Servicepakketten

Met een servicepakket van Fietsenwinkel.nl blijft jouw e-bike in goede conditie!

Onze e-bike servicepakketten bestaan uit periodiek onderhoud en (extra) garantie over een looptijd van 2, 3 of 5 jaar. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en krijg je een pakketkorting tot wel 37%!

U ontvangt een digitale servicekaart waarop we de onderhoudshistorie van jouw e-bike bijhouden. Is jouw e-bike toe aan de volgende onderhoudsbeurt? Dan krijg je vanzelf een uitnodiging om deze in te plannen.

Ontstaat er onverhoopt een defect aan jouw e-bike? Dan worden alle reparaties onder garantie kosteloos voor je gerepareerd. Standaard heb je 2 jaar fabrieksgarantie op een e-bike, mits je wel jaarlijks onderhoud laat uitvoeren. Met een verlengde garantieverzekering van Kingpolis kan je die zelfs aanvullen tot maximaal 5 jaar.

Zowel vervangende componenten als de reparatiekosten zijn dan volledig gedekt. Let wel op dat slijtageonderdelen niet onder garantie vallen (bv. banden en remblokjes).

Uw e-bike al gekocht maar nog geen servicepakket? Geen probleem, je kan jouw servicepakket tot een halfjaar na aankoop alsnog aanschaffen. Neem hiervoor contact op met jouw winkel van aankoop.

Prijzen servicepakketten e-bikes tot 25 km/u

Servicepakket 2 jaar

Onderhoud 2 onderhoudsbeurten (na 4 & 18 maanden)

Garantie 2 jaar fabrieksgarantie (standaard bij een e-bike)

Pakketprijs

€ 139,-

Meest gekozen
Servicepakket 3 jaar

Onderhoud 3 onderhoudsbeurten (na 4, 18 & 30 maanden)

Garantie 2 jaar fabrieksgarantie + 1 jaar extra garantie

Pakketprijs

€ 259,-

Servicepakket 5 jaar

Onderhoud 5 onderhoudsbeurten (na 4, 18, 30, 42 & 54 maanden)

Garantie 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie

Pakketprijs

€ 479,-

Prijzen servicepakketten e-bikes tot 45 km/u

Servicepakket 2 jaar

Onderhoud 3 onderhoudsbeurten (na 3, 12 & 21 maanden)

Garantie 2 jaar fabrieksgarantie (standaard bij een e-bike)

Pakketprijs

€ 349,-

Meest gekozen
Servicepakket 3 jaar

Onderhoud 4 onderhoudsbeurten (na 3, 12, 21 & 30 maanden)

Garantie 2 jaar fabrieksgarantie + 1 jaar extra garantie

Pakketprijs

€ 499,-

Servicepakket 5 jaar

Onderhoud 7 onderhoudsbeurten (na 3, 12, 21, 30, 39, 48 & 57 maanden)

Garantie 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie

Pakketprijs

€ 899,-

Heeft u interesse in een servicepakket?

Heeft u een aankoop gedaan bij één van onze winkels en u wilt (alsnog) een servicepakket bij uw e-bike? Dat kan, neem contact op met de winkel van uw aankoop.
Of neem contact op met onze klantenservice via chat, e-mail of telefoon.

Winkels
Contact Klantenservice

Voorwaarden Fietsenwinkel.nl Servicepakketten

  • Je kunt een servicepakket aanschaffen tot een half jaar na de aanschaf van uw e-bike.
  • Het Fietsenwinkel.nl servicepakket is gekoppeld aan je als persoon en dus niet overdraagbaar.
  • De fabrieksgarantie op uw e-bike vanuit de fabrikant blijft onverminderd van toepassing voor zolang deze duurt.
  • Verlengde garantie wordt ingezet voor de periode ná de fabrieksgarantie, zo voorkom je discussies over de duur van de wettelijke garantie.
  • Zowel fabrieksgarantie als verlengde garantie gelden voor gebreken en defecten aan uw e-bike. Zowel vervangende componenten als reparatiekosten worden volledig vergoed.
  • Mankementen als gevolg van slijtage vallen nooit onder de garantie. Voorbeelden van slijtageonderdelen zijn: banden, remmen, fietskettingen, versnellingen, en anderen. Mankementen aan slijtageonderdelen worden wél zoveel mogelijk voorkomen door regelmatig onderhoud.
  • Verminderde accucapaciteit valt niet altijd onder de fabrieksgarantie of verlengde garantie. Afname van 10% per jaar tot een minimumniveau van 60% van de accu (na vier jaar gebruik) wordt als normaal beschouwd.
  • Uw recht op fabrieksgarantie en verlengde garantie is gekoppeld aan de voorwaarde om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw e-bike. Onder regelmatig verstaan wij tenminste eens per jaar of per 2.500 gereden kilometers.
  • Ondanks dat je recht heeft op de aangeschafte onderhoudsbeurten en wij je informeren als uw e-bike weer toe is aan onderhoud, blijf je zelf verantwoordelijk voor het onderhouden van uw e-bike.
  • De verlengde garantie wordt afgesloten bij onze partner Kingpolis. Je ontvangt vanuit ons na ontvangst van uw e-bike een verzekeringspolis van Kingpolis. Voor vragen over de verlengde garantie kan je altijd contact opnemen met ons.

Keuzehulp
Producten vergelijken