Altijd de laagste prijs
90% tevreden klanten in november

Wat voor type e-biker ben jij? Leer jezelf (en je nieuwe e-bike!) kennen

Wat voor type e-biker ben jij? Leer jezelf (en je nieuwe e-bike!) kennen

Ga je op zoek naar een (nieuwe) e-bike? Zoek er dan eentje uit die perfect bij je past! Goede tip natuurlijk, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want er zijn zoveel verschillende e-bikes: hoe weet je nou welke jij moet kiezen? En waar begin je? Daar kunnen wij je mee helpen. Ontdek eerst wat voor type fietser jij bent. Want pas als je jezelf kent, kun je gaan uitzoeken welke fiets daar het beste bij past. Dus… stel je eens aan ons voor: wie ben je eigenlijk?

Ik ben een... ‘huis, tuin en keukenfietser’!

Even naar het winkelcentrum. Op en neer naar de sportschool. En ’s avonds nog even langs je zus. Als ‘huis, tuin en keukenfietser’ gebruik jij je fiets te pas en te onpas. De fiets is je belangrijkste vervoermiddel en brengt je naar het station, vrienden, de kroeg en de sportclub. Jouw ritten? Niet langer dan 5 of 6 km aan één stuk. Maar vergis je niet: jouw e-bike moet flink aan de bak, want je maakt wel een heleboel ritten!

Typische ‘huis, tuin en keuken-ebike’

Jouw ideale e-bike is comfortabel, gemakkelijk in gebruik en hoeft niet de allergrootste accu te hebben die er bestaat. Je rijdt toch vaak korte ritten! Hij moet in ieder geval lekker zitten, makkelijk zijn in gebruik en vooral ook praktisch zijn. Een paar fietstassen achterop voor de boodschappen of misschien wel een kinderzitje zodat je de kleine af kunt zetten bij de opvang? Jouw e-bike is misschien niet het meest luxe of opvallende model, maar wel veelzijdig en goed uitgerust!

Bekijk jouw e-bikes

Ik ben een... ‘weer of geen weer-fietser’!

Of de lucht nu strakblauw is en het zonnetje schijnt, of dat het met bakken uit de lucht komt en je met windkracht 6 over de dijk moet fietsen: jij bent niet van je fiets af te slaan! Je gebruikt de fiets iedere dag om naar je werk te komen, weer of geen weer. Jouw fiets maakt absoluut kilometers en is je beste vriend in weer en wind. Je vindt het geen probleem om een kilometer of 10 te moeten overbruggen: die fietsrit is het ideale moment om de dagelijkse beslommeringen even los te laten!

Typische ‘weer of geen weer-ebike’

Jij moet echt van je e-bike op aan kunnen. Jouw e-bike moet onder alle omstandigheden kunnen presteren, zodat jij snel op je werk komt. En het liefst zonder zweetdruppels! Jij zoekt een e-bike met een krachtige motor en accu, zodat je ook tijdens een stevige zuidwester makkelijk vooruit komt. Je fiets is aerodynamisch, zonder het comfort uit het oog te verliezen. Jouw e-bike moet de strijd met de auto makkelijk winnen op gebied van duurzaamheid, snelheid en efficiëntie. Klaar voor het serieuze werk? Kies dan een speed pedelec waarmee je 45 km/h kunt rijden. Dat is nog eens een alternatief voor de auto!

Bekijk jouw e-bikes (25 km/h)Bekijk jouw speed pedelecs (45 km/h)

Ik ben een... ‘zondagsfietser’!

Genieten van de natuur, de omgeving en het weer: jij bent een echte fietsliefhebber! Je trekt er graag op uit met je fiets en legt verschillende routes af. Door stad en land, door bos en polder. Natuurlijk brengt je fiets je van A naar B, maar het is de rit er naartoe die voor jou het belangrijkst is. Je rijdt regelmatig lange afstanden, in gezelschap of juist lekker alleen. En of het nu in het weekend is, of op die mooie doordeweekse lentedag: jij en je e-bike zijn er klaar voor!

Typische ‘zondagsfietser-ebike’

Jouw e-bike moet vooral lekker zitten. Lange dagen in het zadel? Dan wil je geen last hebben van pijntjes of ongemakken. Daarnaast is de motor voor jou van levensbelang! Die moet ervoor zorgen dat je alle terreinen met gemak aan kunt, of het nu de West-Friese polder is of het Zuid-Limburgse heuvellandschap. En de accu niet te vergeten! Je rijdt graag lange ritten, dus je wilt niet tussendoor hoeven opladen. Een e-bike met een grote accucapaciteit (en dus een grote actieradius) is voor jou een must.

Bekijk jouw e-bikes

Weet je al wat beter welke elektrische fiets je wilt hebben, maar wil je hem graag eerst even uitproberen? Plan dan direct een proefrit in bij één van onze winkels!

Plan een proefrit

Bekijk alle e-bikes

Vind ons op Facebook

Producten vergelijken