Showmodellen Extra voordelig geprijsde e-bikes met kilometers of een krasje. Bekijk het aanbod
E-bike keuzehulp Vind de e-bike die bij je past Start e-bike keuzehulp

Cowboy urban e-bikes

Cowboy urban e-bikes

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Cowboy Cruiser Performance
  Cowboy Cruiser Performance
  Urban e-bikes / Herenfiets
  • Achterwielmotor
  • 360Wh accu
  • 40-80km actieradius
 2. Cowboy Cruiser ST Performance
  Cowboy Cruiser ST Performance
  Urban e-bikes / Damesfiets
  • Achterwielmotor
  • 360Wh accu
  • 40-80km actieradius
 3. Cowboy Classic Performance
  Cowboy Classic Performance
  Urban e-bikes / Herenfiets
  • Achterwielmotor
  • 360Wh accu
  • 40-80km actieradius
 4. Cowboy Cruiser Core
  Cowboy Cruiser Core
  Urban e-bikes / Herenfiets
  • Achterwielmotor
  • 360Wh accu
  • 40-80km actieradius
 5. Cowboy Cruiser ST Core
  Cowboy Cruiser ST Core
  Urban e-bikes / Damesfiets
  • Achterwielmotor
  • 360Wh accu
  • 40-80km actieradius
 6. Cowboy Classic Core
  Cowboy Classic Core
  Urban e-bikes / Herenfiets
  • Achterwielmotor
  • 360Wh accu
  • 40-80km actieradius

Cowboy urban e-bikes

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cowboy urban e-bikes - Connected fietsen

Cowboy staat garant voor geconnecteerde, lichtgewicht, elektrische fietsen voor urban riders die volledig zonder knoppen of versnellingen functioneren. Zowel aan binnen- als buitenkant is aandacht besteed aan de details. Elk detail gaat naadloos op in het frame, ontworpen naar de hoogste standaarden. Het merk onderscheidt zich naast de custom made onderdelen ook met een standaard intuïtieve motor die je trapbeweging aanvoelt. Via de Cowboy-App zijn uiteenlopende functies beschikbaar die een geweldig rijgevoel opleveren in de stad. Doormiddel van het Connect pakket en AdaptivePower aandrijving (standaard bij de Performance edities) beschikken de Classic, Cruiser en Cruiser ST over eindeloze functies en een extra zetje bij veranderende omstandigheden voor een nog comfortabelere ervaring. De Core modellen zijn uitgerust met kettingaandrijving en de Performance met een riemaandrijving.

Cowboy Connect en AdaptivePower aandrijving

Het ware potentieel van de Cowboy urban e-bikes kan benut worden met Connect. Extra kracht met AdaptivePower en onder andere stapsgewijze Google Maps navigatie en GPS-tracking en diefstalwaarschuwingen. Connect met vrienden en synchroniseer met Strava en Apple Health. Dat maakt Cowboy de ultieme connected e-bike met het Connect pakket. Daarmee is de Cowboy altijd up-to-date met de nieuwste functies, welke je beheert vanuit de geïntegreerde cockpit, en ontwikkelingen voor een toekomstbestendige en intuïtieve rijervaring.

AdaptivePower is de nieuwste rijtechnologie, ontwikkeld door Cowboy zelf, die is ingebouwd in de motor en zichzelf aanpast aan elke verandering in omstandigheden of terrein voor extra vermogen wanneer dat nodig is. Bij een verandering in de helling, tegenwind of extra bagage voelt deze software de weerstand aan en geeft de extra kracht die nodig is om op dezelfde snelheid te blijven zonder dat er extra hard getrapt moet worden. Mocht de accu leeg beginnen te raken, kan met behulp van de Eco Power energie bespaard worden met minder hulp van de motor.

Flyer

De Cowboy Classic

De Cowboy Classic met snelle look is het klassieke herenmodel met bijpassende actieve zithouding. De Classic is afgestemd op een wendbare rit en is voor het nodige comfort en is uitgerust met een sportief Selle Royal, Essenza Athletic zadel. Dit model is geoptimaliseerd voor fietsers van 170 tot 195 cm lang.

De Cowboy Cruiser

De Cowboy Cruiser tilt de klassieke Classic naar nieuwe hoogtes en is afgestemd op comfort. Op dit comfortabele herenmodel met rechte zithouding cruise je door de stad. De Cruiser is uitgerust met een comfortabel Selle Royal, Essenza Moderna zadel. Dit model is net als de Classic geoptimaliseerd voor fietsers van 170 tot 195 cm lang.

De Cowboy Cruiser ST

De Cowboy Cruiser ST gaat nog een stap verder dan de Cruiser. Zo zit hier een moderne twist voor optimaal comfort bij het op- en afstappen. Dit comfortabele damesmodel met rechte zithouding brengt je cruisend door de stad. De Cruiser ST is net als het herenmodel uitgerust met een comfortabel Selle Royal, Essenza Moderna zadel. Dit model is geoptimaliseerd voor fiets(t)ers van 165 tot 190 cm lang.

Cowboy urban e-bike kopen

Het maken van de juiste keuze voor een urban e-bike kan niet eenvoudig zijn met alle beschikbare mogelijkheden. Kom gerust naar een van onze winkels om een testrit te maken op een urban e-bike van Cowboy. Ervaar zo welk model geschikt is voor jouw rijgedrag en gebruik. Onze e-bike specialisten helpen je graag bij een proefrit om zo de perfecte match te vinden.

Producten vergelijken