• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
Racefietsen damesfiets

Dames racefietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voor iedere vrouw een dames racefiets

Er zijn tegenwoordig diverse dames racefietsen verkrijgbaar. Welke dames racefiets je ook zoekt, bij Fietsenwinkel.nl vind je altijd een uitgebreid assortiment aan verschillende merken en modellen. Wielrennen is al lang niet meer een sport alleen geschikt voor mannen. Tegenwoordig zijn er steeds meer vrouwen die ook het wielrennen ontdekken. En dat is logisch, want het is een hele mooie sport! Een speciale dames racefiets behoort dan ook tot de mogelijkheden. Want ook in de lichaamsbouw verschillen vrouwen nogal van mannen. Vandaar dat de van origine mannenracefiets voor vrouwen oncomfortabel zit.

Andere geometrie

Het grootse verschil tussen een heren en dames racefiets is de andere geometrie. Het frame van een racefiets voor vrouwen is vaak compacter. De afstand tussen het stuur en zadel is hierdoor korter. Dit compactere frame is ontwikkeld, omdat vrouwen een korter bovenlijf hebben dan mannen en een andere houding van het bekken. Ook heeft een dames racefiets een speciaal dames zadel, een smaller stuur en aangepaste remhendels voor de kleinere vrouwenhand.

Speciale dames racefiets kenmerken

Bij Fietsenwinkel.nl vind je diverse dames racefietsen van uiteenlopende merken. Zo wilt de een graag een dames racefiets van Bianchi, de ander is op zoek naar een dames racefiets van Giant. Hoewel er diverse merken zijn die naast heren racefietsen ook dames racefietsen leveren, zijn er ook merken die zich alleen op de vrouwelijke wielrenner focussen. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze dames racefietsen van Liv. Wij bieden jou diverse modellen van dit mooie merk. Een groot voordeel van een speciaal vrouwen racefietsmerk is dat deze helemaal gespecialiseerd is in de vrouwelijke wielrenner. Zo weet je zeker dat je altijd een fiets hebt die perfect op jou is afgestemd!

Maak jouw bestelling compleet

Ben je op zoek naar een dames racefiets? Kijk dan vooral ook bij onze accessoires. Schaf vooral ook een mooie racehelm aan bij jouw nieuwe fiets. Zo weet je zeker dat je optimaal beschermd bent, mocht je toch een keer onderuit gaan. En aangezien we helmen in diverse maten en kleuren hebben, heb je er zo eentje gevonden die ook bij jouw nieuwe dames racefiets past. Of ben je op zoek naar een nieuw wiel voor je dames racefiets? Ook dan ben je bij Fietsenwinkel.nl op het juiste adres.

Gratis advies

Jouw nieuwe dames racefiets koop je uiteraard bij Fietsenwinkel.nl eenvoudig online. Ook wanneer je op zoek bent naar extra advies, ben je bij ons op het juiste adres. Bel, chat of mail gerust met één van onze experts. Zij helpen je graag met al jouw vragen en voorzien je van passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste dames racefiets uitkiest!

Producten vergelijken