Tenways e-bikes

Tenways e-bikes

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Best Getest AD Fietstest
  Tenways CGO800S
  Tenways CGO800S
  Elektrische stadsfietsen / Damesfiets
  • Achterwielmotor
  • 374Wh accu
  • 40-80km actieradius
  4.7 (38 reviews)
 2. Tenways CGO600 Pro
  Tenways CGO600 Pro
  Urban e-bikes / Herenfiets
  • Achterwielmotor
  • 360Wh accu
  • 40-80km actieradius
  4.7 (24 reviews)
 3. Nieuw model
  Tenways AGO T
  Tenways AGO T
  Elektrische stadsfietsen / Damesfiets
  • Middenmotor
  • 504Wh accu
  • 50-100km actieradius
  3.65 (1 reviews)
 4. Best Getest AD Fietstest
  Tenways AGO X
  Tenways AGO X
  Sportieve e-bikes / Herenfiets
  • Middenmotor
  • 504Wh accu
  • 50-100km actieradius
  4.65 (4 reviews)
 5. Tenways CGO600
  Tenways CGO600
  Urban e-bikes / Herenfiets
  • Achterwielmotor
  • 252Wh accu
  • 30-60km actieradius
  4.25 (5 reviews)

Tenways e-bikes

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tenways e-bikes: de kickstart voor een gezond(er) leven

Tenways is een jong e-bike merk met roots in China. Het hoofdkantoor, gevestigd in de Benelux, is te vinden in Nederland en heeft kantoren door heel Europa. Deze spreiding en wereldwijde productie maakt Tenways een globale speler.

Tenways heeft als missie bij te dragen aan een betere wereld, zowel voor ieder individu als de planeet. Met kwalitatief hoogwaardige e-bikes tegen een eerlijke en vooral betaalbare prijs, willen zij voor een ieder de kickstart zijn voor een gezond(er) leven. Daarbij komt dat de e-bikes bijdragen aan een beter milieu, wanneer we met zijn allen de auto en scooter laten staan en de e-bike pakken.

Tenways is er voor iedereen die graag wilt fietsen en biedt daar de gelegenheid toe met e-bikes van de hoogste kwaliteit met een betaalbare prijs en stijlvol design. Kortom een e-bike waarop je gezien wilt worden.

De kenmerken van Tenways CGO en AGO e-bikes

Tenways x Suzanne Schulting

De CGO e-bikes van Tenways richten zich op de forens van kleine en middellange afstanden, voor diegene die bijvoorbeeld in de stad wonen en werken. Deze modellen van Tenways zijn licht en hebben een slank ontwerp in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er zowel heren-als damesmodellen en geïntegreerde accu’s die uitneembaar zijn. De AGO e-bikes van Tenways gaan nog een stap verder en richten zich op meer all-round comfort, voor in de stad en daarbuiten. Deze modellen zijn iets zwaarder en onderscheiden zich door de hoogwaardige en geintegreerde onderdelen die zijn afgestemd op het frame.

Tenways heeft al haar CGO modellen voorzien van het Mivice motorsysteem, deze heeft een krachtsensor die gebaseerd is op hetgeen Tenways eerder ontwikkelde voor Bosch. Het geeft de Tenways e-bikes een fijne rijeigenschap, zo trekt deze snel op wat fijn is bij afstanden die regelmatig onderbroken worden en bij bochten. Deze zelfde eigenschappen zijn terug te vinden in het Bafang motorsysteem waarmee de AGO modllen zijn uitgerust. Verder hebben deze fietsen allen een riemaandrijving, wat niet alleen fijn is in het onderhoud maar ook nog eens duurzaam is. Alle modellen zijn daarnaast voorzien van hydraulische schijfremmen voor extra remveiligheid.

De verschillende CGO modellen van Tenways zijn licht in gewicht, het meest minimalistische model is 15kg en de meeste uitgebreide slechts 18,5kg. Een reguliere e-bike is al snel 25kg. Variërend per model is de accu capaciteit 252Wh of 374Wh, bij een lage ondersteuning rijdt je hier 70 tot 100km mee. Met een hogere ondersteuning is deze range lager, van 40 tot 70km. Ideale e-bikes voor korte en middellange afstanden dus. De AGO modellen zijn meer robuust en wegen boven de 25kg. Door een grotere accu capaciteit van 504Wh kun je hiermee ook tot 100km ondersteund fietsen.

Voor wie zijn de Tenways e-bikes?

 

De Tenways e-bikes zijn er voor iedereen die een gezonde leefstijl nastreeft, graag lol heeft, korte tot middellange afstanden fietst en graag volgens de laatste trends de weg op gaat. Zoals ook één van de ambassadeurs in Nederland, Suzanne Schulting. De topsportster deed onder andere de kickoff van Tenways in Nederland.

Bij Fietsenwinkel.nl hebben we alle modellen van Tenways, zo kun je kiezen tussen minimalistische en meer luxe. Bij ons is testrijden mogelijk, ervaar zelf ook de fijne rijeigenschappen van de e-bikes van Tenways in één van onze winkels.

 

Producten vergelijken