Een bestelling plaatsen

Het plaatsen van een bestelling hebben wij zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Je kunt bij ons alles online regelen, zoals het kiezen van de juiste fiets en ook waar de fiets bezorgd zal worden.

Hoe bestel ik een fiets bij Fietsenwinkel.nl?

Bestellen doe je in 4 simpele stappen. Je fietst er zo doorheen!

1. Kies je fiets(en)

Zoek eerst naar de fiets die je wilt aanschaffen. Denk goed om de framemaat, de kleur, en bij een e-bike om het type accu. Klik vervolgens op ‘Klik en Bestel’ om de fiets in je fietsmandje te plaatsen.

2. Bepaal of je extra opties bij je fiets wilt

Je kunt hier kiezen voor het aanschaffen van een servicepakket of fietsverzekering. Hier krijg je een overzicht van jouw bestelling(en). Heb je deze goed gecontroleerd? Klik dan op ‘verder met bestellen’.

3. Vul je gegevens in

Op deze pagina vul je alle benodigde gegevens in voor het bestellen en bezorgen van jouw fiets. Hier geef je jouw gegevens door, hoe je je bestelling wilt ontvangen, de verzendwijze, betaalwijze, en uiteindelijk de bevestiging van je bestelling.

4. Bevestig (betaal) je bestelling

Controleer nog een keer goed of alles klopt wat je hebt ingevuld. Klopt alles? Dat is mooi! Bevestig, en betaal (indien nodig) je bestelling.

Je bent klaar!

Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot je fiets wordt bezorgd. Houd er rekening mee dat voor regio's buiten de Randstad aangepaste leverdagen gelden. Wil je weten op welke dagen wij in jouw regio bezorgen? Klik dan hier. Kan je niet wachten tot het zover is? Lees hier dan alvast hoe wij je fiets gaan bezorgen en hoe wij je op de hoogte houden van jouw bestelling!

Twijfel je ergens aan of lukt er iets niet? Neem gerust contact met ons op!