Nieuwsoverzicht

Pagina:
  1. 1
  2. / 8

Het is weer Valentijnsdag! Ook bij Fietsenwinkel.nl! Deze dag draait om de liefde...

Lees meer

Ook in de winter kun je genieten van je e-bike! Vorig jaar hebben we vier bloggers gevonden die wel wilden ervaren hoe zo’n e-bike nu echt is. Zij bloggen over hun ervaringen en wij hebben deze voor je verzameld!

Lees meer

Hoe je een fietsband moet oppompen is afhankelijk van het soort ventiel en de soort fietspomp. Net als bij een auto is de bandenspanning voor fietsen belangrijk. Een te lage bandenspanning zorgt voor een hogere rolweerstand en een grotere kans op lekrijden. Een te hoge bandenspanning kan weer resulteren in een klapband. Erg spectaculair, maar wel ongewenst! Maar zijn alle pompen eigenlijk geschikt voor jouw fiets? Wij zetten enkele nuttige tips op een rij.

Lees meer

Wat weegt een stadsfiets? Lees hier meer over de verschillende types - van lichtgewicht tot zwaargewicht - en gewichten van stadsfietsen.

Lees meer

De Brinckers Granville Sport is een gloednieuwe sportieve elektrische fiets die is gecreëerd voor de actieve fietser. Brinckers heeft met dit model alles uit de kast gehaald om de perfecte e-bike te maken.

Lees meer

Bij Fietsenwinkel.nl houden we van fietsen, dat mag duidelijk zijn. Daarom zijn we ook zo blij dat we ons de trotse sponsor van het Roompot-Charles Cycling Team mogen noemen! Zij zijn namelijk net zo gek op fietsen als wij dat zijn.

Lees meer

Bij een e-bike is het door de hoge aanschafprijs altijd verstandig om je fiets te verzekeren. Daarnaast kan er aan een e-bike nu eenmaal meer stuk gaan dan aan een gewone fiets, puur omdat er meer schadegevoelige onderdelen aan de fiets zitten.

Lees meer
Racefiets schoonmaken

Om je racefiets weer in topconditie te brengen, kun je het best beginnen met een grondige reinigingsbeurt van de fiets. Op deze manier komen eventuele mankementen aan de racefiets sneller aan het licht, zodat je exact weet welke onderdelen er aangepast of vervangen moeten worden.

Lees meer

Mooi-weer-fietsers zijn we allemaal. Maar ben jij ook een mooi-winter-fietser? Geniet je graag van verstilde natuur, gloeiende wangen en tintelende vingers? Stap dan ook als het wat kouder wordt gewoon op de fiets en trap de extra kilo’s er weer af.

Lees meer

De afgelopen jaren is Black Friday ook in Nederland steeds populairder geworden. Dit jaar doet Fietsenwinkel.nl ook mee! En het beste? Je bestelt onze scherpe deals gewoon gemakkelijk vanuit huis. Lees onze blog voor de beste aanbiedingen.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. / 8