Fietsverzekering

Op Fietsenwinkel.nl bieden wij ook een fietsverzekering aan voor je nieuwe e-bike of (stads)fiets. Goed om te weten: volgens de verzekeringsmaatschappij moet je fiets een ART 2 goedgekeurd slot hebben als je je fiets wilt verzekeren. Dit kan een ringslot zijn, maar mag ook een los kettingslot zijn. Zonder ART 2 slot kun je je fiets dus niet verzekeren!

Uit welke verzekeringen kan ik kiezen en hoe werkt dit?

ANWB en Kingpolis fietsverzekeringen

Je kunt kiezen uit 2 verzekeringen:

  • Diefstal – je fiets is verzekerd tegen alleen diefstal. Premies beginnen vanaf €4,42 per maand.
  • Diefstal & schade – je fiets is verzekerd tegen diefstal en schade. Alleen voor e-bikes: inclusief ANWB Pechulp pas. Premies beginnen vanaf €4,46 per maand.

Lees meer

Kan ik mijn nieuwe fiets alsnog verzekeren?

Dat kan! Tot 14 dagen na aankoop van je fiets kun je nog een fietsverzekering aanvragen. Hoe? Login met je e-mailadres en ordernummer op mijn.fietsenwinkel.nl.

Wanneer ontvang ik mijn polis?

Uiterlijk enkele dagen na ontvangst van je fiets. Je krijgt deze polis per mail. Controleer je polis goed op onjuistheden! Op de polis staat ook de ingangsdatum van je verzekering.

Ik wil mijn verzekering stopzetten of wijzigen

  • Je verzekering stopzetten kan binnen 14 dagen na ontvangst van je polis (ontbindingsrecht). De verzekering is in dat geval nooit van kracht geweest en je hoeft dus ook geen premie te betalen.
  • Bedenk je je na 14 dagen? Dan loopt de verzekering minimaal 12 maanden, hierna kun je dagelijks opzeggen.

Wil je je verzerkering stopzetten/wijzigen? Neem dan contact met ons op. Geef ons je polisnummer en bestel- of ordernummer door, dan maken wij het voor je in orde.

Producten vergelijken