lubes

Akeneo

Meer informatie
Accessoire: Onderhoudsproducten
Geschikt voor: E-bikes
Type serviceproduct: Onderhoudsets

Schrijf een review

Schrijf uw eigen review

Schrijf een review

Schrijf de eerste review over dit product
Uw Juice Lubes Scrub and Buff pack waardering
De inhoud van uw review moet betrekking hebben op het bovenstaande product. Is dat niet het geval, dan kan het zijn dat we uw review niet plaatsen. Reviewbeleid »

Extra informatie

Accessoires Bij Fietsenwinkel.nl vind je geschikte accessoires voor iedere e-bike. Zo maak je je fietservaring helemaal compleet met accessoires als fietshelmen, fietstassen, fietssloten en onderdelen van vele vooraanstaande merken. Bekijk alle accessoires »
winkels
Winkels In iedere winkel vind je naast accessoires, ook onderdelen en onderhoudsproducten. Onze e-bike specialisten staan klaar voor advies op maat. Bezoek één van onze winkels »
winkels
Keuzehulp
Producten vergelijken