Donderdag 2 mei koopavond in alle winkels. Bekijk de openingstijden »

Meet the brand: Tenways

Fietsenwinkel.nl is de grootste e-bike specialist van Nederland. Met een e-bike platform, vestigingen door het hele land én ook nog eens 100+ servicepartners voor ieder wat wils van oriëntatie tot onderhoud.
3 min leestijd - Geschreven door Fietsenwinkel.nl
Meet the brand: Tenways

Tenways is een jong e-bike merk wat zich inmiddels wereldwijd heeft verspreid. Tenways heeft als missie beter te zijn voor de individu en voor de planeet in het geheel. Dat doen ze door kwalitatief hoogwaardige e-bikes te produceren en aan te bieden voor een betaalbare prijs. Hiermee hopen ze dat mensen sneller de fiets pakken en vervuilendere opties laten staan.

Op dit moment voert Tenways drie verschillende series; de CGO, AGO en Cargo. In deze blog vertellen we je alles over deze verschillende e-bikes.

Tenways CGO

De CGO e-bikes zijn de eerste modellen van Tenways. De huidige CGO serie van Tenways bestaat uit de CGO600 Pro, de CGO800S en de CGO009. Wat het meest opvalt aan deze e-bikes is het minimalistische design en daarmee ook het lichte gewicht. De meeste e-bikes wegen meer dan 25 kilo. De e-bikes van de Tenways CGO serie zijn gemiddeld 19 kilo.

De elektrische fietsen van de CGO serie zijn allemaal uitgerust met een Gates riemaandrijving wat garant staat voor veel kilometers en weinig onderhoud.

Eigenschappen CGO

Eigenschappen CGO

Erg licht met gemiddeld 15 kilo
Gates riemaandrijving
Krachtige middenmotor
Bekijk de CGO modellen

Tenways AGO

Na het succes van de CGO modellen heeft Tenways de AGO serie geïntroduceerd. Waar de CGO een minimalistisch sportief design heeft is de AGO serie een stuk robuuster. Beide elektrische fietsen uit deze serie zijn uitgerust met eens 80Nm sterke bafang middenmotor en een 500Wh accu. De AGO T is comfortabeler gebouwd dan de sportieve AGO X. De AGO T heeft een rechtere zithouding en is uitgerust met een Gates riemaandrijving en traploze Enviolo versnelling. De AGO X heeft een sportieve zit, meer versnellingen met de derrailleur en is daarmee uitermate geschikt als tourfiets.

Eigenschappen AGO

Eigenschappen AGO

Stevig en robuust uiterlijk
Krachtige 504Wh accu
Middenmotor voorzien van 80Nm koppel
Bekijk de AGO modellen

Tenways Cargo

Dit jaar heeft Tenways hun eerste elektrische bakfiets uitgebracht; de Tenways Cargo One. Deze elektrische bakfiets valt op door het strakke en gestroomlijnde design met geïntegreerde verlichting en een ruime bak met eenvoudig aan te passen . De Cargo One is smaller dan de gemiddelde bakfiets waardoor deze nog wendbaarder is. Dit model is van alle gemakken voorzien voor zowel passagiers als de bestuurder. 

Eigenschappen Cargo

Eigenschappen Cargo

Handig dubbel standaard onder de bak
Gates riemaandrijving
Geïntegreerde verlichting en knipperlicht
Bekijk de Cargo modellen

Alle Tenways e-bikes

 

Producten vergelijken