Tenways CGO

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tenways CGO600 Pro
  Tenways CGO600 Pro
  27 reviews
  • Achterwielmotor
  • 360Wh accu
  • 40-80km actieradius
 2. Tenways CGO800S
  Best Getest AD Fietstest
  Tenways CGO800S
  39 reviews
  • Achterwielmotor
  • 374Wh accu
  • 40-80km actieradius
 3. Tenways CGO600
  Tenways CGO600
  5 reviews
  • Achterwielmotor
  • 252Wh accu
  • 30-60km actieradius
Van hoog naar laag sorteren

Tenways missie

Als je buiten om je heen kijkt is de kans groot dat je er wel een ziet. De elektrische fietsen van Tenways. Maar hoe kan het dat zo’n nieuw merk op de markt zo snel is gegroeid? Tenways is ingestapt op de e-bike markt met een duidelijk doel voor ogen. Het woon-werk verkeer versnellen, het bijdragen aan een gezondere samenleving en een steentje bijdragen aan een beter milieu.

Dat is ze dan ook zeker gelukt en verklaart ook meteen hoe ze als nieuw merk nu al zo’n groot aandeel hebben in de e-bike markt. Tenways is begonnen met de CGO series. Dit zijn compacte fietsen waarvan je op het eerste gezicht niet eens zou zien dat ze elektrisch zijn. Dit in combinatie met andere facetten nodigt je al snel uit om toch de fiets naar werk te pakken in de ochtend in plaats van de auto. Op deze manier dragen ze niet alleen bij aan je gezondheid, maar ook aan een beter milieu. Wist je trouwens dat er één boom wordt geplant per afgeleverde Tenways fiets?

Waarom de Tenways CGO?

Door het minimalistische ontwerp van de Tenways CGO series zijn ze ook lekker lichtgewicht. Om precies te zijn maar 15 kilo terwijl een normale e-bike al snel op de 25 kilo zit. Zo fiets je ook zonder ondersteuning exact hetzelfde als op een normale fiets. Alle fietsen binnen de CGO series zijn uitgerust met een sterke Gates riemaandrijving, dit maakt de fiets veel onderhoudsvriendelijker. Verder worden de versnellingen voor je bediend door de motor. Zo is het enige wat je zelf hoeft te bedienen de ondersteuningsstand.

Verschil Tenways CGO800S en Tenways CGO600 (Pro)

De Tenways CGO series heeft 3 modellen: de CGO800S, de CGO600 en de CGO600 Pro. De CGO800S is ideaal voor de fietser die zoekt naar comfort. Op dit model heb je een rechte zithouding en is uitgerust met een sterke voorvering die elke schok in de weg voor je opvangt. De eerste uitvoering Tenways CGO600 en daarop doorontwikkelde Tenways CGO600 Pro zijn de meest sportieve modellen in de CGO Series. Deze fietsen hebben een sportief stuur en het frame is net wat anders opgebouwd waardoor je een sportieve zithouding aanneemt tijdens je rit. Om de fietsen net wat sportiever te laten ogen heeft Tenways er bewust voor gekozen om bij de CGO600 en CGO600 Pro de bagagedrager weg te laten. Wel is deze er nogsteeds bij te bestellen.

Producten vergelijken