Bezorgopties en afleverkosten

Koopt u bij ons een fiets, dan kunt u deze altijd gratis bij één van onze winkels afhalen. Wilt u de fiets thuisbezorgd hebben? Dan rekenen wij daar €39,95 voor. Uw fiets wordt in dat geval overhandigd aan een logistieke partner, die de fiets bij ons ophaalt, vervolgens contact met u opneemt voor de levering, waarna de fiets op het afgesproken moment wordt bezorgd. Bij de bezorging aan huis zorgen we dat uw fiets rijklaar aan u wordt overhandigd, zodat u hem direct kunt gebruiken!

Let op: Ook in België bezorgen wij thuis! Hiervoor geldt hetzelfde tarief van €39,95 per bestelling.

Accessoires en onderdelen verkopen wij uitsluitend rechtstreeks vanuit onze winkels en die bezorgen we niet thuis.

Welke bezorgopties zijn er voor fietsen?

Bezorgoptie Bezorgmoment Afleverkosten
Ophalen in de winkel 3 tot 5 werkdagen gratis
Thuisbezorgen 5 tot 8 werkdagen €39,95

Hoe wordt mijn fiets thuisbezorgd?

Voor het thuisbezorgen van fietsen werken wij samen met een logistieke partner die gespecialiseerd is in het leveren van fietsen. De bezorger helpt u om de fiets op hoogte te stellen.

Hoe werkt de levering van een accessoire of onderdeel?

Accessoires en onderdelen versturen wij niet. Deze producten kunt u uitsluitend bij ons in de winkel kopen en krijgt u direct mee.

Houden jullie mij op de hoogte van de levering van mijn fiets?

Wanneer wij de fiets overhandigen aan onze logistieke partner ontvangt u een e-mail met onder meer deze melding. Vervolgens ontvangt u binnen een paar werkdagen een bericht vanuit onze logistieke partner over het moment van leveren.

Producten vergelijken