• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
Ortlieb Fietstas

Ortlieb Fietstassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ortlieb fietstas

Iedereen die wel eens op zoek is geweest naar een goede tas, voor wat voor activiteit dan ook, is wel een Ortlieb fietstas tegengekomen. Scholieren hebben een Ortlieb fietstas en moeders doen wekelijks boodschappen met tassen van dit merk. Ohja, zelfs de echte thrill-seekers, mountainbikers, toerfietsers of hikers hebben Ortlieb fietstassen om weer en wind te doorkruisen. De producten zijn een uitkomst voor een ieder die naar buiten wil met dierbare spullen, zonder na te hoeven denken over wat voor weer het is of wat het weer gaat doen. De duurzame materialen zijn waterbestendig, super sterk en te gebruiken voor ontelbare activiteiten. Op alle fietstassen van Ortlieb geldt een 5 jaar fabrieksgarantie, omdat ze weten dat de tassen niet kapot te krijgen zijn. Geen land is te ver, geen klimaat te extreem.

Quicklock

Vooral bij fietsfanaten staat de Ortlieb fietstas bekend om de onverwoestbare structuur, de kwaliteit van het materiaal, de waterdichtheid en de innovatieve, doordachte sluitsystemen. Ortlieb heeft voor vrijwel alle fietstassen een eigen bevestigingssysteem ontwikkeld: het Quicklock systeem. Dit laat de bestuurder van de fiets, de tas met een enkele draai van de fiets loskoppelen. Het Quicklock systeem is verkrijgbaar in 5 varianten: QL1, QL2, QL2.1, QL3, QL3.1. De combinatie van de tas met dit type systeem wordt door fietsers over de hele wereld geprezen, omdat het werkt! Door middel van dit systeem is de tas gemakkelijk te bevestigen aan de stuurpen, bagagedrager of het frame! Ideaal voor als je extra bagage mee wilt nemen.

Een Ortlieb tas voor ieder moment

Of het nu gaat om een rugtas, koerierstas, wandelaarsrugtas of een trekking fietstas, je bezittingen blijven altijd droog en veilig tegen lichte schade. De Ortlieb fietstassen worden in Duitsland, op een duurzame, milieuvriendelijke wijze geproduceerd, omdat het bedrijf de CO2 uitstoot laag wil houden en bij wil dragen aan een betere wereld. Zo dragen ze op meerdere manieren bij aan het kunnen genieten van de natuur! De meeste fietstassen van Ortlieb worden gemaakt van duurzaam Polyester, wat de tas ijzersterk maakt. Bij Fietsenwinkel.nl kan je Ortlieb fietstassen vinden voor iedere activiteit. Scholieren geven vaak de voorkeur aan de rugzakken vanwege de sterke structuur.

Producten vergelijken