Bezorgopties en afleverkosten

Koopt u bij ons een fiets, dan kunt u deze altijd gratis bij één van onze winkels afhalen. Wilt u de fiets thuisbezorgd hebben? Uw fiets wordt in dat geval overhandigd aan een logistieke partner, die de fiets bij ons ophaalt, vervolgens contact met u opneemt voor de levering, waarna de fiets op het afgesproken moment wordt bezorgd. Bij de bezorging aan huis zorgen we dat uw fiets rijklaar aan u wordt overhandigd, zodat u hem direct kunt gebruiken!

Accessoires en onderdelen verkopen wij uitsluitend rechtstreeks vanuit onze winkels en die bezorgen we niet thuis.

Welke bezorgopties zijn er voor fietsen?

Bezorgoptie Bezorgmoment Afleverkosten
Ophalen in de winkel 3 tot 5 werkdagen gratis
Thuisbezorgen 5 tot 8 werkdagen €39,95

 

 

Hoe wordt mijn fiets thuisbezorgd?

Voor het thuisbezorgen van elektrische fietsen hebben wij een eigen service en werken wij samen met een logistieke partner die gespecialiseerd is in het leveren van (elektrische) fietsen. De bezorger helpt u om de fiets op hoogte te stellen.

Hoe werkt de levering van een accessoire of onderdeel?

Wanneer u een los onderdeel of accessoire besteld, wordt deze bij een besteding boven €75,- gratis thuis geleverd. Bij een bestelwaarde onder € 75,- zijn de verzendkosten € 6,95.

Houden jullie mij op de hoogte van de levering van mijn fiets?

Wanneer wij de fiets overhandigen aan onze logistieke partner ontvangt u een e-mail met onder meer deze melding. Vervolgens ontvangt u binnen een paar werkdagen een bericht vanuit onze logistieke partner over het moment van leveren. Wij werken niet met een track & trace code. Fietsenwinkel.nl volgt uw zending wel via het interne planningssysteem van de vervoerder, zodat we uw fiets nooit uit het oog verliezen.

Wat als ik niet thuis ben?

Als u niet thuis bent bij bezorging wordt de fiets gratis opnieuw aangeboden op een ander moment. Bent u de tweede keer wederom niet thuis, dan zijn wij helaas genoodzaakt om opnieuw vervoerskosten in rekening te brengen om de fiets een derde maal aan te bieden.

Wordt het artikel nogmaals aangeboden, bij de buren afgeleverd of bij een afhaalpunt achtergelaten?

De bezorger neemt contact met u op als u niet thuis bent op het moment van afleveren. In overleg met u wordt besloten of uw fiets bijvoorbeeld bij de buren kan worden afgeleverd. Meestal wordt afgesproken om de fiets op een later moment opnieuw aan te bieden.

Keuzehulp
Producten vergelijken