Nieuwsoverzicht

Pagina:
  1. 1
  2. / 8

Wat weegt een stadsfiets? Lees hier meer over de verschillende types - van lichtgewicht tot zwaargewicht - en gewichten van stadsfietsen.

Lees meer

Bij Fietsenwinkel.nl houden we van fietsen, dat mag duidelijk zijn. Daarom zijn we ook zo blij dat we ons de trotse sponsor van het Roompot-Charles Cycling Team mogen noemen! Zij zijn namelijk net zo gek op fietsen als wij dat zijn.

Lees meer

Bij een e-bike is het door de hoge aanschafprijs altijd verstandig om je fiets te verzekeren. Daarnaast kan er aan een e-bike nu eenmaal meer stuk gaan dan aan een gewone fiets, puur omdat er meer schadegevoelige onderdelen aan de fiets zitten.

Lees meer
Racefiets schoonmaken

Om je racefiets weer in topconditie te brengen, kun je het best beginnen met een grondige reinigingsbeurt van de fiets. Op deze manier komen eventuele mankementen aan de racefiets sneller aan het licht, zodat je exact weet welke onderdelen er aangepast of vervangen moeten worden.

Lees meer

Mooi-weer-fietsers zijn we allemaal. Maar ben jij ook een mooi-winter-fietser? Geniet je graag van verstilde natuur, gloeiende wangen en tintelende vingers? Stap dan ook als het wat kouder wordt gewoon op de fiets en trap de extra kilo’s er weer af.

Lees meer

De afgelopen jaren is Black Friday ook in Nederland steeds populairder geworden. Dit jaar doet Fietsenwinkel.nl ook mee! En het beste? Je bestelt onze scherpe deals gewoon gemakkelijk vanuit huis. Lees onze blog voor de beste aanbiedingen.

Lees meer

Een elektrische fiets, de naam zegt het eigenlijk al, geeft elektrisch aangedreven ondersteuning bij het fietsen. Maar wat is precies de snelheid van een elektrische fiets?

Lees meer

Het wordt makkelijker om een fiets van de zaak te krijgen. De nieuwe regeling gaat vanaf 2020 in. Als werkgever is het handig om alvast een paar dingen te weten. Daarom vertellen we hoe het nieuwe fietsplan werkt en hoe je overzicht creëert als je team straks in de rij staat voor een fiets van de zaak.

Lees meer

Als je een elektrische fiets koopt, denk je niet altijd meteen aan het gewicht van de fiets, toch is dit wel een belangrijk aspect om rekening mee te houden. E-bikes kunnen behoorlijk verschillen in gewicht: een elektrische racefiets kan bijvoorbeeld slechts 17 kg wegen, waar een elektrische transportfiets soms in totaal wel 29 kg zwaar kan zijn. Het gewicht van jouw fiets is op verschillende manieren belangrijk.

Lees meer

Vorige week woensdag heeft het Human Power Team met een snelheid van 119,5 km/h het wereldkampioenschap onder snelle ligfietsers gewonnen. Het WK, genaamd World Human Powered Speed Challenge, vind elk jaar plaats in het rustige plaatsje Battle Mountain in de Amerikaanse staat Nevada. Dit jaar deed het Human Power Team voor de achtste keer mee.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. / 8