Nieuwsoverzicht

Pagina:
  1. 1
  2. / 6

Fietsenwinkel.nl heeft zich sterk gespecialiseerd in de opkomede markt van Speed Pedelecs. In samenwerking met de grootste Speed Pedelec leveranciers heeft Fietsenwinkel.nl nu maar liefst 11 gespecialiseerde Speed Pedelec winkels door heel Nederland!

Lees meer

38 jaar geleden, in 1980, is VanTuyl gestart met als doel om de beste kwaliteit racefietsen te produceren. VanTuyl stond bekend om zijn comfortabele, premium racefietsen. Tegenwoordig staat VanTuyl bekend om zijn mooie designs en hoge kwaliteit stads- en transportfietsen.

Lees meer

Als trots partner van het Low Car Diet stelt Fietsenwinkel.nl e-bikes ter beschikking aan deelnemende bedrijven van Low Car Diet 2018. LCD 2018 is al zes jaar de grootste mobiliteitswedstrijd van Nederland, waarin meer dan 1300 werknemers van 15 bedrijven strijden om deze duurzame winnaarstitel.

Lees meer
laventino

Laventino is een jong merk dat is geïnspireerd door de ruige natuur van Scandinavië. Laventino komt van het Zweedse woord Aventino, wat avontuur betekent. En dat is waar dit merk voor staat, een echt avontuur.

Lees meer

Al meer dan tien jaar een grensverleggende fabrikant van e-mobility systemen. Bafang is begonnen met het ontwikkelen van aandrijfsystemen voor elektrische voertuigen en is nu een specialist op het gebied van elektrische systemen voor e-bikes.

Lees meer

Met de lente en (dus ook) een nieuw fietsseizoen in het verschiet, wordt het weer tijd om je racefiets of mountainbike tevoorschijn te halen! Om het racefietsen of mountainbiken nog leuker te maken, is het geweldig om mee te doen aan een uitdagende toertocht.

Lees meer
Bosch fietsmotoren

Bosch fietsmotoren zijn de meest bekende (en gebruikte!) systemen op elektrische fietsen. E-bikes met een Bosch middenmotor zijn ontzettend populair en dat is niet zonder reden. Iedere Bosch motor is namelijk zo samengesteld dat hij optimaal kan presteren onder alle omstandigheden. Maar welke Bosch motoren zijn er eigenlijk allemaal?

Lees meer
E-bike batterij opladen

De accu is een van de meest belangrijke onderdelen van jouw elektrische fiets. Van alle onderdelen van een elektrische fiets gaat de accu echter het minst lang mee. Behandel de accu daarom met zorg om haar levensduur te verlengen. Als je niet precies weet hoe en wanneer je de accu van een e-bike dient op te laden, gebruik dan de onderstaande tips. Met behulp van dit advies en deze tips weet je zeker dat de capaciteit van je batterij maximaal wordt benut!

Lees meer

Fietsverlichting

De wintertijd is weer aangebroken, het wordt later licht en eerder donker. Tijd dus om je verlichting te controleren!

Lees meer

Eerste mountainbike kopen

Ben je aangestoken met het mountainbike-virus? En sta je op het punt om jouw eerste échte sportieve fiets voor in het bos te gaan kopen? Dan geven wij je graag een aantal tips waarop je kunt letten bij de aanschaf van een mountainbike. Zodat je het ideale model kunt vinden tussen alle verschillende framematen, veringen, remsystemen en ga zo maar door. Zodat je met een weloverwogen keuze de eerste meters door de modder kunt gaan afleggen.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. / 6