• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel


Welke elektrische fiets past bij mij?

Het uitkiezen van een (nieuwe) e-bike? Dat is niet zo makkelijk als het klinkt! Welke e-bike moet ik hebben? Welke elektrische fiets past het beste bij mij? Daarom helpen we u graag een handje! Met onze keuzehulp ontdekt u in slechts een paar klikken welke elektrische fiets bij u past. Aan de hand van een paar korte vragen, stellen wij een selectie van e-bikes voor u samen zodat u kunt bepalen welke e-bike u wilt kopen. Dat is nog eens makkelijk!

Wie bent u? Stelt u zich eens aan ons voor!

In de keuzehulp beantwoordt u een paar korte vragen over uzelf, zodat we u wat beter leren kennen. Aan de hand van uw voorkeuren en wensen, kunnen we heel snel een aantal e-bikes laten zien die goed bij u passen. En geen zorgen: u hoeft zich nergens voor aan te melden of voor in te schrijven!3 stappen:

1. Klik op de button en start de keuzehulp

2. Beantwoord een paar korte vragen

3. Bekijk uw persoonlijke e-bike selectie

Maak in nog geen 3 minuten een keuze tussen duizenden e-bikes

Meer dan 1.000.000 anderen gingen u al voor!Man op elektrische fiets

Plan een proefrit

Met de E-bike Keuzehulp vindt u snel een elektrische fiets die goed bij u past. Maar misschien wilt u die e-bike eerst nog even uitproberen? Kom dan eens langs in een van onze 12 winkels. In alle winkels staat een groot assortiment aan e-bikes voor u klaar. U kunt zoveel fietsen proberen als u wilt, zodat u goed kunt voelen of de fiets echt bij u past. En u kunt meteen al uw vragen stellen aan onze e-bike experts: handig toch? U kunt bij ons makkelijk online een proefrit inplannen: dan weet u zeker dat de experts alle tijd voor u hebben. Natuurlijk mag u ook gewoon op de bonnefooi binnen wandelen: geen enkel probleem! Zien we u snel in één van onze winkels?

Probeer in de winkel

Producten vergelijken