Fietsverzekering

Op Fietsenwinkel.nl bieden wij ook een fietsverzekering aan voor uw nieuwe e-bike of (stads)fiets. Goed om te weten: volgens de verzekeringsmaatschappij moet uw fiets een ART 2 goedgekeurd slot hebben als u uw fiets wilt verzekeren. Dit kan een ringslot zijn, maar mag ook een los kettingslot zijn. Zonder ART 2 slot kun u uw fiets dus niet verzekeren!

Uit welke verzekeringen kan ik kiezen en hoe werkt dit?

ANWB en Kingpolis fietsverzekeringen

u kunt kiezen uit 2 verzekeringen:

  • Diefstal – uw fiets is verzekerd tegen alleen diefstal. Premies beginnen vanaf €4,42 per maand.
  • Diefstal & schade – uw fiets is verzekerd tegen diefstal en schade. Alleen voor e-bikes: inclusief ANWB Pechulp pas. Premies beginnen vanaf €4,46 per maand.

Lees meer

Kan ik mijn nieuwe fiets alsnog verzekeren?

Dat kan! Tot 14 dagen na aankoop van uw fiets kunt u nog een fietsverzekering aanvragen. Hoe? Login met uw e-mailadres en ordernummer op mijn.fietsenwinkel.nl.

Wanneer ontvang ik mijn polis?

Uiterlijk enkele dagen na ontvangst van uw fiets. U krijgt deze polis per mail. Controleer uw polis goed op onjuistheden! Op de polis staat ook de ingangsdatum van uw verzekering.

Ik wil mijn verzekering stopzetten of wijzigen

  • uw verzekering stopzetten kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw polis (ontbindingsrecht). De verzekering is in dat geval nooit van kracht geweest en u hoeft dus ook geen premie te betalen.
  • Bedenkt u u na 14 dagen? Dan loopt de verzekering minimaal 12 maanden, hierna kunt u dagelijks opzeggen.

Wil u uw verzerkering stopzetten/wijzigen? Neem dan contact met ons op. Geef ons uw polisnummer en bestel- of ordernummer door, dan maken wij het voor u in orde.

Producten vergelijken