• Thuisbezorgd in NL en BE
 • 10.000 e-bikes snel leverbaar
 • 120 servicepartners in Nederland

Wat voor type e-biker bent u? Leer uzelf (en uw nieuwe e-bike!) kennen

Wat voor type e-biker bent u? Leer uzelf (en uw nieuwe e-bike!) kennen

Gaat u op zoek naar een (nieuwe) e-bike? Zoek er dan eentje uit die perfect bij u past! Goede tip natuurlijk, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want er zijn zoveel verschillende e-bikes: hoe weet u nou welke u moet kiezen? En waar begint u? Daar kunnen wij u mee helpen. Ontdek eerst wat voor type fietser u bent. Want pas als u uwzelf kent, kunt u gaan uitzoeken welke fiets daar het beste bij past. Dus… stel u zich eens aan ons voor: wie bent u eigenlijk?

Ik ben een... ‘huis, tuin en keukenfietser’!

Even naar het winkelcentrum. Op en neer naar de sportschool. En ’s avonds nog even langs uw zus. Als ‘huis, tuin en keukenfietser’ gebruikt u uw fiets te pas en te onpas. De fiets is uw belangrijkste vervoermiddel en brengt u naar het station, vrienden, de kroeg en de sportclub. Uw ritten? Niet langer dan 5 of 6 km aan één stuk. Maar vergis u niet: uw e-bike moet flink aan de bak, want u maakt wel een heleboel ritten!

Typische ‘huis, tuin en keuken-ebike’

Uw ideale e-bike is comfortabel, gemakkelijk in gebruik en hoeft niet de allergrootste accu te hebben die er bestaat. U rijdt toch vaak korte ritten! Hij moet in ieder geval lekker zitten, makkelijk zijn in gebruik en vooral ook praktisch zijn. Een paar fietstassen achterop voor de boodschappen of misschien wel een kinderzitje zodat u de kleine af kunt zetten bij de opvang? Uw e-bike is misschien niet het meest luxe of opvallende model, maar wel veelzijdig en goed uitgerust!

Bekijk uw e-bikes

Ik ben een... ‘weer of geen weer-fietser’!

Of de lucht nu strakblauw is en het zonnetje schijnt, of dat het met bakken uit de lucht komt en u met windkracht 6 over de dijk moet fietsen: u bent niet van uw fiets af te slaan! Ugebruikt de fiets iedere dag om naar uw werk te komen, weer of geen weer. Uw fiets maakt absoluut kilometers en is uw beste vriend in weer en wind. U vindt het geen probleem om een kilometer of 10 te moeten overbruggen: die fietsrit is het ideale moment om de dagelijkse beslommeringen even los te laten!

Typische ‘weer of geen weer-ebike’

U moet echt van uw e-bike op aan kunnen. Uw e-bike moet onder alle omstandigheden kunnen presteren, zodat u snel op uw werk komt. En het liefst zonder zweetdruppels! U zoekt een e-bike met een krachtige motor en accu, zodat u ook tijdens een stevige zuidwester makkelijk vooruit komt. Uw fiets is aerodynamisch, zonder het comfort uit het oog te verliezen. Uw e-bike moet de strijd met de auto makkelijk winnen op gebied van duurzaamheid, snelheid en efficiëntie. Klaar voor het serieuze werk? Kies dan een speed pedelec waarmee u 45 km/h kunt rijden. Dat is nog eens een alternatief voor de auto!

Bekijk jouw e-bikes (25 km/h)Bekijk jouw speed pedelecs (45 km/h)

Ik ben een... ‘zondagsfietser’!

Genieten van de natuur, de omgeving en het weer: u bent een echte fietsliefhebber! U trekt er graag op uit met uw fiets en legt verschillende routes af. Door stad en land, door bos en polder. Natuurlijk brengt uw fiets u van A naar B, maar het is de rit er naartoe die voor u het belangrijkst is. U rijdt regelmatig lange afstanden, in gezelschap of juist lekker alleen. En of het nu in het weekend is, of op die mooie doordeweekse lentedag: u en uw e-bike zijn er klaar voor!

Typische ‘zondagsfietser-ebike’

Uw e-bike moet vooral lekker zitten. Lange dagen in het zadel? Dan wilt u geen last hebben van pijntjes of ongemakken. Daarnaast is de motor voor u van levensbelang! Die moet ervoor zorgen dat u alle terreinen met gemak aan kunt, of het nu de West-Friese polder is of het Zuid-Limburgse heuvellandschap. En de accu niet te vergeten! U rijdt graag lange ritten, dus u wilt niet tussendoor hoeven opladen. Een e-bike met een grote accucapaciteit (en dus een grote actieradius) is voor u een must.

Bekijk uw e-bikes

Weet u al wat beter welke elektrische fiets u wilt hebben, maar wilt u hem graag eerst even uitproberen? Plan dan direct een proefrit in bij één van onze winkels!

Plan een proefrit

Bekijk alle e-bikesUitgelichte e-bikes:
 1. Snel leverbaar!
  SUPER73-ZG 2021
  SUPER73-ZG 2021
 2. Extra scherp geprijsd!
  Cortina E-Foss MM N8 2020 Dames
  Cortina E-Foss MM N8 2020 Dames
  Waardering:
  87%
  (2)
 3. Snel leverbaar!
  Stromer ST2 814Wh Sport 45km

Vind ons op Facebook

Producten vergelijken