Altijd de laagste prijs
92% tevreden klanten in december
fietsenwinkel


Welke elektrische fiets past bij mij?

Het uitkiezen van een (nieuwe) e-bike? Dat is niet zo makkelijk als het klinkt! Welke e-bike moet ik hebben? Welke elektrische fiets past het beste bij mij? Daarom helpen we je graag een handje! Met onze keuzehulp ontdek je in slechts een paar klikken welke elektrische fiets bij jou past. Aan de hand van een paar korte vragen, stellen wij een selectie van e-bikes voor je samen zodat jij kunt bepalen welke e-bike je wilt kopen. Dat is nog eens makkelijk!

Wie ben je? Stel je eens aan ons voor!

In de keuzehulp beantwoord je 6 korte vragen over jezelf, zodat we je wat beter leren kennen. Aan de hand van jouw voorkeuren en wensen, kunnen we heel snel een aantal e-bikes laten zien die goed bij je passen. En geen zorgen: je hoeft je nergens voor aan te melden of voor in te schrijven!3 stappen:

1. Start de keuzehulp

2. Beantwoord 6 korte vragen

3. Bekijk jouw e-bikes

Maak in nog geen 3 minuten een keuze tussen duizenden e-bikes

Meer dan 1.000.000 anderen gingen je al voor!Man op elektrische fiets

Plan een proefrit

Met de E-bike Keuzehulp vind je snel een elektrische fiets die goed bij je past. Maar misschien wil je die e-bike eerst nog even uitproberen? Kom dan eens langs in een van onze 19 winkels. In alle winkels staat een groot assortiment aan e-bikes voor je klaar. Je kunt zoveel fietsen proberen als je wilt, zodat je goed kunt voelen of de fiets echt bij je past. En je kunt meteen al je vragen stellen aan onze e-bike experts: handig toch? Je kunt bij ons makkelijk online een proefrit inplannen: dan weet je zeker dat de experts alle tijd voor je hebben. Natuurlijk mag je ook gewoon op de bonnefooi binnen wandelen: geen enkel probleem! Zien we je snel in één van onze winkels?

Plan een proefrit in
Producten vergelijken