E-bike Magazijnopruiming
E-bike Magazijnopruiming In onze Megastore Utrecht vind je 2000m2 voorradige elektrische fietsen met extra korting. Lees meer
Ebike keuzehulp
 
E-bike keuzehulp Vind de e-bike die bij je past Start e-bike keuzehulp

Flyer e-bikes / elektrische fietsen

Van hoog naar laag sorteren
 1. Flyer Gotour 7.23 Lage Instap
  Flyer Gotour 7.23 Lage Instap
  1 review
  • Middenmotor
  • 750Wh accu
  • 80-120km actieradius
 2. Flyer Gotour 7.23 Heren
  Flyer Gotour 7.23 Heren
  0 reviews
  • Middenmotor
  • 750Wh accu
  • 80-120km actieradius
 3. Flyer Gotour6 5.20 2022
  Flyer Gotour6 5.20 2022
  0 reviews
  • Middenmotor
  • 625Wh accu
  • 50-100km actieradius
 4. Flyer Upstreet5 5.20 Lage Instap
  Flyer Upstreet5 5.20 Lage Instap
  0 reviews
  • Middenmotor
  • 630Wh accu
  • 60-100km actieradius
Van hoog naar laag sorteren

FLYER: Een e-bike voor ieder seizoen en elk terrein

Het Zwitserse merk FLYER is 100% gespecialiseerd in e-bikes en staat bekend om zijn topkwaliteit. Inmiddels produceert FLYER bikes meer dan 25 jaar elektrische fietsen en hebben ze een befaamde naam opgebouwd in de e-bike markt. FLYER is dan ook marktleider in Zwitserland op het gebied van e-bikes en werkt samen met dealers in Duitsland, Nederland en Oostenrijk.

FLYER focust zich op de behoefte van de klant en zet dit ook hoog in het vaandel. Zo staat het e-bike merk ervoor Zwitserse kwaliteit te bieden en betrouwbaar te zijn op gebied van producten en hun diensten. De productie van de e-bikes bevind zich in het Zwitserse Huttwil met hoogwaardige materialen en een oog voor detail. Daarin focust FLYER zich ook volledig op het continue verbeteren van haar producten door middel van eigen onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

Kenmerken van FLYER e-bikes

Voor een elektrische fiets is een van de belangrijkste kenmerken dat de fiets van hoge kwaliteit is. Aan alles merk je dat de kwaliteit van FLYER hoog is met een daarbij komende comfortabele rijcomfort door de gebruikte technieken.

Bijna alle modellen van FLYER hebben de accu in het frame van de e-bike zitten. Daarnaast hebben alle fietsen een display op het stuur zitten waardoor snelheden gemakkelijk afgelezen kunnen worden. Veel modellen van FLYER beschikken over een onderhoudsvriendelijke riemaandrijving.

E-bike modellen van FLYER

Flyer

FLYER onderscheidt vier verschillende categorieën, namelijk: Mountain, Crossover, Tour en Urban. Hoewel deze categorieën erg verschillend van elkaar zijn, zijn er een aantal aspecten van de categorieën die terugkomen bij elke e-bike. De kwaliteit van alle fietsen is superieur en het unieke design komt bij alle fietsen in gelijke maten terug.

De FLYER Tour serie

De Tour serie is de touring e-bike van FLYER. Van onverharde paden tot aan uiteenlopend straten. Deze is volledig toegespitst op het maken van uitgebreide tours waarin je de mooiste plekken opzoekt met de mooiste uitzichten. Al zin gekregen om een mooie tocht te maken? Ga er op uit en geniet van ontspannen fietsplezier. Of je voorkeur nu uitgaat naar een lage, middelhoge of hoog instapmodel. Er is voor iedereen een passende maat.

Mountain

FLYER heeft een categorie e-mountainbikes onder de naam Uproc. Deze e-bikes zijn robuust, gebouwd op wendbaarheid en erg sterk. Daardoor wordt exact de ondersteuning geboden die je nodig hebt om de top te bereiken, of om uitdagende afdalingen aan te vallen. Met extra brede banden en krachtige motor is de FLYER e-mountainbikes zo sterk dat geen enkele heuvel of afdaling een probleem hoeft te zijn.

Crossover

De FLYER crossover e-bikes is ideaal voor mensen die een e-bike voor verschillende doeleinde willen gebruiken. De Goroc modellen zijn onvermoeibare alleskunners voor onder andere lange fietsvakanties, weekendtochten en kortere ritten van en naar het werk: je gebruikt de FLYER crossover voor iedere gelegenheid. Wat de bestemming ook is.

Urban

De e-bikes uit de urban serie van FLYER zijn gemaakt voor de stad én daarbuiten. De Upstreet modellen zijn betrouwbaar en in staat om te voorzien bij alle ritjes naar werk, sport, vrienden of het doen van boodschappen. Zo is het geen enkel probleem om meerdere keren op een dag de fiets of gewoon snel op bestemming te zijn.

FLYER Gotour6 twee jaar op rij als beste getest

In 2020 en 2021 kwamen zowel de Gotour6 5.00 als de 7.03 als beste uit de onafhankelijke test van de Consumentenbond en scoorden daarbij een 8,2. In 2020 kwam ook al de Gotour6 5.10 als beste uit de test. Dat deze FLYER modellen zo uit de test kwamen, had het te danken aan de uitstekende actieradius, soepele en natuurlijk aanvoelende ondersteuning, stille motor, fijn display en bediening en de brede(re) banden voor meer comfort.

FLYER elektrische fiets kopen

Wil jij een elektrische fiets van FLYER kopen? Bij Fietsenwinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment uit o.a. de Tour serie. Bekijk in welke winkel deze e-bikes aanwezig zijn voor een proefrit. Onze e-bike specialisten helpen je graag bij een proefrit en om de perfecte te match met jouw FLYER e-bike te vinden. Zo adviseren zij graag aan de hand van het gebruik welke serie en onderdelen het best past bij jouw rijgedrag en gebruik.

Producten vergelijken