Nieuwsoverzicht

Pagina:
  1. 1
  2. / 8
Giro D'Italia

Wordt jij ieder jaar ook zo enthousiast van de beelden van de Giro D’Italia? Dit jaar hebben de organisatoren echt alles uit de kast gehaald om het de mooiste Giro uit de geschiedenis te laten worden. De honderdste editie van de Italiaanse tegenhanger van de Tour de France verenigd en is ongelooflijk rijk in de historie. Speciaal voor de 100e editie duiken wij daarom de geschiedenisboeken in en halen we wat leuke feitjes naar boven.

Lees meer
Moederdag Fietsenwinkel.nl

Het is alweer bijna Moederdag. Dat betekent dat we onze moeders weer extra in het zonnetje mogen zetten. Wij hebben een aantal originele dagbestedingen en praktische cadeaus voor je op een rijtje gezet, zodat jij je sportieve moeder echt het gevoel van waardering kan geven. Benieuwd? Lees dan verder!

Lees meer
Fietsenwinkel.nl Koningsdag

Wie aan Nederland denkt, denkt aan fietsen. Zo moeten onze monarchen ook gedacht hebben. Het Koningshuis heeft de fiets namelijk al vijf generaties lang geadopteerd als symbool van de gewoonte. ‘De Oranjes’ voelen zich niet te groot voor het vervoersmiddel op eigen krachten. Integendeel, ze brengen de tweewieler zeer regelmatig, al fietsend, prominent in beeld. In deze blog meer over hoe Koningsdag echt kleur geeft aan de fietsliefhebber.

Lees meer
Fietsenwinkel.nl racefiets keuzehulp

Nu de lente zijn intrede heeft gedaan en we nog maar een klein maandje hoeven te wachten op de 100e editie van de Giro, begint het toch weer flink te kietelen bij wielrennend Nederland. Het racefietsseizoen heeft even op zich moeten wachten, maar de benen kunnen zich weer voorbereiden op veel zonnige kilometers. Mogelijk is dit ook het moment dat je de schuur binnenloopt en beseft dat je toch echt toe bent aan een nieuwe racefiets. Het kan natuurlijk ook zijn dat je pas net bent besmet door het racefietsvirus en je nu op zoek bent naar je eerste eigen snelheidsduivel. In beide gevallen helpen wij je graag om de juiste keuze te maken!

Lees meer
Fietsenwinkel.nl Lentekriebels promotie

Lentekriebels. De een is al weken aan het aftellen op de kalender, aan een ander is het volledig voorbij gegaan dat de Lente van 2017 al is begonnen. Het begin van dit jaargetijde kenmerkt zich door groener wordende bomen, ochtendzang vanuit de vogelnestjes en de dagelijkse vraag aan jezelf of de benen bloot kunnen of niet. Misschien is de lente voor jou hèt moment om de auto en ov-kaart thuis te laten en op de fiets te stappen. We mogen weer!

Lees meer

Fiets proefrijden winter

Ben je op zoek naar een e-bike, maar weet je nog niet zeker welk elektrisch systeem het beste bij je past? Kom dan een elektrische fiets testen bij een van onze E-bike Testcenters bij onze winkels en ervaar de verschillen tussen de diverse systemen zelf!

Lees meer

Header speed pedelec blog

Sinds 1 januari 2017 is de regelgeving voor high speed e-bikes (Speed Pedelecs, elektrische fietsen die ondersteunen tot 45 km/h) flink op de schop gegaan. Deze veranderde regelgeving is niet alleen relevant voor nieuwe kopers van Speed Pedelecs, maar ook voor fietsers die al op een Speed Pedelec rijden.

Lees meer

Voor veel mensen staat er wel iets met bewegen op hun lijstje goede voornemens. Omdat ze willen afvallen of gewoon om lekker fit te worden. Bij jou ook? Dan hebben wij de ultieme tips voor je. Lees snel verder!

Lees meer

Wij gaan dit jaar met een enorme knaller het jaar uit. Met de eindejaars 5-daagse luiden we het nieuwe jaar op spectaculaire wijze in: met leegverkoop deals op wel 20 fietsen! Zie je tussen al deze bomen het bos niet meer? Geen zorgen, wij hebben een kleine voorselectie voor je gemaakt. Lees snel verder…

Lees meer

We gaven je al eerder tips om fietsend goed de winter door te komen, met deze accessoires wordt het nóg makkelijker! Het allermooiste? Ze zijn nog in de aanbieding ook. Lees dus snel verder!

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. / 8