Cangoo elektrische bakfietsen

Cangoo elektrische bakfietsen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. BEST GETEST | AD Fietstest 2022
  Cangoo Buckle Bakfiets
  Cangoo Buckle Bakfiets
  Elektrische bakfietsen / Universeel
  • Middenmotor
  • 615Wh accu
  • 40-80km actieradius
  4.65 (1 reviews)
 2. Cangoo Buzz
  Cangoo Buzz
  Elektrische bakfietsen / Universeel
  • Middenmotor
  • 625Wh accu
  • 40-80km actieradius
 3. Onze Keuze | E-bakfietsen
  Cangoo Noon Bakfiets
  Cangoo Noon Bakfiets
  Elektrische bakfietsen / Universeel
  • Middenmotor
  • 615Wh accu
  • 40-80km actieradius

Cangoo elektrische bakfietsen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cangoo elektrische bakfietsen

Cangoo is een bekend fietsenmerk wat voorheen onderdeel uitmaakte van Popal. Sinds 2015 is Cangoo een eigen merk geworden en maken zij elektrische bakfietsen die voor iedereen toegankelijk zijn. De elektrische bakfietsen van Cangoo zijn geïnspireerd door de kangoeroe met haar warme buidel, waarin ze haar jongen veilig en comfortabel vervoert. Bij Cangoo bakfietsen zijn de veiligheid en het comfort dan ook topprioriteit. En dankzij de krachtige motor bent u zo op uw bestemming. Met ook nog een mooi design krijgt u voor een scherpe prijs heel veel bakfiets voor uw geld.

Het gemak van een elektrische bakfiets

Een standaard (elektrische) fiets kan één of twee kinderen vervoeren. Boodschappen mee? Dan zijn fietstassen of een fietsmand vaak een vereiste. Een tas aan uw stuur is namelijk niet altijd even veilig om mee te fietsen! Elektrische bakfietsen zijn daarom de perfecte volgende stap wanneer u niet voor een auto wilt gaan, maar wél veel wilt vervoeren. De elektrische bakfietsen van Cangoo bieden namelijk voldoende ruimte in de stevige bak. Tot wel 4 kinderen kunnen er bijvoorbeeld comfortabel in plaatsnemen! Maakt u zich geen zorgen over het gewicht waarmee u een helling op moet fietsen, want de Bafang middenmotor biedt u krachtige trapondersteuning. Zo kunt u zelf met een volle bak elk terrein trotseren! Bij elke Cangoo krijgt u ook nog eens een regenhoes om alles wat u vervoert droog te houden. U krijgt dus een compleet pakket om veilig en snel de weg op te gaan! 

Een Cangoo elektrische bakfiets kopen?

Twijfelt u nog of heeft u nog vragen over onze Cangoo elektrische bakfietsen? Geen zorgen, onze e-bike experts helpen u graag op weg! Dit kan via mail, telefoon of chat, maar natuurlijk ook in een van onze winkels! Hier bent u ook van harte welkom om een testrit op een Cangoo elektrische bakfiets te maken, waarbij u deskundig en persoonlijk advies krijgt van onze e-bike experts.

Cangoo elektrische bakfiets leasen

Ook zakelijk is een elektrische bakfiets natuurlijk een interessante aanvulling op de vervoersmogelijkheden. Aan de ene kant omdat de toegankelijkheid van diverse centra met de auto nou eenmaal steeds minder wordt. Aan de andere kant omdat een elektrische bakfiets voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. De laadbak is namelijk uitermate geschikt voor het vervoeren van goederen, materialen of personen! Met Fietsenwinkel.nl Zakelijk maakt het team achter Fietsenwinkel.nl een Cangoo elektrische bakfiets leasen makkelijker dan ooit tevoren.

E-bike keuzehulp: Vind de juiste e-bike in 6 vragen.

Er is van alles om rekening mee te houden wanneer u op zoek bent naar een geschikte elektrische. Van type e-bike en motorpositie, tot versnellingen en de plaatsing van de accu. Daarom bieden wij bij Fietsenwinkel.nl onze E-bike keuzehulp aan! Hiermee helpen wij u in de juiste richting met 6 korte vragen.

Producten vergelijken