Je bestelling betalen

Op de productpagina ziet u altijd de prijs van een artikel staan, inclusief btw. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Op de factuur kunt u vervolgens het btw-bedrag terugvinden. Maar hoe kunt u dat bedrag bij ons betalen? Er zijn 9 verschillende manieren:

iDEAL
Heeft u een rekening bij een van de onderstaande banken en heeft u internetbankieren? Dan kunt u eenvoudig en snel betalen via iDeal. Bij het afrekenen wordt u doorgestuurd naar de vertrouwde betaalpagina van uw bank. De afschrijving is direct zichtbaar op uw digitale afschrift.
SprayPay - Gespreid betalen
Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24 of 36 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Fietsenwinkel.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €7.500,-.

Let op: geld lenen, kost geld. Bij het gebruik van de gespreid betalen via SprayPay wordt er een rentebedrag berekent daar er een lening aangegaan wordt.

Overboeking
Als u een fiets in de winkel bij onze medewerkers bestelt, dan kunt u kiezen voor een overboeking (overboeking is dus voor online bestellingen niet mogelijk). Voor een overboeking kunt u gebruik maken van de onderstaande gegevens (die u ook in een e-mail ontvangt na uw bestelling). Vermeld altijd het bestelnummer dat in uw e-mail staat! Een betaling via overboeking kan 2 à 3 dagen onderweg zijn en we gaan pas met uw bestelling aan de slag als uw betaling binnen is.

  • Fietsenwinkel.nl
  • IBAN: NL50INGB0009510649
  • BIC: INGBNL2A
Creditcard
Kiest u voor betalen met een creditcard (van bijvoorbeeld Mastercard, VISA of American Express)? Dan betaalt u geen extra kosten.
Pinnen in de winkel
Als u uw bestelling komt afhalen bij een van onze winkels, kunt u met PIN betalen. Let op! Uw bank kan een limiet hanteren voor het maximaal te pinnen bedrag. Vaak is dit €2.500. Hou dus in de gaten of u deze limiet tijdelijk moet verhogen!
PayPal
Kiest u ervoor om met PayPal te betalen? Dan wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. U kunt hier inloggen of een account aanmaken. U kiest vervolgens de gewenste betaalmethode binnen PayPal, na bevestigen wordt u terugverwezen naar Fietsenwinkel.nl.
Bancontact MisterCash (gratis)
Belgische klanten kunnen met Bancontact Mister Cash betalen. Hiervoor betaalt u geen extra kosten.
Fietsplan/WKR-bemiddelaar
Wilt u uw fiets via een Fietsplan/WKR-regeling van uw werk aanschaffen? Check dan eerst hoe uw werkgever te werk gaat. Maakt uw werkgever gebruik van een Fietsplan/WKR-bemiddelaar? Dan geeft u dit aan bij het kiezen van de betaalmethode. U leest meer over betalen via een Fietsplan/WKR-regeling op onze fietsplanpagina.
Uitkering verzekering
Is uw fiets gestolen en heeft u een diefstalverzekering afgesloten? Dan kunt u met het uitgekeerde bedrag van de verzekeraar een nieuwe fiets bestellen. Kies bij het betalen van de nieuwe fiets voor de betaalmethode ‘Uitkering verzekering’ en vermeld in de bestelopmerkingen: ‘Betreft uitkering van verzekering. Lees hier meer over de procedure bij een gestolen fiets en de uitkering van uw verzekering.

Welke betaalmethoden zijn niet mogelijk?

Achteraf betalen per factuur is helaas niet mogelijk. Net zoals contant betalen (in één van onze winkels of bij aflevering). Daarnaast nemen wij geen waardebonnen of tegoeden van spaarsystemen aan, zoals VVV-bonnen, Ecocheques of Airmiles.

Producten vergelijken